Marcin Waszczuk odpowiada na pytania?
- viktor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Marcin Waszczuk odpowiada na pytania?
Czy w Akademi jest tak źle że dzieci na mecze będą wychodziły z 10 minutowym opóźnieniem panie prezes ???!!!
...drina goni kolejny drin remix browar,wóda,gin...
- bergmon
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Prezes, na co czekocie z tym odwołaniym,i co z tym zachodnim sponsorem,oby niy widmo?
- arango-mokre
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dzis mial byc inwestor tak pan pisal:)tylko niech pan nie pisze,że przełożyli przyjazd
-
Arango-mokre,arango-mokre pisze: ↑7 paź 2019, o 17:35Dzis mial byc inwestor tak pan pisal:)tylko niech pan nie pisze,że przełożyli przyjazd
żeby przełożyć termin, najpierw trzeba go ustalić.
Mając do wyboru dwie sytuacje, czekać aż będzie konkret i nic Wam nie mówić albo informować Was o swojej pracy, o staraniach, wybrałem bieżącą komunikację z Wami. Informuję Was na bieżąco.
Jak dojdzie do spotkania, to jak sadzę, wówczas przedstawię firmę.
Wydaje mi się jednak, że ludzie lubią wiedzieć, co się dzieje w Ruchu i wokół Ruchu - na bieżąco...
A na bieżąco - dogrywamy termin przylotu inwestorów do Polski z naszymi akcjonariuszami.
Obecny proponowany to 14.10. Tego roku

Powiadomię Was o ustaleniach terminu.
pyRsk!
-
- Kontakt:
Wela, z dwojga złego trzymaj co się tylko da w tajemnicy. Już nam "podkradali" sponsorów albo zawodników. Dziennikarzy zwołasz na konferencje, jak już będziesz miał podpisane papiery. Kibice lubią wiedzieć, ale nie na tym to polega, mało tego - ciągle przekładane dwa tygodnie już nawet nie wk***iają.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
I tam na Pyrzowicach uważajcie na podjeżdżające auta z blachami SZ. Oni już zapewne szukają.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wela co z tymi 2 pktami?
Zlozyliscie juz pismo do Komisji?
Jest jakas szansa ze odzyskamy te punkty?
Zlozyliscie juz pismo do Komisji?
Jest jakas szansa ze odzyskamy te punkty?
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
-
- Kontakt:
ciekawe pytanie, bo rozszerzeniem tego samego pytania jest kwestia, czy my jesteśmy zainteresowani ewentualnym awansem?
-zakładam, że największe pożary w klubie udało się jakoś Weli opanować/przypudrować
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
ScaneRboy, dzięki za dobrą radę i tego będę się trzymać. Znam to już z autopsji, gdzie konkurencja podbierała sponsorów. Zanim cokolwiek ujawnię, wcześniej skonsultuję to z Wami. Korzystam z Waszej wiedzy i ufam w Wasze oddanie dla Klubu, a nie dla kasy...scaneRboy pisze: ↑8 paź 2019, o 08:12Wela, z dwojga złego trzymaj co się tylko da w tajemnicy. Już nam "podkradali" sponsorów albo zawodników. Dziennikarzy zwołasz na konferencje, jak już będziesz miał podpisane papiery. Kibice lubią wiedzieć, ale nie na tym to polega, mało tego - ciągle przekładane dwa tygodnie już nawet nie wk***iają.
A te 2 pkt. Nie wiem jak z nimi będzie, ale...
Chyba nie myślicie, że nie zależy mi na tym i że nic nie robię w tym kierunku...Wiem, że wciąż się poznajemy, ale proszę Was o zaufanie...
pyRsk Niybiescy Ludkowie!
-
Niybiescy,
Ja o awansie marzę, ale za słowami trenera Berety - najpierw zbudujmy silną drużynę, a ta jest w trakcie tworzenia...
pyRsk!
Ja o awansie marzę, ale za słowami trenera Berety - najpierw zbudujmy silną drużynę, a ta jest w trakcie tworzenia...
pyRsk!
- Lutz
- Kontakt:
Ja sie niy odwołosz to sie tyż niy dowiysz.A te 2 pkt. Nie wiem jak z nimi będzie, ale...
Chyba nie myślicie, że nie zależy mi na tym i że nic nie robię w tym kierunku...Wiem, że wciąż się poznajemy, ale proszę Was o zaufanie...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
I jak go nie kochać!!! Normalnie się popłakałem ze szczęścia, że ten kolo jest tam gdzie jest...
nigdy nie jest za późno
-
Spokojnie... Jutro będziesz mógł szczerze zapłakać ze szczęścia, bo kolo idzie aut. Zrobił swoje i jest już zbędny.
pyRsk!