Inna spolka przejmie Ruch Chorzow

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
SODA

#16 Post autor: SODA » 20 lis 2004, o 11:22

jezeli byla by to prowda to najlepszo wiadomosc w tym roku,
awans jest mozliwy jak bydzie kasa :lol: :lol: :lol:

:flaga:

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#17 Post autor: Slawko » 20 lis 2004, o 11:44

Jo juz nie wiem co tu sie wogole dzieje. Co tydzien wychodza jakies nowe informacje. Szczerze mowiac juz zech sie zgubil calkowicie.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

Gość

#18 Post autor: Gość » 20 lis 2004, o 11:57

Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase miski :lol:

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#19 Post autor: spyru » 20 lis 2004, o 11:57

To wszystko jest lepsze niż "czeski film". Bo tam przynajmniej wiadomo że jest czeski :lol:
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Marek Nowak
Kontakt:

#20 Post autor: Marek Nowak » 20 lis 2004, o 11:59

Fajnie by bylo jakby sie udalo , wydaje mi sie , ze Klimkowi bardziej RUCH lezy na sercu niz Mleczku czy Chrzanowskiemu.
tak czy owak pozostaje nam czekac na rozwoj wydarzen .

Luke

Re: Inna spolka przejmie Ruch Chorzow

#21 Post autor: Luke » 20 lis 2004, o 12:19

KOSTA pisze:- Pan Klimek postawił jeden warunek. Nie interesuje go minimalizm. Wiosną ma być awans. Jeżeli się to nie uda, to podziękuje nam za współpracę.
Wszystko ładnie,ale najbardziej niepokoi mnie właśnie ten JEDEN warunek.Będzie bardzo ciężko nam awansować w tym sezonie tym bardziej że jeszcze nie wiadomo nawet w małym stopniu jaki będzie zarys naszej drużyny na pierwszy mecz wiosną!Możemy zająć miejsce w pierwszej piątce II ligi po sezonie-jak najbardziej,ale jeśli chodzi o awans to będzie prawdziwy majstersztyk aby to w tym sezonie uczynić! :? :roll:

Pavlique
Kontakt:

#22 Post autor: Pavlique » 20 lis 2004, o 12:51

Awans ni ma niemożliwy; przeca jest 17 szpilów to idzie policzyć że można ugrać 51 punktów; kilka wzmocnień w zimie i jest ło co grać a i szpilery bydom zapieprzać jak tzra jak bydzie REALNO kasa;
Ale mnie cieszy to że wreszcie zaczły sie konkrety;
Jo je za daleko łod klubu coby wiedzieć tela co WojtekO, Patton, Viro i inni ale do mnie to naprowy budujące wieści; Wojteo Tyżeś nom już zdo mi sie miyndzy wierszami coś próbowoł pedzieć łostatnio; ale zdo mi sie że z tyj monki richrig może być chlyb
Pozdr.
Nadejdzie wiosna i lepsze czasy powróci KS RUCH Chorzów w szeregi ekstraklasy;
I'm a man who walks alone

figaro

#23 Post autor: figaro » 20 lis 2004, o 12:52

kuzwa ty klimek to tyz je dupny tu godo ze niy interesuje go minimalizm a od poczatku wlazi asekurancko moze w koncu uwiezyl w tyn klub kiery jak bydzie miol kasa to bydzie napewno rzadzil w ekstraklasie zycza mu powodzynia WIOSNA BYDZIE NIEBIESKO :szal:

Damiano
Kontakt:

#24 Post autor: Damiano » 20 lis 2004, o 12:57

Wy nie piepszcie gupot ino zadupiać do REPORTERA ciuchy na zima kupować a bydzie dobrze
SERCEM I DUCHEM NA ZAWSZE Z RUCHEM

KK
Kontakt:

#25 Post autor: KK » 20 lis 2004, o 13:04

WojtekO pisze:
Viro pisze:mnie cieszy to ze takie osoby jak pan Blok czy pan Chrzanowski nie beda w naszym Ruchu :lol:
Nie byc taki pewien... terozki im bydom musieli jakos zawrzec mordy co by nikt sie nie dowiedziol co sie w Ruchu dzieje... bo abo ich weznom pod skrzydla i bydzie cicho... abo sie na nich wypnom i zas sie poczytomy kilka ciekawych artykulow we gazytach :wink: Niebieskie pikielko :D
Wojtek ale watpie abys wolal miec Ruch ktory ma kilku podejrzanych ludzi we wladzach :wink:

Awatar użytkownika
RadiatoR
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#26 Post autor: RadiatoR » 20 lis 2004, o 13:53

No to P. Klimek wychodzi na Ostatnia Nadzieje Niebieskich :)
Tylko czy przez coraz wiekszy angaz w sponsoring Ruchu nie ubedzie mu kupujacych ciuchy a zabrzu czy katosach :lol:

A swoja droga to jak nie zobacza to nie uwierze.
Nie kłóć się z idiotami. Sprowadzą dyskusję do swojego poziomu i pobiją cię doświadczeniem.

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#27 Post autor: HKSADIK » 20 lis 2004, o 14:04

pożyjemy,zobaczymy co z tego wyniknie!!Mam nadzieje,że wyniknie wreszcie coś dobrego :D
Awans Ruchu w tym sezonie??hmm bez wzmocnień i bez takich piłkarzy jak Śrutwa,Bizacki,Mosór nie mamy szans!!
Z niecierpliwością czekam na następny tydzień 8)

gregor
Kontakt:

#28 Post autor: gregor » 20 lis 2004, o 14:16

Po przeczytaniu tego tekstu (o ile jest to prawda ) widza że facet mo jaja i może być ino lepi. Jak może kierować firmą to i klubem tyż. To że chce załatwić przekształcenie w dwa tydnie a poprzednicy w puł roku nie umieli tylko świadczy o tym że można
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]

ruby z kaliny

#29 Post autor: ruby z kaliny » 20 lis 2004, o 15:04

nojlepi to dzisioj napisali w dzynniku ze w ruch pora lot tymu chciol zainwestowac Ciupial i ze go wyciepli z cichy nie wiem wiela w tym je prowdy ale tymu co go wyciep to bych napierdolil do karku :wink:

maRtol

#30 Post autor: maRtol » 20 lis 2004, o 15:21

a jo mom nadzieja ze wkoncu cos ruszy do przodu.klimek mo leb na karku i wie co robi i mom nadzieja ze wkoncu dzieki jego pomocy zarejestruja ta spolka bo tamte ciptoki jakos sie do tego nie kwapiamom widac terozki jak im na tym zalezy :? mom nadzieja ze reporter dali bydzie sponsorowol ruch bo aby mom za frree karnet :lol: :lol:

ODPOWIEDZ