Wojewoda nie pozwala na otwarcie 1 sektora i trybuny dolnej.

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Gość

#16 Post autor: Gość » 22 cze 2004, o 14:57

może troche wredne powiedzenie, niestety prawdziwe, ale kogo wy kibice obchodzcicie w tym klubie :?:

snajper

#17 Post autor: snajper » 22 cze 2004, o 15:02

Rogala wy***rdalaj po brzeszczot i zaczynej wycinac te drzewoi ktróre przeszkadzo zeby patrzec z plotu i przy okazji otwórz kopertas !! ino uwarzej co tam niebydzie wonglik ! :cry:

pio17

#18 Post autor: pio17 » 22 cze 2004, o 15:31

je***e 2 GOROLE!!!!

Awatar użytkownika
Pawel
Kontakt:

#19 Post autor: Pawel » 22 cze 2004, o 15:42

Mnie to yno ciekawi, czemu wojweoda nie zawarł stadionów Piasta Gliwice, Poloni Bytom, Ruchu Radzionków itp ?
Nasz stadion to przy tamtych Arena auf Schalke , więc czemu akurat my momy zawarty stadion ?? :x :evil: :cry:

Seba Siemce

#20 Post autor: Seba Siemce » 22 cze 2004, o 15:48

Napewno Rogala (pedał) zgadłą sie z je***ym wojewoda !!! żeby zawarł !!! żeby nie było na Rogale (pedała) !!!!!!! :evil:
GOROLE je***e!!!!!!!!!!!!![/b]

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#21 Post autor: 19r20 » 22 cze 2004, o 17:44

poprostu można się załamać
jest tak jak pisze WojtekO nikt o nas nie dba i każdy na nas leje
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Awatar użytkownika
SirArexx
Kontakt:

#22 Post autor: SirArexx » 22 cze 2004, o 18:52

Ruch nie zrobił nic, by poprawić bezpieczeństwo na stadionie - stwierdził Krzysztof Mejer, rzecznik wojewody.
Ruch nie zrobił nic , miasto nie zrobiło nic wszyscy mają nos w du***!!!!!
ku*** Rogala wypierdalej jak najszybciej i weź ze sobą Kopla i tego gnoja sosnowieckiego !!!!!!!!!!!!!!!

Może trza bydzie w końcu iść pod urząd miasta i pokozać ilu jest kibiców którym zależy na RUCH-u ??

Ryjek
Kontakt:

#23 Post autor: Ryjek » 22 cze 2004, o 19:17

SirArexx pisze: Ruch nie zrobił nic, by poprawić bezpieczeństwo na stadionie - stwierdził Krzysztof Mejer, rzecznik wojewody.
Ruch nie zrobił nic , miasto nie zrobiło nic wszyscy mają nos w du***!!!!!
ku*** Rogala wypierdalej jak najszybciej i weź ze sobą Kopla i tego gnoja sosnowieckiego !!!!!!!!!!!!!!!

Może trza bydzie w końcu iść pod urząd miasta i pokozać ilu jest kibiców którym zależy na RUCH-u ??
tyz tak mysla ze trzba isc zrobic protest i ch** bedzie przypał do nich i wkoncu moze zaczną działać

Seba Siemce

#24 Post autor: Seba Siemce » 22 cze 2004, o 21:34

Również jestem zdania aby się pokazać przed urzedem!!! tylko jak to jużwojewoda zabronił to pod urzędem wojewódzkim tylko jest problem że to jest w katowicach :? ale nie powinniśmy tego tak zostawić !!! bo w końcu RUCH TO MY A NIE ONI!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#25 Post autor: Lutz » 22 cze 2004, o 21:47

Henryk Wieczorek były trenyr Ruchu je tam jakimś przewodniczącym Rady Miejskiej,może by jemu jakie pismo od***rdolić, może on mo trocha honoru i wpłynie na ta banda. To je ku*** granda co sie tam dzieje.ku*** mie na miejscu niy ma, jo moga ino poprzeć Wasze działania ,idźcie pod Urząd Wojewódzki z protestym i obciepcie ku*** ta buda jajcami. Je ino jedyn problym : niy trza mieć zgody na tako manifestacja od jakiegoś kurfa urzyndasa ??, żeby potym zaś niy boło że "grupa pseudokibiców chorzowskiego Ruchu" itd......)
Pozdro.

Gość

#26 Post autor: Gość » 22 cze 2004, o 22:37

:evil: To sk***ysyny!!!!! chciałem zobaczyć ten mecz, ale ku*** nie stać mnie dać 30 zeta za mecz!! Jestem totalnie wkurzony. pi***ole wszystkich pajaców z rOGALĄ na czele. :evil:

PS.Przepraszam za przekleństwa ale to nie jest jakiś tam mecz... :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Rejon
Kontakt:

#27 Post autor: Rejon » 23 cze 2004, o 00:05

wojewoda---wrzód na zdrowym ciele Śląska :twisted:

Mik20
Kontakt:

#28 Post autor: Mik20 » 23 cze 2004, o 00:21

Tak jak ktos powiedzial Ruch nie zrobil nic dla polepszenia bezpieczenstwa
na stadionie i taka decyzja mnie zabardzo nie dziwi, mysla ze rogala wiedzial o tym wczesniej i nic nie zrobil ku temu aby mecz zorganizowac kaj indziej chocby na wyremontowanym stadionie chorzowianki :cry:
i pojda dalej wydaje mi sie ze rogala sie to wszystko przemyslal
bo jezeli zlecemy to mu to jest na reka ze stadion bydzie pusty wyobrazcie sie co by sie dzialo jakby (tfuuuu) nie byda konczyl

rogala proszemy cie od ponad roku abys stad zdupial (moze to czytasz)
ale wiesz prosby sie skonczyly. :!: :evil:
Nie jestesmy bydlem ktorym mozna manipulowac nie chce mi sie na ciebie bluzgac bo nie warto moje przeklenstwo jest bardziej cenne niz ty i twoj caly pseudzarzad

grhoak

#29 Post autor: grhoak » 23 cze 2004, o 06:27

Kto mógłby przygotować na mecz ze Stalą szubienicę dla alkoholika.?

marcyk
Kontakt:

#30 Post autor: marcyk » 23 cze 2004, o 07:33

Dla kogo Przyspawany ma sie wysilac, dla nas kibicow? Przecierz wg niego jestesmy tylko "przypadkowymi ludzmi" to po hu* dla takich sie meczyc.
Cicha 6 stala sie kuurwa jego prywatnym folwarkiem.
rogal - spierdalaj pajacu i nie niszcz tego, na co pokolenia pracowly 84 lata i to za darmo pajacu za darmo.

ODPOWIEDZ