TRANSFERY - ZIMA

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
bary

#181 Post autor: bary » 2 sty 2005, o 12:52

Bardzo przykro mi to pisać ale Sibik to duże osłabienie nie wzmocnienie,ten człowiek wie tylko jak uciekac od piłki a nie jak nią grać.

Pepek
Kontakt:

#182 Post autor: Pepek » 2 sty 2005, o 20:29

pożyjemy zobaczymy... :lol:

fuhr
Kontakt:

#183 Post autor: fuhr » 3 sty 2005, o 19:12

cytat z wyborczej
Z drużyną wciąż trenują Mieczysław Agafon, Łukasz Gorszkow, Sebastian Kęska i Tadeusz Bartnik, który miał odejść do Ruchu Chorzów.

o co chodzi....mamy go u siebie czy jak...

http://sport.gazeta.pl/sport/1,36132,2475183.html
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

Awatar użytkownika
amra
Kontakt:

#184 Post autor: amra » 3 sty 2005, o 19:26

Ruch zaczyno przygotowania do sezonu od 05,01,2005 więc kaj mo trenować 8)
[b][size=167][color=blue] NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB[/color][/size][/b]

[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]

KK
Kontakt:

#185 Post autor: KK » 3 sty 2005, o 19:48

Jak dla mnie to moze tam trenowac do konca sezonu. Trzeba sie rozejrzec za realnymi wzmocnieniami, a nie jakimis "łatami".

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#186 Post autor: Scypion » 4 sty 2005, o 09:37

po przeczytaniu artykułu na głównej doszolch do wniosku ze jak bydymy mieli grac mecz ze sciekami abo innom bandom grającom z gierczakiem w skladzie to lepi dac go walkowerem abo wypuscic obleczonych w koszulki kibicow niz ryzykowac strate kolejnych cennych graczy skuli tego zasranca gierczaka... ;)

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#187 Post autor: spyru » 4 sty 2005, o 09:56

Gierczak podobno wyjeżdża za granice. I dobrze. Taki człowiek to zagrożenie dla piłkarzy. Jestem przekonany że to nie były przypadki. Coś takiego sie nie zdarza 2 razy przy okazji meczy z jednym klubem. Mam nadzieje że ktoś go w końcu dojedzie i to pożądnie................ co ja nie jestem mściwy :!: :wink:
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#188 Post autor: spyru » 4 sty 2005, o 10:12

Sport
Broniszewski: Wiem że Bartnik miał propozycje z Ruchu, ale czekamy na sygnał z centrali, czy nam odwieszą zakaz transferów. Jeżeli nie, może sie zdażyć i tak, że nikt z GKS nie odejdzie i nikt do nas nie przyjdzie.

Marik
Kontakt:

#189 Post autor: Marik » 5 sty 2005, o 07:18

Gazeta Wyborcza:
"Bartnik nadal jednak trenuje z zespołem z Katowic. - Sytuacja jest trochę niezrozumiała. Jeżeli podpisał kontrakt z Ruchem, to nie wiem, co robi w Katowicach. Może chciał się poruszać? - zastanawia się Jerzy Wyrobek, szkoleniowiec "niebieskich".
- Bartnik jest naszym piłkarzem i wciąż obowiązuje go kontrakt. Zawodnik ma oczywiście prawo podpisać już nową umowę, skoro za pół roku kończy się kontrakt z GKS-em. No ale w tej sytuacji będzie występował w Ruchu dopiero od lipca - mówi Piotr Dziurowicz, prezes "Gieksy"

Wydawało mi się, że zakaz transwerowy zawsze dotyczył tylko przychodzących zawodników.

AndRe
Kontakt:

#190 Post autor: AndRe » 5 sty 2005, o 15:59

Wielka afera o wielkiego pilkarza

Jak dla caly ten Bartnik moze zostac tam gdzie jest oby tylko Mrozek zostal

Awatar użytkownika
Adrian.G
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#191 Post autor: Adrian.G » 5 sty 2005, o 19:09

Dzisiejszy FAKT:
- Odra Wodzisław - zawodnicy odchodzący Marcin Bęben do Ruch Chorzów :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :shock: pomyłka ?

Awatar użytkownika
KOCHŁOWICE
Kontakt:

#192 Post autor: KOCHŁOWICE » 5 sty 2005, o 19:25

To jest Fakt wiec sie nie ma co dziwic :roll:
[img]http://i13.tinypic.com/878d09k.jpg%20%20[/img]

KK
Kontakt:

#193 Post autor: KK » 5 sty 2005, o 20:14

Darek Fornalak prawie mnie smiechem zabil jak mu powiedzialem o doniesieniach FAKTU

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#194 Post autor: Scypion » 5 sty 2005, o 21:45

kurde a myslalem ze to taka pozadna powazna gazeta ze w niej same fakty ze poza systemem itp. rozwialiscie moje zludzenia ...:(

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#195 Post autor: spyru » 5 sty 2005, o 23:37

Ruch Chorzów rozpoczął przygotowania do sezonu od spotkania organizacyjnego. Nieoczekiwanie w klubie pojawił się też Mariusz Klimek, główny udziałowiec Sportowej Spółki Akcyjnej, który przebywał ostatnio w Stanach Zjednoczonych, a w Chorzowie spodziewano się go na początku przyszłego tygodnia. - Powiedziałem drużynie kilka słów. Najważniejsze? Hmmm... że na Cichej znowu będzie się unosił w powietrzu dawno zapomniany zapach rywalizacji. O miejsce w drużynie, o miejsce w tabeli, o awans - mówił.

Piłkarze opuszczali szatnię uśmiechnięci i z kalendarzem klubowym na 2005 rok w ręce. Lekko zawiedziony był Paweł Sibik. Były piłkarz Podbeskidzia zjawił się w Chorzowie ze sprzętem piłkarskim. - Spodziewałem się, że będzie trening - dziwił się.

Jerzy Wyrobek, szkoleniowiec Ruchu, będzie raczej musiał się pogodzić, że w Chorzowie nie zagra Tadeusz Bartnik. Piłkarz cały czas ma ważny kontrakt z GKS-em Katowice, a umowa, jaką podpisał w Chorzowie, miała tylko charakter listu intencyjnego. - Chcę, żeby drużynę wzmocniło jeszcze dwóch piłkarzy. Obrońca albo pomocnik i na pewno napastnik. Niewykluczone, że postawimy na obcokrajowca - podkreślał trener. Oprócz Sibika jedynym nowym jest na razie Maciej Kaczorowski, z pierwszą drużyną będzie też trenował junior Łukasz Janoszka.

W czwartek pracę w klubie ma rozpocząć biegły rewident, który ma zbadać finanse stowarzyszenia, które przed kilkoma dniami przekazało sekcję piłki nożnej spółce.

Do 20 stycznia ma być gotowy protokół przekazania, a 25 stycznia SSA Ruch ma zostać przyjęty w poczet członków Śląskiego Związku Piłki Nożnej.

Mariusz Klimek zdradził, że klubem w imieniu zarządu spółki będzie kierował Henryk Śliwiński. Na Cichej spekuluje się też, że za politykę transferową będzie odpowiedzialny Mirosław Mosór, były piłkarz "niebieskich". - Cierpliwości. W piątek przedstawimy nowe twarze Ruchu. Nowe rozdanie - tonował nastroje Śliwiński.
Obrońca albo pomocnik i napewno napastnik :roll: :?:

Nie wiem specjalnie po co nam napastniki skoro jest: Mario, Biza, Pepe, Kaczorowski i młody Janoszka. Za to i tak nieliczna obrona została zmniejszona o Jendryczke i Jarczyka. Co prawda wróci Mosór, ale to i tak chyba za mało. Pomoc też za mocna nie jest, bo trudno zakładać że gre pociągnie Toborek, Foszmańczyk czy Wawrzyńczok. Oby Jurek wiedział co robi :?

ODPOWIEDZ