Jasne ze im to niy przeszkodzo ale w bundeslidze i Anglii odnowa biologiczno stoi 1000 % wyzy niz naszo. Tam pobiego w upale dostanie witaminy, odzywki pojdzie na solanki, bicze i masaze i po godzinie jest swiezy a u nos pobiego , napije sie zeltra i 3 dni dochodzi do siebie ... no chyba ze go baba wymasujeLutz pisze:
Pytoł sie ftoś , kto to widzioł żeby w sierpniu grać o 15:30 ? - Wiśle to niy zawodzało, Bundesliga gro o 15:30, Chelsea swój piyrszy szpil gro o 13:45, my niy som w Maroku abo inkszy Tunezji. 28 stopni i borkom za gorko boło, abo jak ?
[1 kolejka] Wisła Kraków - Ruch Chorzów
-
- Kontakt:
-
a co mial powiedziec ze po 2 bramach odechcialo im sie grac ?....Panowie spokojnie po meczu z Piastem ocenimy nasze realne możliwosci...zreszta co jak co ale Sobiech dawal z siebie wszystko bylo widacLutz pisze:Sobiech: Zawsze dajemy z siebie maksimum możliwości
I wszysko na temat meczu Wisła - Ruch. Teroz już wiycie jak wyglondo nasze maksimum. Szkoda godki.
- forrest
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- forrest
- Kontakt:
no takniebieskifanatyk pisze:Janoszka to nie żaden piłkarz tylko zwykły kopacz jak każdy z nas oczywiście nie obrażając tu nikogo

GRZYBEK DO MŁYNA!!!

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dobra,juz niektorzy nie przesadzajacie,bo jedna porazka w meczu inauguracyjnym i juz tragedie robicie.Nie udalo sie nic ugrac z mistrzem Polski,ktory wlasnie teraz odzykuje odpowiednia forme-szkoda,byly momenty niezlej gry(zdecydowanie za malo bylo tych momentow),a tak to bylismy wyraznie slabsi.Nie ma co ukrywac,ale bedzie lepiej:)
Na co nas stac pokaza najblizsze mecze z Piastem i Arką.Tutaj to my bedziemy faworytami,gramy u siebie na Cichej i jak tutaj nic nie ugramy bedzie mozna zaczac narzekac i sie "ekscytowac",ze zas bedziemy walczyc o utrzymanie.
Na co nas stac pokaza najblizsze mecze z Piastem i Arką.Tutaj to my bedziemy faworytami,gramy u siebie na Cichej i jak tutaj nic nie ugramy bedzie mozna zaczac narzekac i sie "ekscytowac",ze zas bedziemy walczyc o utrzymanie.
-
- Kontakt:
- ObeRschlesien
- Kontakt:
- Bytom20
- Kontakt:
Wszystko ma swoje konsekwencje. Brak Ruchu, statyczna postawa niesie za sobą brak możliwości dogrania piłki bo wszyscy są pokryci a nikt nie pokazuje się na pozycje. Brak Ruchu czym był spowodowany to nie wiem ale jedno mogę powiedzieć na stojąco to nieważne czy to będzie Wisła Kraków czy Polonia Bytom czy też Piast Gliwice to ciężko będzie wygrać.
Panowie powiem Wam tyle jesteśmy na początku sezonu i choćby mecz był w samo południe przy temperaturze 32 stopni to ja oczekuje zapiepszania po boisku a nie chodzenia. Jeśli ktoś nie wytrzymuje tempa to znaczy że jest nieprzygotowany do grania w ekstraklasie.
Ja uważam każdy mecz można przegrać w jakimś stylu ale jeśli się przechodzi obok meczu bez walki to jest źle.
Oczywiście po pierwszym meczu z aktualnym Mistrzem Polski nie skazuje tego zespołu na spadek jak to niektórzy mają w zwyczaju lub usuwaniu ze stanowiska Fornalika który jest najmniej winny temu że niektórym przy prowadzeniu Wisły 2 - 0 się poprostu nie chciało. Uważam że potencjał jest ino jeśli nie będziemy zapierdzielać na boisku to nieważne, bez względu na starania będziemy przegrywać ze wszystkimi.
Brak ruchu ---> statyczna gra wszyscy pokryci ---> brak zawodników do podania ----> strata piłki. Jak ten Niedzielan ma coś pokazać skoro nie dostaje piłek, nie dostaje piłek bo nasze ataki są rozbijane na naszej połowie bo nie ma komu grać. Jedynie na co Nas było stać to długa piłka do Niedzielana ale My i chyba wszyscy wiedzą co przynoszą takie piłki w naszym wykonaniu zazwyczaj.
Panowie powiem Wam tyle jesteśmy na początku sezonu i choćby mecz był w samo południe przy temperaturze 32 stopni to ja oczekuje zapiepszania po boisku a nie chodzenia. Jeśli ktoś nie wytrzymuje tempa to znaczy że jest nieprzygotowany do grania w ekstraklasie.
Ja uważam każdy mecz można przegrać w jakimś stylu ale jeśli się przechodzi obok meczu bez walki to jest źle.
Oczywiście po pierwszym meczu z aktualnym Mistrzem Polski nie skazuje tego zespołu na spadek jak to niektórzy mają w zwyczaju lub usuwaniu ze stanowiska Fornalika który jest najmniej winny temu że niektórym przy prowadzeniu Wisły 2 - 0 się poprostu nie chciało. Uważam że potencjał jest ino jeśli nie będziemy zapierdzielać na boisku to nieważne, bez względu na starania będziemy przegrywać ze wszystkimi.
Brak ruchu ---> statyczna gra wszyscy pokryci ---> brak zawodników do podania ----> strata piłki. Jak ten Niedzielan ma coś pokazać skoro nie dostaje piłek, nie dostaje piłek bo nasze ataki są rozbijane na naszej połowie bo nie ma komu grać. Jedynie na co Nas było stać to długa piłka do Niedzielana ale My i chyba wszyscy wiedzą co przynoszą takie piłki w naszym wykonaniu zazwyczaj.
-
- Kontakt:
-
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
no i ruszyła liga co widać na forum niebiescy hehe.
co do meczu z Wisłą napisze brak ambicji,byle jak, byle co, 90 min i poszło.
tak grać nie można albo wychodze z dobrym nastawieniem i odpowiednią taktyką albo jestem bezwartościowy dla drużyny. w przeciwieństwie do Ruchu Wisła miała już mecze o stawkę a dla nas był to pierwszy mecz co było naprawdę widać w Sosnowcu.
pierwszy tor to błąd krycia w obronie, drugi tor zawaliła cała obrona co daje do myślenia.
ja uważam że przy szybszej grze w okolicach naszego pola karnego każda akcja śmierdzi golem.
Baranek powinien być ustawiony bardziej z tyłu koło Sadloczka bo Grodek za ładwo odpuszcza i nie przykłada się żeby nie powiedzieć olewka natomiast w środku powinien grać Gabor a nie Pulo(fatalnie). fajnie prezentuje się duet Sobiech Niedzielan ale tak jak powiedział Waldek oni potrzebują wsparcia i dobrego podania żeby pokazać na co ich stać.
pozdRo
co do meczu z Wisłą napisze brak ambicji,byle jak, byle co, 90 min i poszło.
tak grać nie można albo wychodze z dobrym nastawieniem i odpowiednią taktyką albo jestem bezwartościowy dla drużyny. w przeciwieństwie do Ruchu Wisła miała już mecze o stawkę a dla nas był to pierwszy mecz co było naprawdę widać w Sosnowcu.
pierwszy tor to błąd krycia w obronie, drugi tor zawaliła cała obrona co daje do myślenia.
ja uważam że przy szybszej grze w okolicach naszego pola karnego każda akcja śmierdzi golem.
Baranek powinien być ustawiony bardziej z tyłu koło Sadloczka bo Grodek za ładwo odpuszcza i nie przykłada się żeby nie powiedzieć olewka natomiast w środku powinien grać Gabor a nie Pulo(fatalnie). fajnie prezentuje się duet Sobiech Niedzielan ale tak jak powiedział Waldek oni potrzebują wsparcia i dobrego podania żeby pokazać na co ich stać.
pozdRo
Bo Ja za Ruchem fest a fest, moja krew niebieska jest!
-
- Kontakt: