Buzek w koszulce Ruchu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#16 Post autor: Scypion » 12 cze 2004, o 08:18

millera mielismy poznac po tym jak skonczy , po czym poznamy leppera nie moge sobie nawet wyobrazic , wiec taki nalot na buzka jest chybiony tym bardziej ze byl on raczej figurantem krzaklewskiego...
Temat wielkiego zainteresowania politykow klubami w okresie przedwyborczym byl juz walkowany musze jednak powiedziec ze w R.Śl wiekszosc obietnic zostala spelniona : na stadionie Wawla pojawily sie stolki robi sie zadaszenie , zaczyna sie remont stadionu Pogonii , Na Uranii wymiana plyty i drenaz , na 100% nie wiem ile dalo miasto ile kopalnie itp. ale z tego co do mnie odtarlo pora czesc kosztow pokrylo miasto...wiec jednak mozna...Rozumiem ze obiekty klubow nzszych kllas wymagaja mniejszych nakladow jednak sadze ( byc moze mylnie ) ze na stadion ruchu mozna by uzyskac srodki z wyzszego szczebla...
Za to nie rozumiem usprawiedliwiania tu kopla czlowiek pojawiajacy sie w prasie tylko przy okazji jakiej afery finansowej , rozkradania parku , zniszczenia AKS nie budzi we mnie nadziei na realną pomoc i spelnienie obietnic

reden
Kontakt:

#17 Post autor: reden » 12 cze 2004, o 09:21

Za to nie rozumiem usprawiedliwiania tu kopla czlowiek pojawiajacy sie w prasie tylko przy okazji jakiej afery finansowej , rozkradania parku , zniszczenia AKS nie budzi we mnie nadziei na realną pomoc i spelnienie obietnic
Mosz racja! Tyn człowiek przeca niy istnieje!
Co sie yno słyszy o nim to same złe rzeczy! Ciulaty tyn prezydent.
Jo wom godom łon chce na Ruchu postawić Geanta... Bo na AKSie coś mu sie trocha opóźnio plan.

bolo23

#18 Post autor: bolo23 » 12 cze 2004, o 12:56

o polityce mial juz byc koniec i niech tak zostanie... jak bylo napisane - sa wazniejsze sprawy teraz na glowie...

Damiano
Kontakt:

#19 Post autor: Damiano » 12 cze 2004, o 13:04

Jak nom się udo wy***ać rogale to i koplem się później zajmniemy

tomas de toRquemada

#20 Post autor: tomas de toRquemada » 12 cze 2004, o 17:41

Farsą jest też to że komuch Rogala daje te koszulke prawicowemu Buzkowi...

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#21 Post autor: Ozor » 13 cze 2004, o 08:40

oto Polska własnie.

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#22 Post autor: 19r20 » 14 cze 2004, o 11:43

ku*** co za kraj
łobuzek i rogalik ze sobą pod pachę
czego sięnie robi żeby się utrzymać albo ponownie dojść do koryta!
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

ODPOWIEDZ