Raul22 pisze:troche dziwne ze zawodnik nie moze w wolnym czasie robic co chce, czyli siedziec i pic kawe, rozumie przed mecze by gdzies imprezowal, po meczu od razu na dyske jechal chlal do rana i w ciuli mial wszystko, ale to ze jeden z drugim ida na kawe miedzy 2 treningami, czy po treningu, tym bardziej ze do domu nie maja 5 min tylko musza dojezdzac co niektorzy, co niektorzy bez zon tu mieszkaja. Wydaje mi sie ze zamkneicie sie w 4 scianach, spuszczenie glowy i rozmyslanie nad slabym meczem zupelnie by im w glowach psychike zlansowalo, pilkarz to nie niewolnik a tez czlowiek, no ale moze sie nie znam. To tylko moja skromna opinia
Chyba błędnie zakładasz, że w poniedziałek ok. 10 - 11 piłkarze mieli przerwę między treningami. Ale oczywiście, w czasie wolnym mają prawo pić kawę, tyle tylko, że jak już nadchodzi te 1,5 godziny w tygodniu kiedy są w robocie, to mają obowiązek grać w piłkę. I mam nadzieję, że tym razem zagrają. No chyba, że będzie za ciepło albo za wcześnie, albo niedziela, albo zły sędzia, albo za szybki Franek, albo brak wypłaty, albo…