Wojewoda nie pozwala na otwarcie 1 sektora i trybuny dolnej.
- Pawel
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
- SirArexx
- Kontakt:
Ruch nie zrobił nic, by poprawić bezpieczeństwo na stadionie - stwierdził Krzysztof Mejer, rzecznik wojewody.
Ruch nie zrobił nic , miasto nie zrobiło nic wszyscy mają nos w du***!!!!!
ku*** Rogala wypierdalej jak najszybciej i weź ze sobą Kopla i tego gnoja sosnowieckiego !!!!!!!!!!!!!!!
Może trza bydzie w końcu iść pod urząd miasta i pokozać ilu jest kibiców którym zależy na RUCH-u ??
ku*** Rogala wypierdalej jak najszybciej i weź ze sobą Kopla i tego gnoja sosnowieckiego !!!!!!!!!!!!!!!
Może trza bydzie w końcu iść pod urząd miasta i pokozać ilu jest kibiców którym zależy na RUCH-u ??
-
- Kontakt:
tyz tak mysla ze trzba isc zrobic protest i ch** bedzie przypał do nich i wkoncu moze zaczną działaćSirArexx pisze: Ruch nie zrobił nic, by poprawić bezpieczeństwo na stadionie - stwierdził Krzysztof Mejer, rzecznik wojewody.
- Lutz
- Kontakt:
Henryk Wieczorek były trenyr Ruchu je tam jakimś przewodniczącym Rady Miejskiej,może by jemu jakie pismo od***rdolić, może on mo trocha honoru i wpłynie na ta banda. To je ku*** granda co sie tam dzieje.ku*** mie na miejscu niy ma, jo moga ino poprzeć Wasze działania ,idźcie pod Urząd Wojewódzki z protestym i obciepcie ku*** ta buda jajcami. Je ino jedyn problym : niy trza mieć zgody na tako manifestacja od jakiegoś kurfa urzyndasa ??, żeby potym zaś niy boło że "grupa pseudokibiców chorzowskiego Ruchu" itd......)
Pozdro.
Pozdro.
- Rejon
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Tak jak ktos powiedzial Ruch nie zrobil nic dla polepszenia bezpieczenstwa
na stadionie i taka decyzja mnie zabardzo nie dziwi, mysla ze rogala wiedzial o tym wczesniej i nic nie zrobil ku temu aby mecz zorganizowac kaj indziej chocby na wyremontowanym stadionie chorzowianki
i pojda dalej wydaje mi sie ze rogala sie to wszystko przemyslal
bo jezeli zlecemy to mu to jest na reka ze stadion bydzie pusty wyobrazcie sie co by sie dzialo jakby (tfuuuu) nie byda konczyl
rogala proszemy cie od ponad roku abys stad zdupial (moze to czytasz)
ale wiesz prosby sie skonczyly.
Nie jestesmy bydlem ktorym mozna manipulowac nie chce mi sie na ciebie bluzgac bo nie warto moje przeklenstwo jest bardziej cenne niz ty i twoj caly pseudzarzad
na stadionie i taka decyzja mnie zabardzo nie dziwi, mysla ze rogala wiedzial o tym wczesniej i nic nie zrobil ku temu aby mecz zorganizowac kaj indziej chocby na wyremontowanym stadionie chorzowianki

i pojda dalej wydaje mi sie ze rogala sie to wszystko przemyslal
bo jezeli zlecemy to mu to jest na reka ze stadion bydzie pusty wyobrazcie sie co by sie dzialo jakby (tfuuuu) nie byda konczyl
rogala proszemy cie od ponad roku abys stad zdupial (moze to czytasz)
ale wiesz prosby sie skonczyly.

Nie jestesmy bydlem ktorym mozna manipulowac nie chce mi sie na ciebie bluzgac bo nie warto moje przeklenstwo jest bardziej cenne niz ty i twoj caly pseudzarzad
-
- Kontakt:
Dla kogo Przyspawany ma sie wysilac, dla nas kibicow? Przecierz wg niego jestesmy tylko "przypadkowymi ludzmi" to po hu* dla takich sie meczyc.
Cicha 6 stala sie kuurwa jego prywatnym folwarkiem.
rogal - spierdalaj pajacu i nie niszcz tego, na co pokolenia pracowly 84 lata i to za darmo pajacu za darmo.
Cicha 6 stala sie kuurwa jego prywatnym folwarkiem.
rogal - spierdalaj pajacu i nie niszcz tego, na co pokolenia pracowly 84 lata i to za darmo pajacu za darmo.