[1 kolejka] Wisła Kraków - Ruch Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów

Kto wygra?

Wisła
25
11%
Remis
61
26%
Ruch
146
63%

Liczba głosów: 232

Wiadomość
Autor
marek79
Kontakt:

#196 Post autor: marek79 » 2 sie 2009, o 12:42

Lutz pisze:
Pytoł sie ftoś , kto to widzioł żeby w sierpniu grać o 15:30 ? - Wiśle to niy zawodzało, Bundesliga gro o 15:30, Chelsea swój piyrszy szpil gro o 13:45, my niy som w Maroku abo inkszy Tunezji. 28 stopni i borkom za gorko boło, abo jak ?
Jasne ze im to niy przeszkodzo ale w bundeslidze i Anglii odnowa biologiczno stoi 1000 % wyzy niz naszo. Tam pobiego w upale dostanie witaminy, odzywki pojdzie na solanki, bicze i masaze i po godzinie jest swiezy a u nos pobiego , napije sie zeltra i 3 dni dochodzi do siebie ... no chyba ze go baba wymasuje

Roni2580

#197 Post autor: Roni2580 » 2 sie 2009, o 12:44

Lutz pisze:Sobiech: Zawsze dajemy z siebie maksimum możliwości

I wszysko na temat meczu Wisła - Ruch. Teroz już wiycie jak wyglondo nasze maksimum. Szkoda godki.
a co mial powiedziec ze po 2 bramach odechcialo im sie grac ?....Panowie spokojnie po meczu z Piastem ocenimy nasze realne możliwosci...zreszta co jak co ale Sobiech dawal z siebie wszystko bylo widac

Awatar użytkownika
forrest
Kontakt:

#198 Post autor: forrest » 2 sie 2009, o 12:56

czego byscie chcieli pierwszy szpil o punkty i wogóle taki wazny szkoda ze nie było punktów ale jest co poprawiac ;) jo wierza ze z piastem bedzie ok :) tylko janoszke wydac gejom z katowic po co nom taki piłkarz
GRZYBEK DO MŁYNA!!!
Obrazek

niebieskifanatyk
Kontakt:

#199 Post autor: niebieskifanatyk » 2 sie 2009, o 13:00

Janoszka to nie żaden piłkarz tylko zwykły kopacz jak każdy z nas oczywiście nie obrażając tu nikogo ;)

Awatar użytkownika
forrest
Kontakt:

#200 Post autor: forrest » 2 sie 2009, o 13:11

niebieskifanatyk pisze:Janoszka to nie żaden piłkarz tylko zwykły kopacz jak każdy z nas oczywiście nie obrażając tu nikogo
no tak :D jak jo żech widzioł jak łon sie co chwila wywracoł i jak piłkarze wisły nim zamiatali :/ zero: celnych dosrodkowan podan o strzałach nie mówie bo jak na napastnika to nadaje sie na podawanie wody :zdegustowany: i nie mówcie ze jak ja jestem taki mądry to czemu nie grom bo to jest śmieszne jak sie jest zawodnikiem Ruchu to trzeba sobą coś prezentowac a on nic nie prezentuje :wstyd:
GRZYBEK DO MŁYNA!!!
Obrazek

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#201 Post autor: HKSADIK » 2 sie 2009, o 13:11

Dobra,juz niektorzy nie przesadzajacie,bo jedna porazka w meczu inauguracyjnym i juz tragedie robicie.Nie udalo sie nic ugrac z mistrzem Polski,ktory wlasnie teraz odzykuje odpowiednia forme-szkoda,byly momenty niezlej gry(zdecydowanie za malo bylo tych momentow),a tak to bylismy wyraznie slabsi.Nie ma co ukrywac,ale bedzie lepiej:)

Na co nas stac pokaza najblizsze mecze z Piastem i Arką.Tutaj to my bedziemy faworytami,gramy u siebie na Cichej i jak tutaj nic nie ugramy bedzie mozna zaczac narzekac i sie "ekscytowac",ze zas bedziemy walczyc o utrzymanie.

bluefan
Kontakt:

#202 Post autor: bluefan » 2 sie 2009, o 14:23

Narzekać to możemy zacząć jak będziemy przegrywać z Piastem, Odrą albo Cracovią. Skład jest na środek tabeli, ale drużyn o podobnym poziomie jest z sześć. Sezon skończymy pewnie na miejscach 8-12 i kolejny rok będziemy wypatrywać sponsora.

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#203 Post autor: ObeRschlesien » 2 sie 2009, o 14:35

Qur... po tym szpilu nie kiere komentarze to porażka przegrali z mistrzem Polski i juz ich widzicie w walce o spadek itd ja pier.. sam ino brakuje jeszcze komentarza żeby zwolnic juz trenera po tyj porażce :/ zamknac tymat skoro jest juz nowy o Piascie .
Obrazek

Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#204 Post autor: Bytom20 » 2 sie 2009, o 18:00

Wszystko ma swoje konsekwencje. Brak Ruchu, statyczna postawa niesie za sobą brak możliwości dogrania piłki bo wszyscy są pokryci a nikt nie pokazuje się na pozycje. Brak Ruchu czym był spowodowany to nie wiem ale jedno mogę powiedzieć na stojąco to nieważne czy to będzie Wisła Kraków czy Polonia Bytom czy też Piast Gliwice to ciężko będzie wygrać.
Panowie powiem Wam tyle jesteśmy na początku sezonu i choćby mecz był w samo południe przy temperaturze 32 stopni to ja oczekuje zapiepszania po boisku a nie chodzenia. Jeśli ktoś nie wytrzymuje tempa to znaczy że jest nieprzygotowany do grania w ekstraklasie.

Ja uważam każdy mecz można przegrać w jakimś stylu ale jeśli się przechodzi obok meczu bez walki to jest źle.

Oczywiście po pierwszym meczu z aktualnym Mistrzem Polski nie skazuje tego zespołu na spadek jak to niektórzy mają w zwyczaju lub usuwaniu ze stanowiska Fornalika który jest najmniej winny temu że niektórym przy prowadzeniu Wisły 2 - 0 się poprostu nie chciało. Uważam że potencjał jest ino jeśli nie będziemy zapierdzielać na boisku to nieważne, bez względu na starania będziemy przegrywać ze wszystkimi.

Brak ruchu ---> statyczna gra wszyscy pokryci ---> brak zawodników do podania ----> strata piłki. Jak ten Niedzielan ma coś pokazać skoro nie dostaje piłek, nie dostaje piłek bo nasze ataki są rozbijane na naszej połowie bo nie ma komu grać. Jedynie na co Nas było stać to długa piłka do Niedzielana ale My i chyba wszyscy wiedzą co przynoszą takie piłki w naszym wykonaniu zazwyczaj.

Dave82
Kontakt:

#205 Post autor: Dave82 » 2 sie 2009, o 18:08

niestety poki bydzie grol pulkowski ktory zagrol jedna dobra piła przez caly szpil Niebiescy beda przegrywac !! STRAKA , SCHERFEN RATUNKU
SOBSTYL RAUS NIE ZASŁUGUJESZ BY KIEROWAĆ TAK WIELKIM KLUBEM

hagi

#206 Post autor: hagi » 2 sie 2009, o 18:31

za cojanoszka dostaje tyla szans gry w pierwszej 11? Oj przydol by sie Kolodziej z gornika podobno cos jest na rzeczy . Moim zdaniem Sobiecj jest lepszym napastnikiemniz janoszka. le cos czuja ze trener bedzie stawiac na modego Ecika.

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#207 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 2 sie 2009, o 19:21

Jak sie dowiedziałem

wczoraj po powrocie z sosnowca Waldek był tak wkurwio... że wziął dwóch zawodników i lotali za kare na bocznym!
Niestety nie wiem kto to był.

niebieskifanatyk
Kontakt:

#208 Post autor: niebieskifanatyk » 2 sie 2009, o 19:48

Jak to prawda to dobrze przynajmniej widzą, że dalsze opierdalanie się nie ujdzie im płazem.

f@n
Kontakt:

#209 Post autor: f@n » 2 sie 2009, o 20:04

no i ruszyła liga co widać na forum niebiescy hehe.
co do meczu z Wisłą napisze brak ambicji,byle jak, byle co, 90 min i poszło.
tak grać nie można albo wychodze z dobrym nastawieniem i odpowiednią taktyką albo jestem bezwartościowy dla drużyny. w przeciwieństwie do Ruchu Wisła miała już mecze o stawkę a dla nas był to pierwszy mecz co było naprawdę widać w Sosnowcu.
pierwszy tor to błąd krycia w obronie, drugi tor zawaliła cała obrona co daje do myślenia.
ja uważam że przy szybszej grze w okolicach naszego pola karnego każda akcja śmierdzi golem.
Baranek powinien być ustawiony bardziej z tyłu koło Sadloczka bo Grodek za ładwo odpuszcza i nie przykłada się żeby nie powiedzieć olewka natomiast w środku powinien grać Gabor a nie Pulo(fatalnie). fajnie prezentuje się duet Sobiech Niedzielan ale tak jak powiedział Waldek oni potrzebują wsparcia i dobrego podania żeby pokazać na co ich stać.
pozdRo
Bo Ja za Ruchem fest a fest, moja krew niebieska jest!

niebieskifanatyk
Kontakt:

#210 Post autor: niebieskifanatyk » 2 sie 2009, o 20:11

Grodek, Baranek, Sadloczek - Jak Ty im słodzisz :hyhy:

ODPOWIEDZ