Inna spolka przejmie Ruch Chorzow
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Inna spolka przejmie Ruch Chorzow
Wszystko ładnie,ale najbardziej niepokoi mnie właśnie ten JEDEN warunek.Będzie bardzo ciężko nam awansować w tym sezonie tym bardziej że jeszcze nie wiadomo nawet w małym stopniu jaki będzie zarys naszej drużyny na pierwszy mecz wiosną!Możemy zająć miejsce w pierwszej piątce II ligi po sezonie-jak najbardziej,ale jeśli chodzi o awans to będzie prawdziwy majstersztyk aby to w tym sezonie uczynić! :? :roll:KOSTA pisze:- Pan Klimek postawił jeden warunek. Nie interesuje go minimalizm. Wiosną ma być awans. Jeżeli się to nie uda, to podziękuje nam za współpracę.
-
- Kontakt:
Awans ni ma niemożliwy; przeca jest 17 szpilów to idzie policzyć że można ugrać 51 punktów; kilka wzmocnień w zimie i jest ło co grać a i szpilery bydom zapieprzać jak tzra jak bydzie REALNO kasa;
Ale mnie cieszy to że wreszcie zaczły sie konkrety;
Jo je za daleko łod klubu coby wiedzieć tela co WojtekO, Patton, Viro i inni ale do mnie to naprowy budujące wieści; Wojteo Tyżeś nom już zdo mi sie miyndzy wierszami coś próbowoł pedzieć łostatnio; ale zdo mi sie że z tyj monki richrig może być chlyb
Pozdr.
Nadejdzie wiosna i lepsze czasy powróci KS RUCH Chorzów w szeregi ekstraklasy;
Ale mnie cieszy to że wreszcie zaczły sie konkrety;
Jo je za daleko łod klubu coby wiedzieć tela co WojtekO, Patton, Viro i inni ale do mnie to naprowy budujące wieści; Wojteo Tyżeś nom już zdo mi sie miyndzy wierszami coś próbowoł pedzieć łostatnio; ale zdo mi sie że z tyj monki richrig może być chlyb
Pozdr.
Nadejdzie wiosna i lepsze czasy powróci KS RUCH Chorzów w szeregi ekstraklasy;
I'm a man who walks alone
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wojtek ale watpie abys wolal miec Ruch ktory ma kilku podejrzanych ludzi we wladzachWojtekO pisze:Nie byc taki pewien... terozki im bydom musieli jakos zawrzec mordy co by nikt sie nie dowiedziol co sie w Ruchu dzieje... bo abo ich weznom pod skrzydla i bydzie cicho... abo sie na nich wypnom i zas sie poczytomy kilka ciekawych artykulow we gazytachViro pisze:mnie cieszy to ze takie osoby jak pan Blok czy pan Chrzanowski nie beda w naszym Ruchu :lol:Niebieskie pikielko

- RadiatoR
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No to P. Klimek wychodzi na Ostatnia Nadzieje Niebieskich 
Tylko czy przez coraz wiekszy angaz w sponsoring Ruchu nie ubedzie mu kupujacych ciuchy a zabrzu czy katosach :lol:
A swoja droga to jak nie zobacza to nie uwierze.

Tylko czy przez coraz wiekszy angaz w sponsoring Ruchu nie ubedzie mu kupujacych ciuchy a zabrzu czy katosach :lol:
A swoja droga to jak nie zobacza to nie uwierze.
Nie kłóć się z idiotami. Sprowadzą dyskusję do swojego poziomu i pobiją cię doświadczeniem.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Po przeczytaniu tego tekstu (o ile jest to prawda ) widza że facet mo jaja i może być ino lepi. Jak może kierować firmą to i klubem tyż. To że chce załatwić przekształcenie w dwa tydnie a poprzednicy w puł roku nie umieli tylko świadczy o tym że można
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]
a jo mom nadzieja ze wkoncu cos ruszy do przodu.klimek mo leb na karku i wie co robi i mom nadzieja ze wkoncu dzieki jego pomocy zarejestruja ta spolka bo tamte ciptoki jakos sie do tego nie kwapiamom widac terozki jak im na tym zalezy :? mom nadzieja ze reporter dali bydzie sponsorowol ruch bo aby mom za frree karnet :lol: :lol: