RUCH Chorzów - Jagiellonia Białystok 28.08 piłkarsko

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
LEMON-CHORZOW
Kontakt:

Re: Ruch Chorzów - Jagiellonia Białystok 28.08 piłkarsko

#16 Post autor: LEMON-CHORZOW » 24 sie 2011, o 15:36

choRz pisze:
LEMON-CHORZOW pisze:czesc, w poniedzialek bylech w silesia city center---mignylo mi sie kilku kopaczy przy piciu kawy STRAKA i i :mur: nni ,rozbawieni byli jak h,u,j , bylo to okolo 10-11 godziny, powiem wam tak liczy sie kontrakt i przelew w terminie i duzo zelu na glowie jak ci pseudozawodowcy majom grac takom padline jak z lechem to niech lepi dajom walkower ,a my kibice zaoszczedzimy na nerwach i kasie---------polowa tych kopaczy powinna doplacac za mozliwosc granio w bala, drugo do odstrzalu-----------czemu fornalik skladu nie wystawi z ME, mlodzi chopcy dali by z siebie napewno wszystko, a nie czlapali na boisku :rozpacz:
A ty zes kiedys bol na meczu ME?
moze mozliwosci maja mniejsze ,ale zaangazowaniem i checia gry przewyzszaja , tych darmozjadow , po jakims czasie sie ograja i bedzie pozytek , ------kilka meczy widziolech na necie -------roznicy nie bylo duzy :cwaniak:

Marcus
Kontakt:

#17 Post autor: Marcus » 24 sie 2011, o 18:09

LEMON-CHORZOW pisze:
choRz pisze:
LEMON-CHORZOW pisze:czesc, w poniedzialek bylech w silesia city center---mignylo mi sie kilku kopaczy przy piciu kawy STRAKA i i :mur: nni ,rozbawieni byli jak h,u,j , bylo to okolo 10-11 godziny, powiem wam tak liczy sie kontrakt i przelew w terminie i duzo zelu na glowie jak ci pseudozawodowcy majom grac takom padline jak z lechem to niech lepi dajom walkower ,a my kibice zaoszczedzimy na nerwach i kasie---------polowa tych kopaczy powinna doplacac za mozliwosc granio w bala, drugo do odstrzalu-----------czemu fornalik skladu nie wystawi z ME, mlodzi chopcy dali by z siebie napewno wszystko, a nie czlapali na boisku :rozpacz:
moze mozliwosci maja mniejsze ,ale zaangazowaniem i checia gry przewyzszaja , tych darmozjadow , po jakims czasie sie ograja i bedzie pozytek , ------kilka meczy widziolech na necie -------roznicy nie bylo duzy :cwaniak:

Ja pier... to już nie mogą pić kawy w SCC i się uśmiechać? Ludzie nie róbmy paranoi.

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#18 Post autor: Mirek » 24 sie 2011, o 18:11

LEMON a coś Ty tam robił około 10-11? :P :P

Elmer
Kontakt:

#19 Post autor: Elmer » 24 sie 2011, o 18:22

Lewczuk może grać z Jagą czy znowu są jakieś klauzule, które wyjdą na jaw godzinę przed meczem?
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

19kyjok20
Kontakt:

#20 Post autor: 19kyjok20 » 24 sie 2011, o 18:41

Tak jak ktoś tu napisol w niedziela puścić ME a tych darmozjadów co byli w kadrze na amica posadzic na trybuny i oczywiście niech zapłacą za bilet tak jak każdy.

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#21 Post autor: Scypion » 24 sie 2011, o 19:21

Marcus pisze:
LEMON-CHORZOW pisze:
choRz pisze:

Ja pier... to już nie mogą pić kawy w SCC i się uśmiechać? Ludzie nie róbmy paranoi.

Szczerze? Nie, nie moga. Po meczu przegranym 3:0, gdzie żarliby trowa, walczyli, z boiska zeszli pokonani, ale zmeczeni, przy brawach kibiców rywali by mogli. Po odpierdoleniu takiej szopki nie moga.

Awatar użytkownika
SODA

#22 Post autor: SODA » 24 sie 2011, o 19:26

i koło się zamyka
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością

Marcus
Kontakt:

#23 Post autor: Marcus » 24 sie 2011, o 20:13

Scypion ale to nie są niewolnicy i nie zabronisz im chodzić na kawę ;)

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#24 Post autor: Raul22 » 24 sie 2011, o 21:25

troche dziwne ze zawodnik nie moze w wolnym czasie robic co chce, czyli siedziec i pic kawe, rozumie przed mecze by gdzies imprezowal, po meczu od razu na dyske jechal chlal do rana i w ciuli mial wszystko, ale to ze jeden z drugim ida na kawe miedzy 2 treningami, czy po treningu, tym bardziej ze do domu nie maja 5 min tylko musza dojezdzac co niektorzy, co niektorzy bez zon tu mieszkaja. Wydaje mi sie ze zamkneicie sie w 4 scianach, spuszczenie glowy i rozmyslanie nad slabym meczem zupelnie by im w glowach psychike zlansowalo, pilkarz to nie niewolnik a tez czlowiek, no ale moze sie nie znam. To tylko moja skromna opinia

Awatar użytkownika
GůRny_Ślůnsk
Kontakt:

#25 Post autor: GůRny_Ślůnsk » 24 sie 2011, o 21:44

Za taki szpil z Amica powinni zjechac 600 metrow pod zol na grubie lub isc na nocka do huty, a nie pic kawa w komfortowych warunkach.Tak kiedys bylo i Ruch zdobyl 14 gwiozdek.!
Nic za darmo gryzc trowa to nosz GůrnoSlůnski Charakter.Ale co uoni gorole o tym moga wiedziec !

Elmer
Kontakt:

#26 Post autor: Elmer » 24 sie 2011, o 21:57

Marcus pisze:Scypion ale to nie są niewolnicy i nie zabronisz im chodzić na kawę ;)
ja też byłem dzisiaj w SCC, ale na dwóch kawach i to w dwóch różnych miejscach, ale w obu równie mocno płakałem nad aktualną sytuacją Ruchu
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Witek46
Kontakt:

#27 Post autor: Witek46 » 25 sie 2011, o 08:03

Raul22 pisze:troche dziwne ze zawodnik nie moze w wolnym czasie robic co chce, czyli siedziec i pic kawe, rozumie przed mecze by gdzies imprezowal, po meczu od razu na dyske jechal chlal do rana i w ciuli mial wszystko, ale to ze jeden z drugim ida na kawe miedzy 2 treningami, czy po treningu, tym bardziej ze do domu nie maja 5 min tylko musza dojezdzac co niektorzy, co niektorzy bez zon tu mieszkaja. Wydaje mi sie ze zamkneicie sie w 4 scianach, spuszczenie glowy i rozmyslanie nad slabym meczem zupelnie by im w glowach psychike zlansowalo, pilkarz to nie niewolnik a tez czlowiek, no ale moze sie nie znam. To tylko moja skromna opinia
Chyba błędnie zakładasz, że w poniedziałek ok. 10 - 11 piłkarze mieli przerwę między treningami. Ale oczywiście, w czasie wolnym mają prawo pić kawę, tyle tylko, że jak już nadchodzi te 1,5 godziny w tygodniu kiedy są w robocie, to mają obowiązek grać w piłkę. I mam nadzieję, że tym razem zagrają. No chyba, że będzie za ciepło albo za wcześnie, albo niedziela, albo zły sędzia, albo za szybki Franek, albo brak wypłaty, albo…
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo

grhoak
Kontakt:

#28 Post autor: grhoak » 25 sie 2011, o 08:51

Albo ... stawecki zapomni bryli słonecznych wmontować we wosy. :cwaniak:
PSYCHO FANS SŚ

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#29 Post autor: gerhat » 25 sie 2011, o 12:32

może bys tak napisoł coś o meczu z Jagom?
jakie typy, kogo widzisz w składzie, jako przewidujesz taktyka...

ty musisz byc fest niyszczynśliwy bo Ci te gorole cołki świat przysłoniajom :P

a co do tematu napsiza Ci że wygromy ;)

Harpo
Kontakt:

#30 Post autor: Harpo » 25 sie 2011, o 12:54

trochę offtopa:
skoro przeszkadzają Wam - naocznym świadkom grajki w SCC, to podejdźcie do nich i rzeknijcie słówko:
"panowie, jestem kibicem Ruchu, boli mnie kolejna porażka i wasza postawa, i WQRWIA mnie wasze zachowanie jakby nic się nie stało!"
Po takim czymś z pewnością grajkom albo puściłyby nerwy, albo zwiesili łby - jeśli maja choć trochę szacunku dla kibica.
Albo podejść i pokazać im na palcach 3:0 z odpowiednią miną. Albo szyderczo spytać, czy nie potrzeba im jakiegoś napadziora, albo dobrego obrońcy itd. itp.
Wydaje mi się, że trzeba im trochę "pomóc" w odświeżeniu pamięci, że przecież grają w RUCHU.

PS. wieeele lat kibicuję i oglądam Ruch, ale kiedyś jak przegrywali i to sromotnie, to ZAWSZE im się chciało - po prostu słabe umiejętności ich wykańczały.Owszem zdarzały się przypadki "przejścia obok", ale nie było to nagminne jak teraz. Od kilku lat pogłębia się kryzys w podejściu do obowiązków piłkarza-pracownika. W bajki o zaległych wypłatach ze stycznia nie wierzę. Jest syf i tyle.
sory za offtop.
Z Jagą przy ich kiepskiej dyspozycji zremisujemy bądź cudem wygramy 1 bramką. Na nawrócenie naszych kopaczy szanse-marne.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!

"PRECZ z polityczną poprawnością!"

Zablokowany