[quote="Scypion"]moim zdaniem trzeba wrocic do starej sztuki kibicowania na cichej ... ja juz tego zbyt dobrze nie pamietam ale pewnie sa na forum "starzy"kibice ktorzy pamietaja pewnie spiewane przed laty piesni...mysle , ze jest to lepszy pomysl niz domorosla ( wybacz Niebieska

, ) tworczosc , czy sciaganie zywcem wzorow z zachodu ...[/quote]
Ależ wybaczam, każdą krytykę przyjmuję z pokora i zrozumieniem i na pewno nie biorę jej do siebie. Mnie się ta piosenka podoba i jesli spodobała się oprócz mnie jeszcze choc jednej osobie to juz jestem szczęśliwa. Zapominasz jednak o jednej ważnej rzeczy, wszystkie z tych starych piosenek, tez kiedyś były nowe i byc może nie od razu się spodobały, na początku mogły również spotkać się z krytyką, teraz za nimi tęsknimy. Zresztą dotyczy to także różnych dzieł sztuki, obrazów, wierszy, powieści, filmów, które dopiero po latach nabierają swojej wartości i spotykają się ze zrozumieniem. Uważam, ze potrzebne są [b]i nowe piosenki i stare[/b], czasy sie zmieniaja, ludzie się zmieniają, także potrzeby i gusta. Może za kilkadziesiąt lat właśnie taka "domorosła twórczość" będzie śpiewana na trybunach przez nasze wnuki. Zresztą parę fajnych pomysłów na nowe piosenki już się tu pojawiło. Może będą kolejne. Ważne żeby na trybunach było głośno, wesoło i bez tej przenikliwej ciszy między jednym zrywem dopingu a drugim.