Letnie transfery

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
ruchowiec71
Kontakt:

#1066 Post autor: ruchowiec71 » 31 lip 2006, o 21:48

A może Mario wraca??:D:D:D
WIELKA WIELKA WIELKA

NIEBIESKA ERKA

slavo
Kontakt:

#1067 Post autor: slavo » 31 lip 2006, o 21:49

radzion pisze:ino kiery?bo Kłosów ci u nod pod dostatkiem:)

rozumia ze lazi ci o Tomka:))))))))))))))))))
dokładnie ! O tego : http://www.90minut.pl/kariera.php?id=861

no chyba, że Burkhard F.

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#1068 Post autor: radzion » 31 lip 2006, o 21:50

arcio pisze:
radzion pisze:i nie bydzie, mosor w ciula leciol z tym nazwiskiem!kadra jest zawarto!
poprostu powiedział to w formie polżartu a tu już spekulacje :d
sluchej, nie obchodzi mnie to czy to pedziol pol zartem czy nie!pedziol to, ktos zacytowol jego slowa, wiekszosc z kibicow Ruchu dowie sie o tym czytajac gazete lub neta!a tam nigdzie nie ma napisane ze bylo to powiedziane pol zartem!!pozneij jest tak ze kibice czekaja na jakies nazwiska kiedy ich tak naprawde nie bydzie!to zas rodzi gupie spekulacje, wkurwio ino kibicow itd!!mosor nie powinien wogole nic godac, niech czimie pysk na klodka albo wyraznei do znac ze to w formie zartu!

Johnny Walker
Kontakt:

#1069 Post autor: Johnny Walker » 31 lip 2006, o 21:52

a jo Wom godom ze to bydzie Mizia :lol:
14

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1070 Post autor: MkF » 31 lip 2006, o 22:05

Johnny Walker pisze:a jo Wom godom ze to bydzie Mizia :lol:
nie bo Mizia przeszol juz na trenerka :wink:

Johnny Walker
Kontakt:

#1071 Post autor: Johnny Walker » 31 lip 2006, o 22:19

predzej Pudzian zagra w Ruchu niz Klos
14

kibic1920

#1072 Post autor: kibic1920 » 31 lip 2006, o 22:19

za***isty zarcik :lol:

arcio
Kontakt:

#1073 Post autor: arcio » 31 lip 2006, o 22:27

@radzion
bo widzisz tak to jest z pismakami
na konferencji było to omówione i nawet pytano sie o pozycje na boisku tej "gwiazdy" :D
to w odpowiedzi poszło że to miejsce niesprecyzowane, jak będzie ktoś godny uwagi i w zasięgu to sie zainteresują
a w gazetach była tylko notka że przyjdzie wielka gwiazda ;)

kolejny przykład przeklamania tak jak z tym słynnym sponsorem ;)

@Lysy
na obecną sytuację nie ma szans na powrót maria i nie ma co do tego wracać
jeżeli uważasz że po 5-6 kolejkach wróci to znaczy że razem z nowym trenerem - bądź jako grający trener
innej opcji nie widze
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#1074 Post autor: L_M » 31 lip 2006, o 22:33

radzion pisze:
arcio pisze:
radzion pisze:i nie bydzie, mosor w ciula leciol z tym nazwiskiem!kadra jest zawarto!
poprostu powiedział to w formie polżartu a tu już spekulacje :d
sluchej, nie obchodzi mnie to czy to pedziol pol zartem czy nie!pedziol to, ktos zacytowol jego slowa, wiekszosc z kibicow Ruchu dowie sie o tym czytajac gazete lub neta!a tam nigdzie nie ma napisane ze bylo to powiedziane pol zartem!!pozneij jest tak ze kibice czekaja na jakies nazwiska kiedy ich tak naprawde nie bydzie!to zas rodzi gupie spekulacje, wkurwio ino kibicow itd!!mosor nie powinien wogole nic godac, niech czimie pysk na klodka albo wyraznei do znac ze to w formie zartu!
radzion, bylem na tej konferencji. masz racje - zartem czy pol zartem, konferencja sluzy do wyrazania oficjalnego stanowiska. tyle ze powiedziane bylo: JEST W KADRZE 22 ZAWODNIKOW, ZOSTAWIAMY JEDNO MIEJSCE GDYBY NA HORYZONCIE POJAWILA SIE JAKAS GWIAZDA DO WZIECIA - cos w tym stylu. i poniewaz tam bylem i wiem co bylo powiedziane, nie interesuje mnie co napisaly o tym gazety i jak to zinterpretowaly. chodzi po prostu o to, ze na dzien dzisiejszy nasza kadra jest na tyle elastyczna, ze znajdzie sie miejsce dla kogos kto stanowilby solidne wzmocnienie, a jednoczesnie na tyle juz 'pelna' ze tych 22 ludzi wystarczy do podniesienia rekawicy i walki o wyznaczony cel. nikt nie obiecywal gwiazdy, powiedziano tylko, ze jesli takowa by sie pojawila to jest dla niej miejsce.a tu jakies rozdmuchiwanie nie wiadomo czego. w mojej swiadomosci kadra jest zamknieta, a jesli pojawi sie ktos nowy to bedzie to zaskoczenie i niespodzianka

arcio
Kontakt:

#1075 Post autor: arcio » 31 lip 2006, o 22:58

Lysy pisze:no ale jo tak myśla.Trenerem nie bydzie, Wleciał( nikaj go nie atakuja) myśla ,że zrobił błąd i atmosfera zwycięstw poszłą się walić. Mario to wróci, awansujemy i godnie go pożegnomy. Jeśli uraziłem przeciwników Śrutwy -to przepraszom , jeśli kogoś innego też. Mam prawo marzyć o awansie tak jak ci kerzy myśleli ,że koniec ub. sezonu bydzie zaczątkiem terażniejszego. pyRsk do wszystkich. I nie gniewejcie sie na mie co żech jest za Mario.
jak sie ktoś z Twego posta obraził to je baba :D
piszesz co uwazosz - jo pisza co uwazom i jest OK
sie wadzic ne muszymy a mogymo podyskutować na spokojnie ;)

do konca sierpnia jest okres transferowy
wg Twojego 5-6 meczów to mo szansa sie załapać na styk :)
po meczu z sosnowcem - choć to by sie wiązało z przebudową całości sztabu szkoleniowego
nigdy nie jest za późno

bogas1985

#1076 Post autor: bogas1985 » 31 lip 2006, o 23:18

yawodnikow z wolnymi kartami nie dotyczy termin 3ß sierpnia

juan21

#1077 Post autor: juan21 » 1 sie 2006, o 00:13

A moze jednak Olszar??? Kawalek cytatu z wyborczej...
- Teraz jestem już zdrowy, szukam sobie klubu. Nie wykluczam, że będzie to zagranica. Ale może też być solidny Polski drugoligowiec, który ma ambicje awansu. Czasami trzeba zrobić krok do tyłu, by potem pójść dwa kroki w przód - filozoficznie kończy zawodnik.

Pozyjemy zoboczymy:/

TomSky
Kontakt:

#1078 Post autor: TomSky » 1 sie 2006, o 01:07

Też mi dały do myslenia słowa Olszara ale mamnadzieje że jednak nie. Podobno mo trudny charakter... znaczy sie lump i pijok
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE

darkman

#1079 Post autor: darkman » 1 sie 2006, o 10:01

Moim zdaniem Olszar bylby duzym(najwiekszym) wzmocnieniem :wink:

Johnny Walker
Kontakt:

#1080 Post autor: Johnny Walker » 1 sie 2006, o 11:29

nie wiem czy wiecie ale kilka lat temu Olszar jadac samochodem ze swoja dziewczyna mial wypadek. laska zginela na miejscu. wiec co sie dziwic, ze jest lump i pijok. pewnie sie zalamal i zachal chlac. totez teraz go nikt nie chce.
14

Zablokowany