Bramka- Nowak wydaje sie byc pewnym punktem, choc ostatnio zdarzaja mu sie bledy :? w odwodzie pozostaje Franke, a na co go stac nie mam pojecia...
Obrona- blado to wyglada, miejmy nadzieje ze Cecot z Mizia beda trzymac ta obrone w ryzach, choc w przeciwnienstwie do Macka Mizi nie bylbym pewien motywacji do gry Cecota, nasza mlodziez(balul, Szyndrowski, Jarczyk) juz kilka lat nic wielkiego nie pokazuje, moze w koncu to sie zmieni, gorol Pierscionek tez jakos nie chce zablysnac, a w Mosora jako wartosciowe wzmocnienie nie wierze choc chcialbym zeby naklonil mnie swoja gra do zmiany zdania
Pomoc-Malina jako defensywny jesli bedzie gral na swoim normalnym poziome powinien byc jednym z silniejszych punktow naszej druzyny, nie wiem jak Smarzynski by sobie na radzil na srodku jako ofensywny, czy to tylko skrzydlowy??, ale na skrzydlach widze szbkiego Plewke i Bartosa(czuje ze ta runda to bedzie jego Reaktywacja:)) a na srodku Blazejewski i Smarzynski, Foszmanczyk i Wawrzynczok jeszcze chyba odstaja od reszty, a Zajdel powinien byc (jedynym) wartosciowym zmiennikiem
Atak- Licze ze Cwielong wda sie przebojem do pierwszej 11( co w naszej druzynie nie jest specjalnie trudne) a Kamil Loch po powrocie z Bytomia wezmie sie w koncu za gre bo talent chlopak ma i ta para bedzie postrachem drugoligowych boisk

Nie mamy niestety druzyny gwiazd, nasz sklad opiera sie na glownie mlodych pilkarzach i to niestety nie z wyboru a z koniecznosci, zawodnicy prawdopodobnie za gre pieniedzy i tak nie dostana a to do wielkiej walki na boisku raczej ich nie zmobilizuje, naszym atutem jest nasz trener i pozostaje wiaRa ze wyciagnie nas po raz trzeci z tego drugoligowego gówna