Ruch - Bełchatów sobota 25.04 godz.14:45

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Marcus
Kontakt:

#226 Post autor: Marcus » 25 kwie 2009, o 19:42

Wspaniały dzień, komplet widzów na stadionie piękna gra, walka do samego końca piękne zwycięstwo 3 0.................... Wyłączyłem komputer i poszedłem na mecz.

Paveel
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#227 Post autor: Paveel » 25 kwie 2009, o 19:45

To jest poprostu masakra :wstyd:
Nowackiemu tą wypowiedzią, się teraz przypomniało że 'walczą' o utrzymanie :wstyd: zresztą o czym on w ogóle gada, oni nie walczą !
Tu prawie cały skład jest do wymiany, łącznie z tym pseudotrenerem Pietrzakiem !
Co on w ogóle robił z piłkarzami w przerwie zimowej ? Już kolejny mecz w którym oni nie mają siły biegać po boisku .. żenada
Mimo wszystko wierzę, że jakoś się uda utrzymać ;)
Chociaż, będzie bardzo cięzko ..
Ruchu nasz ukochany
My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#228 Post autor: grzej » 25 kwie 2009, o 19:51

Widziałem te drużyny Ruchu, które spadały z ligi, tamci zawodnicy mimo tego, że spadliśmy chociaż próbowali, a tej drużynie nawet się nie chce. Można narzekać na poszczególnych zawodników lub wychwalać zupełnie niepotrzebnie Grzybka - tylko po co? Oni poprostu są nieprzygotowani do sezonu, grają bez ładu i składu..

To jest straszne, ale moim zdaniem nie urwiemy już ani punkcika nikomu - spadniemy razem z Jagą (tyle, że ona za korupcję). Nic i nikt już nam nie pomoże.

Zostałem do końca, jak piłkarze wrócili z szatni, liczyłem, że usłyszę coś sensownego - niestety.

Jak Pietrzaka nie zwolnią - to mają pr***ebane..
historiaruchu.pl

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#229 Post autor: heli » 25 kwie 2009, o 19:54

mnie sie same niecenzuralne słowa cisną na usta , więc tylko ironicznie jest super, więc o co nam chodzi
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#230 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 25 kwie 2009, o 19:56

grzej pisze:Widziałem te drużyny Ruchu, które spadały z ligi, tamci zawodnicy mimo tego, że spadliśmy chociaż próbowali, a tej drużynie nawet się nie chce. Można narzekać na poszczególnych zawodników lub wychwalać zupełnie niepotrzebnie Grzybka - tylko po co? Oni poprostu są nieprzygotowani do sezonu, grają bez ładu i składu..
Nie że nie są przygotowani do sezonu. Oni nie posiadaja umiejętności piłkarskich aby grać w najwyższej klasie rozgrywkowej czyli Ekstraklasa. Taka jest prawda.

adamo_R

#231 Post autor: adamo_R » 25 kwie 2009, o 20:02

Pietrzak oddol sie do dyspozycji zarządu mom nadzieja że go wydupcom do ME

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#232 Post autor: grzej » 25 kwie 2009, o 20:03

Chyba tak:

Właściciel niebieskich zaraz po meczu stwierdził, że musi ochłonąć. - Nie chcę działać na gorąco. Spotkamy się w niedzielę i zastanowimy co dalej - mówił. Decyzję ma wypracować wspólnie Rada Nadzorcza niebieskiej spółki i zarząd klubu. Z nieoficjalnych informacji wynika, że trener Pietrzak wróci do pracy z młodzieżą. Trwają poszukiwania następcy.

http://www.sport.pl/pilka/77,65050,6540 ... tml#nazywo
historiaruchu.pl

Awatar użytkownika
Darth Kabut
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#233 Post autor: Darth Kabut » 25 kwie 2009, o 20:08

Ufff
1,2,3,4,5...

Uspokoiłem sie troche

A ja tak powiem
Pietrzaka az tak wcale nie winie jak to wyglada lecz pseudokopaczy a przede wszystkim zarzad.

Najlepsze bedzie to ze spadniemy, nie bedzie PP (ku*** gdzie ja tam o pucharze mysle jak my nawet w finale nie zagramy) i nie bedzie... majstra w ME bo nawet to "zarzad" potrafil sp***dolic przesuwajac Pietrzaka na I trenera zabierajac go od młodziezy ze o ilosci "kibicow" na meczach nie wspomne.

Tylko co ze mna?

Jak to co?
Jak zwykle, jak ten ostatni pi***olniety, pojde i niewazne jaka cena biletu (czy za 15 czy 30 zl - bo wstep za darmo to sobie moga na ruswelta) pojde i jak zwykle dam za bilet i bede na nastepnym meczu bo nie wyobrazam sobie łykendu bez gry Ruchu.
Tylko ku*** komu ja to mowie...

I jeszcze jedno.
Jesli pilkarze (tfu co ja pisze) mysla ze utrzymaja sie przy zielonym stoliku to sie ku*** grubo myla.
Minimalizm to niech sobie w du9sko wsadza.
I jesli kraza sluchy ze ten albo tamten nie dostanie licencji i sie tak czy siak utrzymiemy to pomylili adresy.
Ad****rstadium jest w miescie Zabrze nie w Chorzowie!
Tam moga takie ciulstwa od***rdalac.
W Chorzowie przy zielonym stoliku sie nie utrzymujemy!

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#234 Post autor: Mirek » 25 kwie 2009, o 20:09

grzej pisze:Właściciel niebieskich zaraz po meczu stwierdził, że musi ochłonąć. - Nie chcę działać na gorąco. Spotkamy się w niedzielę i zastanowimy co dalej - mówił. Decyzję ma wypracować wspólnie Rada Nadzorcza niebieskiej spółki i zarząd klubu. Z nieoficjalnych informacji wynika, że trener Pietrzak wróci do pracy z młodzieżą. Trwają poszukiwania następcy.
Dobre i to choć moim zdaniem dużo, dużo za późno...

staRvin
Kontakt:

#235 Post autor: staRvin » 25 kwie 2009, o 20:13

Pietrzak niech juz wy...szkoda ze tera dopiero sie kap ze nie mo juz pomyslu na gra.Sobstyl razem z nim niech wy...Co do grajkow to k...im sie zodno kasa nie nalezy loni nom powinni placic szkodliwe. Po lekku mogymy sie szykowac na derby z gejami (jak nie zlecom). Wiec nowe piosenki mogymy sie juz po lekku uczyc jak pojadymy na Dolcan Zabki aby im zainponowac. Nic tera niech Widzew wlezie to bydymy z nimi na szpile jezdzic. Pozdro ! do nastepnego szpilu.

kobrrra
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#236 Post autor: kobrrra » 25 kwie 2009, o 20:17

Drużyna Ujawniła Prawdziwą Ambicję

A prowadzący konkurs w przerwie - łagodnie mówiąc - przerost formy nad treścią. :wstyd:
maszeRuj albo Giń

COYD!

ksR
Kontakt:

#237 Post autor: ksR » 25 kwie 2009, o 20:21

Trener to jedno a nieudolny prezes to drugie. Ale Sobstyl pewnie dalej będzie rżneła głupa, ze "jest fajnie". Tak samo jak rznela głupa na spotkaniu na trybunie dwa lata temu. Rece opadaja. http://www.youtube.com/watch?v=IHZbgpsdd_Y
KS Ruch
byliśmy w Katowicach 44 lata wcześniej

kari4
Kontakt:

#238 Post autor: kari4 » 25 kwie 2009, o 20:26

to jest tragedia.JAKUBOWSKI PIETRZAK RAUS

ZYG-a
Kontakt:

#239 Post autor: ZYG-a » 25 kwie 2009, o 20:31

Przez nostympny tydzień te pseudograjki powinny obejżeć 34232432 razy szpil Manchester United - Tottenham żeby zrozumieć jak sie gro kiedy przegrywają.

O szpilu nie ma co godać, po szpilu my zobejżeli kerym zależy na nas.

Lukas89
Kontakt:

#240 Post autor: Lukas89 » 25 kwie 2009, o 20:34

ZYG-a pisze:Przez nostympny tydzień te pseudograjki powinny obejżeć 34232432 razy szpil Manchester United - Tottenham żeby zrozumieć jak sie gro kiedy przegrywają.

O szpilu nie ma co godać, po szpilu my zobejżeli kerym zależy na nas.
albo jeszcze lepiej Manchester United - Arsenal Londyn 4-4 ...

Zresztą.. o czym My tu piszemy.. Ruch to nie jest Manchester ani Arsenal,My nie mamy Arshavina co by Nam 4 bramki w jednym meczu dał..
Obrazek

ODPOWIEDZ