millera mielismy poznac po tym jak skonczy , po czym poznamy leppera nie moge sobie nawet wyobrazic , wiec taki nalot na buzka jest chybiony tym bardziej ze byl on raczej figurantem krzaklewskiego...
Temat wielkiego zainteresowania politykow klubami w okresie przedwyborczym byl juz walkowany musze jednak powiedziec ze w R.Śl wiekszosc obietnic zostala spelniona : na stadionie Wawla pojawily sie stolki robi sie zadaszenie , zaczyna sie remont stadionu Pogonii , Na Uranii wymiana plyty i drenaz , na 100% nie wiem ile dalo miasto ile kopalnie itp. ale z tego co do mnie odtarlo pora czesc kosztow pokrylo miasto...wiec jednak mozna...Rozumiem ze obiekty klubow nzszych kllas wymagaja mniejszych nakladow jednak sadze ( byc moze mylnie ) ze na stadion ruchu mozna by uzyskac srodki z wyzszego szczebla...
Za to nie rozumiem usprawiedliwiania tu kopla czlowiek pojawiajacy sie w prasie tylko przy okazji jakiej afery finansowej , rozkradania parku , zniszczenia AKS nie budzi we mnie nadziei na realną pomoc i spelnienie obietnic
Buzek w koszulce Ruchu
-
- Kontakt:
Mosz racja! Tyn człowiek przeca niy istnieje!Za to nie rozumiem usprawiedliwiania tu kopla czlowiek pojawiajacy sie w prasie tylko przy okazji jakiej afery finansowej , rozkradania parku , zniszczenia AKS nie budzi we mnie nadziei na realną pomoc i spelnienie obietnic
Co sie yno słyszy o nim to same złe rzeczy! Ciulaty tyn prezydent.
Jo wom godom łon chce na Ruchu postawić Geanta... Bo na AKSie coś mu sie trocha opóźnio plan.
-
- Kontakt:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt: