Z tym światełkiem to tylko taki dowcip. Ja się nie wypowiadałem ani za, ani przeciw bo trochę mnie to nie dotyczy, więc cierpliwie czekam na informacje.
Co z tym Ruchem?
- robbo2k
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Co z tym Ruchem?
Akcjonariusz Ruch Chorzów S.A
Współwłaściciel FC United of Manchester
Współwłaściciel FC United of Manchester
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Byłem za bojkotem i dalej do publicznej wiadomości nie trafiło nic co by zmieniało moje zdanie,ale normalne, że jak osoby co biorą udział w rozmowach zdecydują, że czas na jego zawieszenie to oczywiście, że powinniśmy się dostosować.
Mom ino nadzieja, że jak dojdzie do zawieszenia to nie okaże się, że pojawi się maks 500 osób więcej na Cichej i ostatnia nasza karta (czyli wznowienie bojkotu) będzie zwykłą blotką, a nie asem w rękawie.
Mom ino nadzieja, że jak dojdzie do zawieszenia to nie okaże się, że pojawi się maks 500 osób więcej na Cichej i ostatnia nasza karta (czyli wznowienie bojkotu) będzie zwykłą blotką, a nie asem w rękawie.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Jesli bojkot bedzie zawieszony s wszystko na to wskazuje to pierwsza impreza masowa bedzie za pare tygodnii takie sa przrepisy. Moze mecz z Polonia bedzie juz masowka wtedy o frekfencje mozna.byc spokojnym.
- viRo_BJJ
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
1 impreza.masowa 12 pazdziernik
JIU JITSU ZNACZY MIEKKA SZTUKA - JESTESMY MIECZAKAMI, KTORZY LEJA TWARDZIELI
RODOWICI KATOWICZANIE KS RUCH CHORZOW
-
- Kontakt:
Czyli jutro zawiesicie protest,a i tak wiekszosc na najblizszy mecz nie wejdzie
- viRo_BJJ
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Hat-trick jutro jest spotkanie narazie nic nie zawieszamy, jutro będą ustalenia.
JIU JITSU ZNACZY MIEKKA SZTUKA - JESTESMY MIECZAKAMI, KTORZY LEJA TWARDZIELI
- KevinMitnick
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jeden warunek by mnie przekonał konwersja długu na akcje i wycofanie lub darmowe świadczenie usług przez spółki zależne od Kurczyka.
Oraz że dochody z dnia meczowego idą na utrzymanie klubu i Akademi. Z rozliczaniem przed kibicami miesiecznym.
I bojkot można zawieszać... to moje prywatne zdanie. Ale nic mi do tego jutro się dowiemy więcej mnie też już trochę wqwia ta patowa sytuacja i te bujdy Weli.
Druga sprawa to rosnące zadłużenie spółki...
Dozo jutro...
Oraz że dochody z dnia meczowego idą na utrzymanie klubu i Akademi. Z rozliczaniem przed kibicami miesiecznym.
I bojkot można zawieszać... to moje prywatne zdanie. Ale nic mi do tego jutro się dowiemy więcej mnie też już trochę wqwia ta patowa sytuacja i te bujdy Weli.
Druga sprawa to rosnące zadłużenie spółki...
Dozo jutro...
-
- Kontakt:
Derby z Polonia to dobry moment na.konretne pokazanie ze Ruch ma sie kibicowsko dobrze. Moze warto brac pod uwage ten mecz jako pierwszy po bojkocie? Czasu sporo konkretna mobilizacja i powinna byc Cicha solidnie zapelniona. Prezesiny tez nas dlugo za nos wodza wiec miesiac chyba roznicy nie robi?
-
- Kontakt:
Z takim prezesem i właścicielami na chwile obecną bardziej prawdopodobny wydaje się nasz udział w lidze mistrzów, niż porozumienie ale zaczekamy zatem do jutra.
Na dzień dzisiejszy nie mieści mi się to w głowie, że nagle będzie ok.
Na dzień dzisiejszy nie mieści mi się to w głowie, że nagle będzie ok.

-
- Kontakt:
Do OK to sa lara swietlne, wazne jest to, czy jestesmy w stanie zrobic krok do przodu.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
dawno dawno temu gdy na Ruchu nie było już niczego między innymi Viro organizował spotkania potem pojawił się Klimek i poszło .Dlatego nie wypada mu nie zaufać.
- Adrian.G
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Oświadczenie :
" Popierając #bojkot wobec obecnych władz klubu oświadczam, że w dniu 16.11 o godz. 13:30 kupię bilety dla mnie, mojej żony i obydwu moich synów i przyjdę na mecz @ruchchorzo1920 z LZS Starowice.
Po tylu latach kibicowania, mam prawo się z moim Ruchem pożegnać..."
" Popierając #bojkot wobec obecnych władz klubu oświadczam, że w dniu 16.11 o godz. 13:30 kupię bilety dla mnie, mojej żony i obydwu moich synów i przyjdę na mecz @ruchchorzo1920 z LZS Starowice.
Po tylu latach kibicowania, mam prawo się z moim Ruchem pożegnać..."
Kupię (wymienię) proporczyki Ruchu Chorzów do mojej kolekcji.
Zapraszam na mój fan page z proporczykami Ruchu Chorzów.
FB ---> https://www.facebook.com/ProporczykiRuchuChorzow/
TT ---> @RuchProporczyki
Zapraszam na mój fan page z proporczykami Ruchu Chorzów.
FB ---> https://www.facebook.com/ProporczykiRuchuChorzow/
TT ---> @RuchProporczyki
-
- Kontakt:
Dobrze by było, jakby po decyzji jednak ktoś napisał dlaczego zawieszamy, bądź nie bojkot. Mom nadzieja, że są do tego jakieś realne przesłanki np. że Bik rzeczywiście przekonwertuje swoje zadłużenia za akcje (bo była godka, że do końca września to zrobi, a zaś widać, że tego nie zrobił), że Kurczyk skoro go niestać na nic sprzeda za wartość rynkową te akcje w razie czego, że nie tylko miasto i spółki miejskie "będą się promować", ale też spółki pozostałych akcjonariuszy lub cokolwiek innego.
Wiadomo, że na spotkaniu mimo, że otwarte to będzie kilkanaście, kilkadziesiąt tych samych osób, a dobrze, żeby szersze grono też było uświadomione, że ta bądź inna decyzja jest na ten moment najlepsza możliwa do podjęcia.
Wiadomo, że na spotkaniu mimo, że otwarte to będzie kilkanaście, kilkadziesiąt tych samych osób, a dobrze, żeby szersze grono też było uświadomione, że ta bądź inna decyzja jest na ten moment najlepsza możliwa do podjęcia.
-
- Kontakt:
Jeszcze nic nie jest zawieszone.
-
- Kontakt:
no to przecież piszę po decyzji, a nie teraz oraz (zawieszamy bądź nie)