Letnie transfery
- ruchowiec71
- Kontakt:
-
- Kontakt:
dokładnie ! O tego : http://www.90minut.pl/kariera.php?id=861radzion pisze:ino kiery?bo Kłosów ci u nod pod dostatkiem:)
rozumia ze lazi ci o Tomka:))))))))))))))))))
no chyba, że Burkhard F.
- radzion
- Kontakt:
sluchej, nie obchodzi mnie to czy to pedziol pol zartem czy nie!pedziol to, ktos zacytowol jego slowa, wiekszosc z kibicow Ruchu dowie sie o tym czytajac gazete lub neta!a tam nigdzie nie ma napisane ze bylo to powiedziane pol zartem!!pozneij jest tak ze kibice czekaja na jakies nazwiska kiedy ich tak naprawde nie bydzie!to zas rodzi gupie spekulacje, wkurwio ino kibicow itd!!mosor nie powinien wogole nic godac, niech czimie pysk na klodka albo wyraznei do znac ze to w formie zartu!arcio pisze:poprostu powiedział to w formie polżartu a tu już spekulacje :dradzion pisze:i nie bydzie, mosor w ciula leciol z tym nazwiskiem!kadra jest zawarto!
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
@radzion
bo widzisz tak to jest z pismakami
na konferencji było to omówione i nawet pytano sie o pozycje na boisku tej "gwiazdy"
to w odpowiedzi poszło że to miejsce niesprecyzowane, jak będzie ktoś godny uwagi i w zasięgu to sie zainteresują
a w gazetach była tylko notka że przyjdzie wielka gwiazda
kolejny przykład przeklamania tak jak z tym słynnym sponsorem
@Lysy
na obecną sytuację nie ma szans na powrót maria i nie ma co do tego wracać
jeżeli uważasz że po 5-6 kolejkach wróci to znaczy że razem z nowym trenerem - bądź jako grający trener
innej opcji nie widze
bo widzisz tak to jest z pismakami
na konferencji było to omówione i nawet pytano sie o pozycje na boisku tej "gwiazdy"

to w odpowiedzi poszło że to miejsce niesprecyzowane, jak będzie ktoś godny uwagi i w zasięgu to sie zainteresują
a w gazetach była tylko notka że przyjdzie wielka gwiazda

kolejny przykład przeklamania tak jak z tym słynnym sponsorem

@Lysy
na obecną sytuację nie ma szans na powrót maria i nie ma co do tego wracać
jeżeli uważasz że po 5-6 kolejkach wróci to znaczy że razem z nowym trenerem - bądź jako grający trener
innej opcji nie widze
nigdy nie jest za późno
- L_M
- Kontakt:
radzion, bylem na tej konferencji. masz racje - zartem czy pol zartem, konferencja sluzy do wyrazania oficjalnego stanowiska. tyle ze powiedziane bylo: JEST W KADRZE 22 ZAWODNIKOW, ZOSTAWIAMY JEDNO MIEJSCE GDYBY NA HORYZONCIE POJAWILA SIE JAKAS GWIAZDA DO WZIECIA - cos w tym stylu. i poniewaz tam bylem i wiem co bylo powiedziane, nie interesuje mnie co napisaly o tym gazety i jak to zinterpretowaly. chodzi po prostu o to, ze na dzien dzisiejszy nasza kadra jest na tyle elastyczna, ze znajdzie sie miejsce dla kogos kto stanowilby solidne wzmocnienie, a jednoczesnie na tyle juz 'pelna' ze tych 22 ludzi wystarczy do podniesienia rekawicy i walki o wyznaczony cel. nikt nie obiecywal gwiazdy, powiedziano tylko, ze jesli takowa by sie pojawila to jest dla niej miejsce.a tu jakies rozdmuchiwanie nie wiadomo czego. w mojej swiadomosci kadra jest zamknieta, a jesli pojawi sie ktos nowy to bedzie to zaskoczenie i niespodziankaradzion pisze:sluchej, nie obchodzi mnie to czy to pedziol pol zartem czy nie!pedziol to, ktos zacytowol jego slowa, wiekszosc z kibicow Ruchu dowie sie o tym czytajac gazete lub neta!a tam nigdzie nie ma napisane ze bylo to powiedziane pol zartem!!pozneij jest tak ze kibice czekaja na jakies nazwiska kiedy ich tak naprawde nie bydzie!to zas rodzi gupie spekulacje, wkurwio ino kibicow itd!!mosor nie powinien wogole nic godac, niech czimie pysk na klodka albo wyraznei do znac ze to w formie zartu!arcio pisze:poprostu powiedział to w formie polżartu a tu już spekulacje :dradzion pisze:i nie bydzie, mosor w ciula leciol z tym nazwiskiem!kadra jest zawarto!
-
- Kontakt:
jak sie ktoś z Twego posta obraził to je babaLysy pisze:no ale jo tak myśla.Trenerem nie bydzie, Wleciał( nikaj go nie atakuja) myśla ,że zrobił błąd i atmosfera zwycięstw poszłą się walić. Mario to wróci, awansujemy i godnie go pożegnomy. Jeśli uraziłem przeciwników Śrutwy -to przepraszom , jeśli kogoś innego też. Mam prawo marzyć o awansie tak jak ci kerzy myśleli ,że koniec ub. sezonu bydzie zaczątkiem terażniejszego. pyRsk do wszystkich. I nie gniewejcie sie na mie co żech jest za Mario.

piszesz co uwazosz - jo pisza co uwazom i jest OK
sie wadzic ne muszymy a mogymo podyskutować na spokojnie

do konca sierpnia jest okres transferowy
wg Twojego 5-6 meczów to mo szansa sie załapać na styk

po meczu z sosnowcem - choć to by sie wiązało z przebudową całości sztabu szkoleniowego
nigdy nie jest za późno
A moze jednak Olszar??? Kawalek cytatu z wyborczej...
- Teraz jestem już zdrowy, szukam sobie klubu. Nie wykluczam, że będzie to zagranica. Ale może też być solidny Polski drugoligowiec, który ma ambicje awansu. Czasami trzeba zrobić krok do tyłu, by potem pójść dwa kroki w przód - filozoficznie kończy zawodnik.
Pozyjemy zoboczymy:/
- Teraz jestem już zdrowy, szukam sobie klubu. Nie wykluczam, że będzie to zagranica. Ale może też być solidny Polski drugoligowiec, który ma ambicje awansu. Czasami trzeba zrobić krok do tyłu, by potem pójść dwa kroki w przód - filozoficznie kończy zawodnik.
Pozyjemy zoboczymy:/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: