Nie bronie trenera ale zdaje sobie sprawę, do czego służą mecze sparingowe. Równie dobrze może zagrać 1 skład jak i zespół rezerw z juniorami. Możesz grać Komorem w ataku jak i Kozakiem na środku obrony.19Wariat20 pisze: ↑wczoraj, o 19:03Jo podziwiom obrońców tego pseudo trenera. Obejrzymy po 5-6 kolejkach![]()
Przygotowania/sparingi
-
- Kontakt:
Re: Przygotowania/sparingi
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Przypominam że celem był awans w 2 lata tak że tego 🥱
-
- Kontakt:
Jutro podobno czas decyzji u rodado jeśli odejdzie to będzie z nich taki kandydat do awansu jak z cichej nowoczesny stadionMarcus pisze: ↑wczoraj, o 18:53Tak, Wisła jest kadrowo potentatem 1 ligowym, i tak Szymański był zdecydowaniem najjaśniejszym punktem w naszej drużynie i zagrał dobrze.19gorek20 pisze: ↑wczoraj, o 16:58Ja pi***ole słucham trenera po meczu i chyba coraz bardziej przekonuje się do teorii że Szulczek to parodysta a nie trener
Oni dzisiaj grali z średniakiem ekstraklasy czy średniakiem pierwszoligowym ? Pokora strach przed Wisła jakby to było PSG nie ma co się dziwić że piłkarze nie potrafią dźwignąć presji jak trener taki zesrany
Dzisiejsza Wisła to kadrowo średniak 1 ligi a nie potentat. Jeszcze na koniec zarzucił że Szymański dobry występ na lewej obronie
No ku*** mać brak mi słów
Szymański był na lewej obronie tragiczny przegrywał większość pojedynków biegowych i tych 1na1. Uważam że z komorem szyminskim i lesniak-paduchem ( jest jeszcze lukic ) możemy spokojnie wystawić Szymańskiego na defensywnym i odchodzi nam z miejsca kłopot ventury/szwocha/sikory
-
- Kontakt:
Pochwalałem decyzję o pozostaniu trenera i z potwierdzeniem słuszności swoich przekonań wstrzymam się do września ale muszę powiedzieć że niepokoi mnie to co widzę. Obym słusznie stał murem za trenerem.
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Czyli jeśli dobrze rozumiem do 4 kolejki naszym jedynym napastnikiem będzie Bała?
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
I mam ku*** dobry humor !
-
- Kontakt:
5 sparingow, najpierw 3 w ramach "zabawy". potem dopiero dwa z ligowymi rywalami i dwa metry przed kiblem budzimy się z ręką w nocniku.
za rok proponuje zamiast tych sparingów wziąć udział w playarena.
za rok proponuje zamiast tych sparingów wziąć udział w playarena.
-
- Kontakt:
Gra i wyniki sparingów często nie mają przełożenia na ligę. W tym upatruję nadzieję. Co do trenera to milczę do końca sierpnia.
Już jednak z pewnym dreszczykiem czekam na konferencje pomeczowe i co powie nasz Rene z Allo Allo. "You stupid woman..."
Dobra, miałem się nie czepiać.
Już jednak z pewnym dreszczykiem czekam na konferencje pomeczowe i co powie nasz Rene z Allo Allo. "You stupid woman..."

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Jak nie zaskoczy od pierwszego meczu, to nie zaskoczy później. 5 meczów i się zobaczy.
-
- Kontakt:
Po 5-8 szpilach wykrystalizuje się czołówka i potem zaś bydzie ciężko gonić przy ewentualnym słabym starcie.
-
- Kontakt:
Wydaje mi się że te urazy które są w zespole są wynikiem pracy nowego trenera przygotowania fizycznego. Za Sulczka po Turcji urazów było bardzo mało, ale za to fizycznie wyglądaliśmy najgorzej w lidze. Gdyby nie jakość piłkarska, to byśmy się pewnie zakręcili na wiosnę blisko strefy spadkowej.
Na plus, biegowo wyglądało to nieźle, zawodnicy nie wyglądali na ociężałych.
Na plus, biegowo wyglądało to nieźle, zawodnicy nie wyglądali na ociężałych.