Ruch - Bełchatów sobota 25.04 godz.14:45
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To jest poprostu masakra
Nowackiemu tą wypowiedzią, się teraz przypomniało że 'walczą' o utrzymanie
zresztą o czym on w ogóle gada, oni nie walczą !
Tu prawie cały skład jest do wymiany, łącznie z tym pseudotrenerem Pietrzakiem !
Co on w ogóle robił z piłkarzami w przerwie zimowej ? Już kolejny mecz w którym oni nie mają siły biegać po boisku .. żenada
Mimo wszystko wierzę, że jakoś się uda utrzymać
Chociaż, będzie bardzo cięzko ..

Nowackiemu tą wypowiedzią, się teraz przypomniało że 'walczą' o utrzymanie

Tu prawie cały skład jest do wymiany, łącznie z tym pseudotrenerem Pietrzakiem !
Co on w ogóle robił z piłkarzami w przerwie zimowej ? Już kolejny mecz w którym oni nie mają siły biegać po boisku .. żenada
Mimo wszystko wierzę, że jakoś się uda utrzymać

Chociaż, będzie bardzo cięzko ..
My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Widziałem te drużyny Ruchu, które spadały z ligi, tamci zawodnicy mimo tego, że spadliśmy chociaż próbowali, a tej drużynie nawet się nie chce. Można narzekać na poszczególnych zawodników lub wychwalać zupełnie niepotrzebnie Grzybka - tylko po co? Oni poprostu są nieprzygotowani do sezonu, grają bez ładu i składu..
To jest straszne, ale moim zdaniem nie urwiemy już ani punkcika nikomu - spadniemy razem z Jagą (tyle, że ona za korupcję). Nic i nikt już nam nie pomoże.
Zostałem do końca, jak piłkarze wrócili z szatni, liczyłem, że usłyszę coś sensownego - niestety.
Jak Pietrzaka nie zwolnią - to mają pr***ebane..
To jest straszne, ale moim zdaniem nie urwiemy już ani punkcika nikomu - spadniemy razem z Jagą (tyle, że ona za korupcję). Nic i nikt już nam nie pomoże.
Zostałem do końca, jak piłkarze wrócili z szatni, liczyłem, że usłyszę coś sensownego - niestety.
Jak Pietrzaka nie zwolnią - to mają pr***ebane..
historiaruchu.pl
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie że nie są przygotowani do sezonu. Oni nie posiadaja umiejętności piłkarskich aby grać w najwyższej klasie rozgrywkowej czyli Ekstraklasa. Taka jest prawda.grzej pisze:Widziałem te drużyny Ruchu, które spadały z ligi, tamci zawodnicy mimo tego, że spadliśmy chociaż próbowali, a tej drużynie nawet się nie chce. Można narzekać na poszczególnych zawodników lub wychwalać zupełnie niepotrzebnie Grzybka - tylko po co? Oni poprostu są nieprzygotowani do sezonu, grają bez ładu i składu..
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Chyba tak:
Właściciel niebieskich zaraz po meczu stwierdził, że musi ochłonąć. - Nie chcę działać na gorąco. Spotkamy się w niedzielę i zastanowimy co dalej - mówił. Decyzję ma wypracować wspólnie Rada Nadzorcza niebieskiej spółki i zarząd klubu. Z nieoficjalnych informacji wynika, że trener Pietrzak wróci do pracy z młodzieżą. Trwają poszukiwania następcy.
http://www.sport.pl/pilka/77,65050,6540 ... tml#nazywo
Właściciel niebieskich zaraz po meczu stwierdził, że musi ochłonąć. - Nie chcę działać na gorąco. Spotkamy się w niedzielę i zastanowimy co dalej - mówił. Decyzję ma wypracować wspólnie Rada Nadzorcza niebieskiej spółki i zarząd klubu. Z nieoficjalnych informacji wynika, że trener Pietrzak wróci do pracy z młodzieżą. Trwają poszukiwania następcy.
http://www.sport.pl/pilka/77,65050,6540 ... tml#nazywo
historiaruchu.pl
- Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ufff
1,2,3,4,5...
Uspokoiłem sie troche
A ja tak powiem
Pietrzaka az tak wcale nie winie jak to wyglada lecz pseudokopaczy a przede wszystkim zarzad.
Najlepsze bedzie to ze spadniemy, nie bedzie PP (ku*** gdzie ja tam o pucharze mysle jak my nawet w finale nie zagramy) i nie bedzie... majstra w ME bo nawet to "zarzad" potrafil sp***dolic przesuwajac Pietrzaka na I trenera zabierajac go od młodziezy ze o ilosci "kibicow" na meczach nie wspomne.
Tylko co ze mna?
Jak to co?
Jak zwykle, jak ten ostatni pi***olniety, pojde i niewazne jaka cena biletu (czy za 15 czy 30 zl - bo wstep za darmo to sobie moga na ruswelta) pojde i jak zwykle dam za bilet i bede na nastepnym meczu bo nie wyobrazam sobie łykendu bez gry Ruchu.
Tylko ku*** komu ja to mowie...
I jeszcze jedno.
Jesli pilkarze (tfu co ja pisze) mysla ze utrzymaja sie przy zielonym stoliku to sie ku*** grubo myla.
Minimalizm to niech sobie w du9sko wsadza.
I jesli kraza sluchy ze ten albo tamten nie dostanie licencji i sie tak czy siak utrzymiemy to pomylili adresy.
Ad****rstadium jest w miescie Zabrze nie w Chorzowie!
Tam moga takie ciulstwa od***rdalac.
W Chorzowie przy zielonym stoliku sie nie utrzymujemy!
1,2,3,4,5...
Uspokoiłem sie troche
A ja tak powiem
Pietrzaka az tak wcale nie winie jak to wyglada lecz pseudokopaczy a przede wszystkim zarzad.
Najlepsze bedzie to ze spadniemy, nie bedzie PP (ku*** gdzie ja tam o pucharze mysle jak my nawet w finale nie zagramy) i nie bedzie... majstra w ME bo nawet to "zarzad" potrafil sp***dolic przesuwajac Pietrzaka na I trenera zabierajac go od młodziezy ze o ilosci "kibicow" na meczach nie wspomne.
Tylko co ze mna?
Jak to co?
Jak zwykle, jak ten ostatni pi***olniety, pojde i niewazne jaka cena biletu (czy za 15 czy 30 zl - bo wstep za darmo to sobie moga na ruswelta) pojde i jak zwykle dam za bilet i bede na nastepnym meczu bo nie wyobrazam sobie łykendu bez gry Ruchu.
Tylko ku*** komu ja to mowie...
I jeszcze jedno.
Jesli pilkarze (tfu co ja pisze) mysla ze utrzymaja sie przy zielonym stoliku to sie ku*** grubo myla.
Minimalizm to niech sobie w du9sko wsadza.
I jesli kraza sluchy ze ten albo tamten nie dostanie licencji i sie tak czy siak utrzymiemy to pomylili adresy.
Ad****rstadium jest w miescie Zabrze nie w Chorzowie!
Tam moga takie ciulstwa od***rdalac.
W Chorzowie przy zielonym stoliku sie nie utrzymujemy!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dobre i to choć moim zdaniem dużo, dużo za późno...grzej pisze:Właściciel niebieskich zaraz po meczu stwierdził, że musi ochłonąć. - Nie chcę działać na gorąco. Spotkamy się w niedzielę i zastanowimy co dalej - mówił. Decyzję ma wypracować wspólnie Rada Nadzorcza niebieskiej spółki i zarząd klubu. Z nieoficjalnych informacji wynika, że trener Pietrzak wróci do pracy z młodzieżą. Trwają poszukiwania następcy.
-
- Kontakt:
Pietrzak niech juz wy...szkoda ze tera dopiero sie kap ze nie mo juz pomyslu na gra.Sobstyl razem z nim niech wy...Co do grajkow to k...im sie zodno kasa nie nalezy loni nom powinni placic szkodliwe. Po lekku mogymy sie szykowac na derby z gejami (jak nie zlecom). Wiec nowe piosenki mogymy sie juz po lekku uczyc jak pojadymy na Dolcan Zabki aby im zainponowac. Nic tera niech Widzew wlezie to bydymy z nimi na szpile jezdzic. Pozdro ! do nastepnego szpilu.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Trener to jedno a nieudolny prezes to drugie. Ale Sobstyl pewnie dalej będzie rżneła głupa, ze "jest fajnie". Tak samo jak rznela głupa na spotkaniu na trybunie dwa lata temu. Rece opadaja. http://www.youtube.com/watch?v=IHZbgpsdd_Y
KS Ruch
byliśmy w Katowicach 44 lata wcześniej
byliśmy w Katowicach 44 lata wcześniej
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
albo jeszcze lepiej Manchester United - Arsenal Londyn 4-4 ...ZYG-a pisze:Przez nostympny tydzień te pseudograjki powinny obejżeć 34232432 razy szpil Manchester United - Tottenham żeby zrozumieć jak sie gro kiedy przegrywają.
O szpilu nie ma co godać, po szpilu my zobejżeli kerym zależy na nas.
Zresztą.. o czym My tu piszemy.. Ruch to nie jest Manchester ani Arsenal,My nie mamy Arshavina co by Nam 4 bramki w jednym meczu dał..