Sezon 2019/2020
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Sezon 2019/2020
trochę cie pocieszę to miasto rok w rok będzie miało kilku -kilkunasto milionowy debet (tak utrzymuje Kotala w wywiadzie radiowym) więc koniec eldorado już widać ale tu jest i trochę dziegciu bo mają podkowę która jednak będzie generować przychód , czy to wystarczy na ekstraklasę nie mam pojęcia.
-
- Kontakt:
to nie zależy tylko od nich. Jeśli PISowcy zdołają tchnąć życie w piłkę nożną, to ekstraklasa ze szczewusami na pokładzie może nam w ciągu kilku lat odpłynąć daleko.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
to tak jak liczenie ze UM ożywi SA 

-
- Kontakt:
nie, nie, nie.... nie wchodźmy w to!
jest faktem, że sypnęli groszem i udostępnili lige w otwartej telewizji - tylko tyle i aż tyle. Może się tak zdarzyć - podkreślam słowo MOŻE - że kapitalizacja klubów zacznie w przyszłości wybiegać poza możliwości większości miast. To może być początek jakiegoś przełomu, bo wymusi sytuacje w której aby się utrzymać trzeba będzie robić coś więcej niż efektywnie rozdzielić dotacje z budżetu miasta. To dyskusja teoretyczna niekoniecznie w tej chwili najistotniejsza.
jest faktem, że sypnęli groszem i udostępnili lige w otwartej telewizji - tylko tyle i aż tyle. Może się tak zdarzyć - podkreślam słowo MOŻE - że kapitalizacja klubów zacznie w przyszłości wybiegać poza możliwości większości miast. To może być początek jakiegoś przełomu, bo wymusi sytuacje w której aby się utrzymać trzeba będzie robić coś więcej niż efektywnie rozdzielić dotacje z budżetu miasta. To dyskusja teoretyczna niekoniecznie w tej chwili najistotniejsza.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- KevinMitnick
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Taki offtop...
[youtube]https://youtu.be/MV5EBRox37o[/youtube]
U nas by było " Wpłać darowiznę dla akcjonariuszy "
[youtube]https://youtu.be/MV5EBRox37o[/youtube]
U nas by było " Wpłać darowiznę dla akcjonariuszy "
- Wilus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Oni bez przesuwania zawodników nam spuszczą łomot. My są cienkie bolki.KevinMitnick pisze: ↑29 sie 2019, o 10:04Czarne wyszczupla...![]()
Co do meczu z żabolami chyba się odłączę na tydzień od neta bo tak czuja że wp***dol bydzie murowany jak przesuną do 2 składu zawodników z ekstraklapy.
-
- Kontakt:

jup
- Wilus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie ma sprzedaży biletów w dniu meczu. Jak cos to sprzedają bilety w przyszły wtorek, czwartek i piatek w godz 17-19. Cena 7.00
Z tego co wiem, to policja nie chce sie zgodzić na kibiców gości, ale nie ma jeszcze żadnej informacji oficjalnie
-
- Kontakt:
-
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
to byłoby dobre chyba, troche pozytywnej promocji na pewno nie zaszkodzi.
pare tygodni temu przyszedł mi do głowy inny pomysł, ale się tu nie wypowiadałem. Skoro Ty zacząłeś o rowerach, to ja przed meczem z Gaciami pomyślałem co by jechać na mecz z nimi wynajętymi traktorami a najlepiej furmankami. Myślę, że przejezd 300 - 400 traktorów pokazałby na szeroką skale w jak absurdalnej sytuacji znalazł sie nasz klub. 1500 chopa, szale, race i wyjazd furmanką - która gazeta o tym nie napisze? Każdy zauważy, że coś tu nie pasuje.
ps. dodam od razu, że osobiście mam duży szacunek do mieszkańców wsi i ich ciężkiej harówy przy produkcji żywności.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Maciej Grygierczyk
@magrygier
·
8 min
Podlesianka Katowice chce, by pucharowy mecz z Ruchem Chorzów odbył się bez zorganizowanej grupy kibiców gości. Trudno się dziwić.
@magrygier
·
8 min
Podlesianka Katowice chce, by pucharowy mecz z Ruchem Chorzów odbył się bez zorganizowanej grupy kibiców gości. Trudno się dziwić.
-
- Kontakt:
zrobić zbiorke na szopkach jazda na podlesie nieznam tych terenow bylobyto do ogarniecia ps.zapraszam do nas na jure jest gdzie pojezdzic
jup
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
to jakies 15km ![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
najblizej jest z Mikołowa, ale stadion na Podlesiu jest w takim miejscu, ze zamkna ulice i tyle z meczu.
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
najblizej jest z Mikołowa, ale stadion na Podlesiu jest w takim miejscu, ze zamkna ulice i tyle z meczu.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...