Panie Waszczuk ale po co od razu te złośliwości? Napisałem, że Pan mnie zawiódł bo pisał pan o „następnym tygodniu”. Wydaje mi się, że lepiej nie rzucać tak konkretnych terminów tutaj na forum bo ludzie biorą to do serca bo tam jest też Ruch. Tak jak ktoś już napisał, może lepiej dać tylko ogląd ogólnej sytuacji bez terminów, żeby ludzie mieli pojęcie co się dzieje ale żeby nie rzucać terminów, których możliwe, że się nie dotrzyma.Wela pisze: ↑8 paź 2019, o 07:45Gipcu, przykro mi, że nie spełniam Twoich oczekiwań. Jednak, żeby Ci to wytłumaczyć, to dodam, że nie jest łatwo zgrać kilku, łącznie 5 biznesmenów z bardzo napiętymi kalendarzami.
Jednym nie pasował 7, innym 9, a i 10 też nie wypalił.
Teraz forsujemy 14ty. I nie mam żadnej gwarancji, że to zgramy na ten dzień.
Mam jedynie tę pewność, że jak nic nie wyjdzie z tych działań - poszukiwania inwestora, namawiania do inwestycji, zgrywania terminów, żeby decydenci się spotkali - to na pewno doczekam się mega krytyki i wielkiego hejtu...
Ale... jeśli rzecz dojdzie do skutku, to Ci którzy najgłośniej krytykują, znikną w leśnej głuszy i nie pojawią się więcej...
To się nazywa SAMO ŻYCIE Drogi Gipcu...
Mimo to, próbuję, bo robię to tylko z jednego powodu - marzę, żeby Ruch wrócił do Ekstraklasy, bo tam jest jego miejsce...
A o postępach rozmów, czy przez media, czy tu na forum, informuję Was na bieżąco.
Skupmy się Gipcu na tym, co możemy zrobić razem... bo możemy wiele i czekam na tę współpracę... Myślę, że już niedługo...
pyRsk!
A jak już termin będzie konkret na 90% to rzucić na forum i wszyscy będą zadowoleni.

Podsumowując, ja nie miałem w intencji żadnych złośliwości, chciałem tylko podkreślić, że znów podane terminy się nie sprawdziły.
A jak już pan pewnie zauważył z legendarnych „dwóch tygodni” to już nawet nikomu się nie chce śmiać.