Co z tym Ruchem?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Co z tym Ruchem?
Jak czytom te łostatnie dwie strony postow, to serce rośnie. Troszka to pomału idzie, ale rozumia że nic na siła i lepi pomału i trzymać rynka na pulsie i zadbać ło każdy detal niż sie potym łobudzić z rynkom w nachtopie. I tak jak żeście wyżyj pisali, szkoda że te Ćwoki niy przyszły po rozum do gowy w czyrwcu, bo faktycznie by my byli dziś w innym miejscu.
No, ale jak to godajom, lepi poźno niż wcale. Tak że trzimia kciuki, bo już by sie chciało morda drzyć na sektorze, tym bardzij że wyniki coroz lepsze i podobno gra tyż.
Życza wszystkim Niybieskim gibkiego porozumiynia bo może do sie jeszcze tyn sezon uratować i fajnie by było na stu lecie zrobić awans do 2 ligi. AVE RUCH
Ps. Som ku*** niy wieża w to co pisza.
Czowiek chcioł by sie cieszyć na stu lecie Ruchu w awans do ll ligi, jo pi***ola. Dziadek w trumnie jak by wiedzioł, co jo tu za herezje szkryflom, to już by na brzuchu leżoł. PozdRo.
No, ale jak to godajom, lepi poźno niż wcale. Tak że trzimia kciuki, bo już by sie chciało morda drzyć na sektorze, tym bardzij że wyniki coroz lepsze i podobno gra tyż.
Życza wszystkim Niybieskim gibkiego porozumiynia bo może do sie jeszcze tyn sezon uratować i fajnie by było na stu lecie zrobić awans do 2 ligi. AVE RUCH
Ps. Som ku*** niy wieża w to co pisza.
Czowiek chcioł by sie cieszyć na stu lecie Ruchu w awans do ll ligi, jo pi***ola. Dziadek w trumnie jak by wiedzioł, co jo tu za herezje szkryflom, to już by na brzuchu leżoł. PozdRo.
Nojwiynkszom RUCHu wartościom NIY jest to, że nigdy niy upado na kolana, ale to, że zawsze umiy sie z tych kolan dzwignońć."
-
Wiro, masz rację. Cenzura, jak za komuny, niczemu dobremu nie służy. A RObbok2k, choć się ścinaliśmy i krytykowałem Go za czarnowidztwo, to jednak zawsze wnosi do dyskusji rzeczowe argumenty i w mojej trzymiesięcznej pracy na tym stołku, nie raz i nie dwa korzystałem z informacji zapisanych przez RObbo2k.
Moi Roztomili Niybiescy,
jeśli dojdzie do tej koalicji: zawodnicy, trenerzy, pracownicy, kibice i zarząd = to po raz pierwszy będziemy mieli taką siłę, z którą WSZYSCY będą musieli się liczyć! A jeśli do tej koalicji dołączą akcjonariusze, to Ruch będzie stawać na nogi! Jeśli i Miasto dołączy do tej koalicji, to będziemy na pełnej prostej...
Jeszcze nie czas i nie miejsce na podziękowania, ale chcę, żebyście wiedzieli, że widzę, czuję, doceniam i podziwiam Waszą WALKĘ O RUCH!
Bez Was rzeczywiście niewiele mógłbym w Klubie zmienić, a dzięki Waszej determinacji mogliśmy powoli eliminować patologie.
RUCH TO NIE JEST PRYWATNY FOLWARK! RUCH TO NASZE DOBRO WSPÓLNE, CAŁEJ NIEBIESKIEJ SPOŁECZNOŚCI!
pyRsk!
Moi Roztomili Niybiescy,
jeśli dojdzie do tej koalicji: zawodnicy, trenerzy, pracownicy, kibice i zarząd = to po raz pierwszy będziemy mieli taką siłę, z którą WSZYSCY będą musieli się liczyć! A jeśli do tej koalicji dołączą akcjonariusze, to Ruch będzie stawać na nogi! Jeśli i Miasto dołączy do tej koalicji, to będziemy na pełnej prostej...
Jeszcze nie czas i nie miejsce na podziękowania, ale chcę, żebyście wiedzieli, że widzę, czuję, doceniam i podziwiam Waszą WALKĘ O RUCH!
Bez Was rzeczywiście niewiele mógłbym w Klubie zmienić, a dzięki Waszej determinacji mogliśmy powoli eliminować patologie.
RUCH TO NIE JEST PRYWATNY FOLWARK! RUCH TO NASZE DOBRO WSPÓLNE, CAŁEJ NIEBIESKIEJ SPOŁECZNOŚCI!
pyRsk!
-
- Kontakt:
Dawaj liczby a nie czaruj dobrą spiewką.Wela pisze: ↑27 wrz 2019, o 21:18Wiro, masz rację. Cenzura, jak za komuny, niczemu dobremu nie służy. A RObbok2k, choć się ścinaliśmy i krytykowałem Go za czarnowidztwo, to jednak zawsze wnosi do dyskusji rzeczowe argumenty i w mojej trzymiesięcznej pracy na tym stołku, nie raz i nie dwa korzystałem z informacji zapisanych przez RObbo2k.
Moi Roztomili Niybiescy,
pyRsk!
Poczules impuls z naszej strony i przeciągasz linę.
-
South pisze: ↑27 wrz 2019, o 21:26Dawaj liczby a nie czaruj dobrą spiewką.Wela pisze: ↑27 wrz 2019, o 21:18Wiro, masz rację. Cenzura, jak za komuny, niczemu dobremu nie służy. A RObbok2k, choć się ścinaliśmy i krytykowałem Go za czarnowidztwo, to jednak zawsze wnosi do dyskusji rzeczowe argumenty i w mojej trzymiesięcznej pracy na tym stołku, nie raz i nie dwa korzystałem z informacji zapisanych przez RObbo2k.
Moi Roztomili Niybiescy,
pyRsk!
Poczules impuls z naszej strony i przeciągasz linę.
Mosz recht! Impuls jest. Poczułem... Tyle, że nam jest potrzebna wlaśnie ta dobra śpiewka.
I... Dopiero się rozkręcam. Jak osiągniemy stabilizację i płynność finansową, to dopiero rozpocznę swoje plany w kierunku rozwoju Klubu.
I wierzę, że tych impulsów będzie coraz więcej, aż do stałej i konstruktywnej współpracy.
Twoja śpiewka South brzmi mniej więcej tak: "Jeb...ć Welę, jeb...ć!"

pyRsk!
-
- Kontakt:
Nie mów jak brzmi, bo nie masz pojęcia. Dodatkowo mylisz się nikt nie potrzebuje dobrych śpiewek. Tu nawet na forum są potrzebne konkrety, liczby.
Nie będę z Tobą polemizował.
Nie będę z Tobą polemizował.
-
- Kontakt:
Panie Prezesie, musze skomentowac to co pan pisze bo mnie nerwy ponoszą...
Po pierwsze to nic nie jest proste, wesołe i radosne... kibice walczą z wyprostowaniem klubu kilka dobrych lat, a to że pojawiła się iskierka rozwiazania problemu bojkotu , to do naprawy klubu jeszcze cholernie daleko.
Bojkot to stan krytyczny, spowodowany patologią w spółce Ruch i to że kibice próbują rozmawiac, pomimo wszystko , co jest i było świadczy o dobrej woli...,
Jest pan Vi-ce , reprezentuje pan patologię i do chwili kiedy nie będzie stabilizacji , realizacji postulatów kibiców, eliminacji patologii , ja będąc na pana miejscu koncetrowałbym się na porządkowaniu sytuacji wg zakresu czynności w spółce, a nie porządkowaniu sytuacji wśród kibiców....
Irytujące są te pana podchody w kierunku asymilacji z kibicami,
nie znam przypadku , trwałego związku prezesa klubu z kibicami , to wszystko jest do czasu...
Rozumiem że próbuje pan psychologicznie przenikać do naszych umysłów, używając technik żołnierskich , ale jest to tak wkurzające wrzód na d...e,
Każdy ma swój ogródek i niech się nim zajmuje...
Gdyby miał pan rozmawiać z każdym na tym forum to brakło by panu życia....
Przecież jest pan Vice prezesem Ruchu Chorzów !!! to nobilitacja, odpowiedzialność i prestiż !
taka wiocha trochę....
Powinien pan walczyć z patologią w klubie.... rozliczać winnych i tam stosować żołnierskie pranie mózgu...
Po pierwsze to nic nie jest proste, wesołe i radosne... kibice walczą z wyprostowaniem klubu kilka dobrych lat, a to że pojawiła się iskierka rozwiazania problemu bojkotu , to do naprawy klubu jeszcze cholernie daleko.
Bojkot to stan krytyczny, spowodowany patologią w spółce Ruch i to że kibice próbują rozmawiac, pomimo wszystko , co jest i było świadczy o dobrej woli...,
Jest pan Vi-ce , reprezentuje pan patologię i do chwili kiedy nie będzie stabilizacji , realizacji postulatów kibiców, eliminacji patologii , ja będąc na pana miejscu koncetrowałbym się na porządkowaniu sytuacji wg zakresu czynności w spółce, a nie porządkowaniu sytuacji wśród kibiców....
Irytujące są te pana podchody w kierunku asymilacji z kibicami,
nie znam przypadku , trwałego związku prezesa klubu z kibicami , to wszystko jest do czasu...
Rozumiem że próbuje pan psychologicznie przenikać do naszych umysłów, używając technik żołnierskich , ale jest to tak wkurzające wrzód na d...e,
Każdy ma swój ogródek i niech się nim zajmuje...
Gdyby miał pan rozmawiać z każdym na tym forum to brakło by panu życia....
Przecież jest pan Vice prezesem Ruchu Chorzów !!! to nobilitacja, odpowiedzialność i prestiż !
taka wiocha trochę....
Powinien pan walczyć z patologią w klubie.... rozliczać winnych i tam stosować żołnierskie pranie mózgu...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie idźcie tą drogą Panie Wela.
Teraz będziecie każdemu na czole stawiać cecha bo miał lub ma inne zdanie albo był bardziej lub mniej konstruktywny ?
To co przeszliśmy w tym klubie upoważnia każdego z nas do wypowiadania słów które nie zawsze są parlamentarne.
Piszecie piękne słowa o zjednoczeniu kibiców więc ćwiczcie nadal pokorę a nie bawcie się w hejtera
-
- Kontakt:
Panie Waszczuk a ja pierwszy raz odkąd się Pan pojawił na forum widzę światełko w tunelu i w końcu dzięki ostatniemu spotkaniu zaczynam wierzyć, że można to jakoś jeszcze odratować. Teraz pałeczka jest po stronie akcjonariuszy z tego co mi wiadomo wiec tak my jak i Pan musimy czekać.
-
- Kontakt:
Bez stadionu nic się nie odbuduje trwale.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
Gerhat, źle mnie odebrałeś. Może ja źle się wyraziłem. Jestem ostatni do hejtowania. Mam już bardzo obszerny obraz tego, jak traktowani byli Kibice Ruchu przez szereg lat. Poznałem już większość szfindli od środka, jak to wyglądało w Klubie. Bardzo dużo rozmawiam z pracownikami, z wieloma z Was i wyrobiłem sobie już opinię nie taką z zewnątrz, ale i jak to wyglądało od środka.gerhat pisze: ↑28 wrz 2019, o 06:13Nie idźcie tą drogą Panie Wela.
Teraz będziecie każdemu na czole stawiać cecha bo miał lub ma inne zdanie albo był bardziej lub mniej konstruktywny ?
To co przeszliśmy w tym klubie upoważnia każdego z nas do wypowiadania słów które nie zawsze są parlamentarne.
Piszecie piękne słowa o zjednoczeniu kibiców więc ćwiczcie nadal pokorę a nie bawcie się w hejtera
A propos krytyki... Jedynie hejtowanie spływa po mnie jak woda po kaczce. Konstruktywną krytykę biorę sobie do serca. Macie pełne prawo krytykować, bo co tu się działo przez te długie lata, to ludzkie pojęcie przechodzi... I w tym temacie przyznaję Ci rację...
A propos hejtowania i krytykowania, to zastanawiam się co mogę zrobić w sprawie sędziowani dzisiejszego meczu. To ten sam sędzie, który pokazał 6 żółtych i 2 czerwone kartki na Ślęzie we Wrocławiu. Dzisiaj 6 żółtych i czerwona dla II trenera i żółta dla I trenera. Miedź faulowała, a nasi dostawali żółte kartki. Drugi mecz tego pana i łącznie 12 kartek dla Ruchu i w tym 2 czerwone. Co najmniej połowa z nich kontrowersyjna.
/SIC!/
Wierzę, że to się zmieni jak wrócicie na stadion. Wtedy drukarze będą czuli oddech na plecach... To jest draństwo do kwadratu - delikatnie mówiąc! Tu na forum ugryzę się w język.
pyRsk!
-
-
Gipcu, cieszę się, że widzisz nadzieję. Czekać nie możemy, trzeba przekonywać, rozmawiać, pokazywać możliwości silnego teamu z Kibicami. Akcjonariusze przestali patrzeć na Was przez pryzmat zadymiarzy, a zobaczyli partnerów do wspólnego działania i to jest jeden z pierwszych kroków. Niestety wciąż są w Klubie patologie i trzeba je usuwać...gipcu pisze: ↑28 wrz 2019, o 14:15Panie Waszczuk a ja pierwszy raz odkąd się Pan pojawił na forum widzę światełko w tunelu i w końcu dzięki ostatniemu spotkaniu zaczynam wierzyć, że można to jakoś jeszcze odratować. Teraz pałeczka jest po stronie akcjonariuszy z tego co mi wiadomo wiec tak my jak i Pan musimy czekać.
Czekam jak na zbawienie, żeby do RN weszło dwóch kandydatów Kibiców i jeden do Zarządu. Od tego momentu będziemy mogli jeszcze bardziej i skuteczniej budować normalność. To idzie w dobrą stronę, ale tak jak po przysłowiowym wygranym meczu, euforia dziś, a jutro zaś trening i ciężko robota... Tutaj trza durś trzymać palec na pulsie, bo zwalczyć patologie to jedno, ale potem trza dbać, żeby zaś nie wróciły...
pyRsk!
-
- Kontakt:
gorole nos ud.... tak jak dzis gnoje
-
- Kontakt:
hks wkoncu to napisze jestem zawiercia jezdze na ruch 30 lat nie jedno przezylem 50km od Chorzowa jestem gorolem to dobrze czy zle pozdrawiam
jup
-
- Kontakt: