Kto w podstawowej 11 ?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#16 Post autor: wolfik » 4 mar 2004, o 17:33

Nowak-Balul,Cecot,Mizia-Malinowski-Plewko,Smażyński,Błażejewski,Bartos-Loch(Srutwa),Cwielong

Bramka- Nowak wydaje sie byc pewnym punktem, choc ostatnio zdarzaja mu sie bledy :? w odwodzie pozostaje Franke, a na co go stac nie mam pojecia...
Obrona- blado to wyglada, miejmy nadzieje ze Cecot z Mizia beda trzymac ta obrone w ryzach, choc w przeciwnienstwie do Macka Mizi nie bylbym pewien motywacji do gry Cecota, nasza mlodziez(balul, Szyndrowski, Jarczyk) juz kilka lat nic wielkiego nie pokazuje, moze w koncu to sie zmieni, gorol Pierscionek tez jakos nie chce zablysnac, a w Mosora jako wartosciowe wzmocnienie nie wierze choc chcialbym zeby naklonil mnie swoja gra do zmiany zdania
Pomoc-Malina jako defensywny jesli bedzie gral na swoim normalnym poziome powinien byc jednym z silniejszych punktow naszej druzyny, nie wiem jak Smarzynski by sobie na radzil na srodku jako ofensywny, czy to tylko skrzydlowy??, ale na skrzydlach widze szbkiego Plewke i Bartosa(czuje ze ta runda to bedzie jego Reaktywacja:)) a na srodku Blazejewski i Smarzynski, Foszmanczyk i Wawrzynczok jeszcze chyba odstaja od reszty, a Zajdel powinien byc (jedynym) wartosciowym zmiennikiem
Atak- Licze ze Cwielong wda sie przebojem do pierwszej 11( co w naszej druzynie nie jest specjalnie trudne) a Kamil Loch po powrocie z Bytomia wezmie sie w koncu za gre bo talent chlopak ma i ta para bedzie postrachem drugoligowych boisk :P choc prawdopodobnie gral bedzie SupeRmaRio i kilka brameczek jeszcze dorzuci, w odwodzie pozostaja jeszcze Suker i Lindner

Nie mamy niestety druzyny gwiazd, nasz sklad opiera sie na glownie mlodych pilkarzach i to niestety nie z wyboru a z koniecznosci, zawodnicy prawdopodobnie za gre pieniedzy i tak nie dostana a to do wielkiej walki na boisku raczej ich nie zmobilizuje, naszym atutem jest nasz trener i pozostaje wiaRa ze wyciagnie nas po raz trzeci z tego drugoligowego gówna

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#17 Post autor: Goscioo » 5 mar 2004, o 10:23

Wypowiedz Wyrobka:
Podstawowy skład już od dawna się wyłonił! Grywamy dwiema "jedenastkami, by każdy zaliczył występ.
Akurat wczoraj część ligowych "pewniaków" zagrała przeciw Polonii, a część w Tychach.
:>>

AndRe
Kontakt:

#18 Post autor: AndRe » 5 mar 2004, o 16:22

No to ja sobie tez wytypuje jedenastke marzen :mrgreen:

Bramka - Nowak poki co w sparingach nie pewny ale alternatywy nie widze bo Franke w grze w zyciu nie widzialem

Obrona - Bartos na prawej stronie , gral tak w sparolach spisywal sie srednio ale innej osoby nie widze na to miejsce.Na srodku mosor na lewej stronie Cecot

Pomoc - defensywni pomocnicy Fornalik i Malinowski.Fornalik to calkowity inny gracz w pomocy (defensywny czy tez skrzydlowy) niz jak gra w obronie.To byl jedyny dobry pomysl Mandrysza aby gral w pomocy.
Alternatywa dla nich jest Foszmanczyk i Blazejewski
Na skrzydlach Zajdel lub Balul i Smarzynski lub Plewko.
Ofensywni pomocnicy to Smarzynski lub Loch ewentualnie Wawrzynczok i Blazejewski

W ataku Srutwa (ewentualnie Blazejewski) z Smarzynskim lub Lochem.No i z lawki wchodzacy Cwielong , Lindner.Gleboka rezerwa to Suker.

i tak to widze w schemacie:

Nowak
Bartos , Mosor , Cecot
Fornalik , Malinowski
Zajdel , Smarzynski , Balul
Srutwa , Loch
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#19 Post autor: radzion » 5 mar 2004, o 21:31

AndRe pisze: Pomoc - defensywni pomocnicy Fornalik i Malinowski.Fornalik to calkowity inny gracz w pomocy (defensywny czy tez skrzydlowy) niz jak gra w obronie.To byl jedyny dobry pomysl Mandrysza aby gral w pomocy.
dokladnie Andre!nie wiem czy pamietocie ale fornalik byl najlepszym zawodnikiem meczu ze szczakowianka i groclinem w ostatnich kolejkach poprzedniego sezonu!wtedy wlasnei gralw pomocy i rzecyziwscie mu to dosyc dobzre wylazilo!jo nawte pamietom jeszcze jako bramka wdupiol groclinowi z 2-3 sezony emu!prosto w okienko!

pzoa tym ja z tym skaldem co napisal andre inaczej by m tylko wytypowal napastnikow,zamaist locha cwielong i i w sumie zamaist balula,ktory w sumiemzoe grac tez w oronie dalbym blazejewskiego lub plewko

Dallan Forgaill

#20 Post autor: Dallan Forgaill » 7 mar 2004, o 17:07

Wydaje mi się że dobrym rozwiązaniem może być ustawienie 2 środkowych obrońców wysokich, a lewy i prawy obronca powinien wspomagac akcje ofensywne i mogą to być obrońcy mniejsi, zwrotniejsi z dobrym przyspieszeniem.

W pomocy 2 zwinnych skrzydłowych i solidny środek, Atak - kto będzie w dyspozycji najlepszej powinien grać.

BRAMKA: Nowak

OBRONA: Cecot, Mosór lub Jarczyk (środek) Mizia, Balul (skrajni)

POMOC: Zajdel, Bartos (skrzydła) Fornalik i Malinowski (środek)

ATAK: Śrutwa, Loch lub Ćwielong (w zależnośći od dyspozycji)

Oprucz składu napiszcie swoje propozycje taktyki, próbowałem do taktyki dopasować skłąd ale ciężko jest...

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#21 Post autor: Scypion » 7 mar 2004, o 20:14

Goscioo pisze:Wypowiedz Wyrobka:
Podstawowy skład już od dawna się wyłonił! Grywamy dwiema "jedenastkami, by każdy zaliczył występ.
Akurat wczoraj część ligowych "pewniaków" zagrała przeciw Polonii, a część w Tychach.
:>>
troche wydaje mi sie to nielogiczne ..no ale coz pozyjemy zobaczymy :) ,niepokoi mnie brak pewnego bramkarza , mam jednak nadzieje ze Nowak zagra lepiej w lidze niz w spoaringach

Staszow_niebieski

#22 Post autor: Staszow_niebieski » 8 mar 2004, o 16:31

Nowak - Balul, Cecot, Jarczyk, Mosór - Zajdel, Malinowski, Fornalik, Suker - Ćwielong, Śrutwa :D

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#23 Post autor: Raul22 » 8 mar 2004, o 18:11

Nowak-Bartos, Mosor, Cecot, Mizia,-Błażejewski, Malinowski, Plewko(Fornalik), Smarzynski, - Srutwa, Cwielag

Robson
Kontakt:

#24 Post autor: Robson » 8 mar 2004, o 18:25

Jo bych to tak poustawioł:

Bramka: Nowak

Obrona: Bartos, Cecot, Mosór, Balul

Pomoc: Zajdel, Malinowski, Ćwielong (jako ofensywny pomocnik), Fornalik

Napastnicy: Śrutwa, Loch

kozak

#25 Post autor: kozak » 11 mar 2004, o 23:34

ehh kto by pomyslal ze maly, drobny PEPE kiedys bedzie gral w Ruchu, to pewnie jego marzenie bo zawsze byl kibicem Ruchu:) ja mimo ze jestes za GKSem zycze mu powodzenia i duzo bramek na 2-o ligowych boiskach oby sie ogrywal, bo jest naparwde dobry! Kiedys z nim gralem w stadionie ;) zanim przeszedl do Ruchu:)

niech zurek bierze przyklad i Plizge wystawia

kurczak1920

#26 Post autor: kurczak1920 » 12 mar 2004, o 09:01

Bramka: Nowak

Obrona: Fornalik, Cecot, Mosór, Szyndrowski (Pierścionek),

Pomoc: Zajdel (Błażejewski), Malinowski, Smarzyński, Bartos

Napastnicy: Śrutwa, Ćwielong (trocha cofnięty)

ODPOWIEDZ