Co z tym Ruchem?
- robbo2k
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Co z tym Ruchem?
Nigdzie nie zarzuciłem ci kłamstwa ... a jedynie iż poza deklaracjami NIC NIE ZROBIŁEŚ. Jak spółka upadnie, wejdzie komornik, czy padnie układ, twoje deklaracje subkonta akademii będą G*no warte bo to są środki spółki akcyjnej i będą zabierane aż światłowody do banku będą furczeć. Twoje deklaracje dzisiejsze są żadnym zabezpieczeniem skoro dzis o 13:00 możesz przestać być prezesem bo tak sobie nagle RN wymyśli. Pracownicy sa naiwni bo nawet jak wzbudziłeś ich zaufanie to nic im z tego nie przyjdzie gdy pojawia sie pieniądze, to ty nagle możesz wyfrunąć z tej spółki ze wszystkimi obietnicami. Dlatego MI i KIBICOM zależy na twardych działaniach prawnych które zabezpieczą i pracowników i Akademie i sztab drużyny a nie wszystko połatane sznurkami "na deklaracjach vice prezesa". Nikt z kibiców nie zaufa prezesowi tej spółki jeśli nie będzie zabezpieczeń prawnych, finansowych i organizacyjnych. Zbyt wiele razy kibice byli oszukiwani.
Gdyby Akademia była zewnętrznym podmiotem wobec spółki akcyjnej "stowarzyszeniem/fundacją" to i kibice i WR by pomogli tak jak pomagają UKSowi.
Odpowiedz sobie SAM NA PYTANIA.
Gdy o 13:00 Rada Nadzorcza dzisiaj powoła prezesa Chrapka to o 13:01 pieniądze z subkonta Akademii mogą pójść na spłatę pożyczki pana Bika?
Czy o 13:02 z konta Ruchu pieniądze na działania "bieżące" mogą pójść na konto Ado-Med na badania medyczne piłkarzy ?
Chwytasz problem? I co mi po deklaracjach byłego vice prezesa. Kibice też od 6 tygodni nie mogą się doprosić planu budżetu czyli jakie przychody planuje prezes i jakie wydatki na sezon 2019/20 który trwa od miesiąca. Uchwalenie budżetu jeśli byłby rozsądny dałby kibicom punkt odniesienia. Mogli by sprawdzac jego realizację czy wydatki i przychody zachodzą i wtedy zaufać lub nie. Dzisiaj jednak widać tylko "Strażaka Sama" który stoi przed dziurawym akwarium i próbuje zatykać otwory. To było dobre tydzień/dwa teraz jednak oczekujemy iż przy tym pożarze bedzie profesjonalne działanie JRG Chorzów.
Na razie budżet wygląda tak... Dostaniemy od miasta 4mln.... spłacimy 4 mln zaległych zobowiązań, na drużynę i pracowników wydamy 3mln, na pozyczke do miasta -2mln Razem -5mln w 2019r. Układ odłożymy na 2020 gdzie mamy co najwyżej 2mln przychodów od miasta. Czyli w 2020 mamy już -3mln póki co. za***isty plan.
Gdyby Akademia była zewnętrznym podmiotem wobec spółki akcyjnej "stowarzyszeniem/fundacją" to i kibice i WR by pomogli tak jak pomagają UKSowi.
Odpowiedz sobie SAM NA PYTANIA.
Gdy o 13:00 Rada Nadzorcza dzisiaj powoła prezesa Chrapka to o 13:01 pieniądze z subkonta Akademii mogą pójść na spłatę pożyczki pana Bika?
Czy o 13:02 z konta Ruchu pieniądze na działania "bieżące" mogą pójść na konto Ado-Med na badania medyczne piłkarzy ?
Chwytasz problem? I co mi po deklaracjach byłego vice prezesa. Kibice też od 6 tygodni nie mogą się doprosić planu budżetu czyli jakie przychody planuje prezes i jakie wydatki na sezon 2019/20 który trwa od miesiąca. Uchwalenie budżetu jeśli byłby rozsądny dałby kibicom punkt odniesienia. Mogli by sprawdzac jego realizację czy wydatki i przychody zachodzą i wtedy zaufać lub nie. Dzisiaj jednak widać tylko "Strażaka Sama" który stoi przed dziurawym akwarium i próbuje zatykać otwory. To było dobre tydzień/dwa teraz jednak oczekujemy iż przy tym pożarze bedzie profesjonalne działanie JRG Chorzów.
Na razie budżet wygląda tak... Dostaniemy od miasta 4mln.... spłacimy 4 mln zaległych zobowiązań, na drużynę i pracowników wydamy 3mln, na pozyczke do miasta -2mln Razem -5mln w 2019r. Układ odłożymy na 2020 gdzie mamy co najwyżej 2mln przychodów od miasta. Czyli w 2020 mamy już -3mln póki co. za***isty plan.
Ostatnio zmieniony 13 sie 2019, o 09:19 przez robbo2k, łącznie zmieniany 2 razy.
Akcjonariusz Ruch Chorzów S.A
Współwłaściciel FC United of Manchester
Współwłaściciel FC United of Manchester
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Niech sobie Wela pisze te górnolotne bzdury. S.A. musi upaść a Biki i Kurczyki niech spierdalają do Gieksy i gównika.
-
- Kontakt:
Panie Wela, mam wrażenie że jak zapytam Pana o datę urodzin, to też mi Pan odpisze o trójstronnych spotkaniach, owocach i czynach, graniu do jednej bramki, na końcu jeszcze zaśpiewasz Pan piosenkę Roksany Węgiel na cześć Ruchu, w efekcie czego konkretnej daty się nie dowiem. Tak wglądają Pana odpowiedzi.
-
- Kontakt:
I co dalej?chropaczow pisze: ↑13 sie 2019, o 09:15Niech sobie Wela pisze te górnolotne bzdury. S.A. musi upaść a Biki i Kurczyki niech spierdalają do Gieksy i gównika.
-
- Kontakt:
P. Wela wykonuj Pan dalej swoje zadania i pokaż czynami i efektami, że jednak racja leży po twojej stronie i nie przejmuj się krytyką czy nawet obrażaniem przez niektorych.
Ponieważ dotychczas kibice byli wielokrotnie okłamywani przez poprzednie zarządy i akcjonariuszy, dlatego jest taka nieufność i obojętność. Kibice czekają na pozytywne i konkretne informacje z klubu i chcą wiedzieć czy akcjonariusze wreszcie splacą zobowiązania klubu i wróci normalność. Tyle i tylko tyle...
Ponieważ dotychczas kibice byli wielokrotnie okłamywani przez poprzednie zarządy i akcjonariuszy, dlatego jest taka nieufność i obojętność. Kibice czekają na pozytywne i konkretne informacje z klubu i chcą wiedzieć czy akcjonariusze wreszcie splacą zobowiązania klubu i wróci normalność. Tyle i tylko tyle...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Skoro wela da sobie rade bez kibiców to powinien być w trybie natychmiastowym wypierdolony z forum kibiców a wszelakie kontakty z dzbanem zawieszone.
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Moze rzeczywiscie warto otworzyc osobny temat na pytania/odpowiedzi dla Weli bo robi sie balagan.. Co na to admini?
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
- Roch1920
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tylko w jakim celu? Na jedyne pytania odpowiedział, gdy mu je zadałem na PW.Rafał19R20 pisze: ↑13 sie 2019, o 10:11Moze rzeczywiscie warto otworzyc osobny temat na pytania/odpowiedzi dla Weli bo robi sie balagan.. Co na to admini?
Odpowiedział w taki sposób, by nic nie napisać.
Wiceprezesie kolejny raz apeluję, abyś pisał i odpowiadał bez lania wody! W myśl Nowego Testamentu " Wasza mowa niech będzie: "Tak - tak, nie - nie". A co nadto, z zepsucia jest." Mt 5,37
Czy dasz radę?
- viRo_BJJ
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Prezesie Wela mówię to juz , któryś raz - DZIALANIA - kibice nie widzą działań, jak narazie wszystko to puste słowa, bez pokrycia. Jeżeli chodzi o Akademię to nieprawda jest i proszę jej nienpowielac bo zwróciłem juz na tonuwage jako rodzic i potwierdzam jaki kibic. Dzieci z AP płynnie mogą przejść do UKS , kibice prowadzili te rozmowy kilka miesięcy temu, żeby uniknąć sytuacji takiej o jakiej Pan pisze. Dlatego proszę nie straszyć rodzicow, że 50% dzieci lub wszyscy zostaną na lodzie. Nawet w przypadku roczników pokrywajacych się jest rozwiązanie i NIKT, ZADNE DZIECKO NIE ZOSTANIE NA LODZIE!!!!! Kolejna podpowiedź o cięciu kosztów zarówno AP jak i 1 drużyny, tez nic sie nie dzieje. Trzeba stworzyć 1 mocna szkółkę Ruchu, a nie jakieś 2 twory i tyle , to wyjdzie z korzyścią dla wszystkich. Wiekszosc haseł jakie Pan głosi to hasła kibiców z dekalogu przedstawionego ponad rok temu.
JIU JITSU ZNACZY MIEKKA SZTUKA - JESTESMY MIECZAKAMI, KTORZY LEJA TWARDZIELI
RODOWICI KATOWICZANIE KS RUCH CHORZOW
RODOWICI KATOWICZANIE KS RUCH CHORZOW
- mumin1920
- Kontakt:
zrobcie w koncu temat pytania odpowiedzi Weli.... i niech tam odpowiado na lista pytań... aha i zablokowac dostep Weli do innych tematow (jesli tak idzie zrobic), niech Wela sie wypowiado w jednym temacie z pytaniami
-
- Kontakt:
Skłamałeś!
Zapowiadałeś, że nie bedzie już żadnych pożyczek, że zdobędziesz pieniądze od sponsorów a nie pożyczkodawców. Bik POŻYCZYŁ pieniądze.
Jak jeden raz się skurw...eś to wiadomo co.
- Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Po co?
Po kiego grzyba osobny temat na pytania?
Co będziecie pytać?
O pogodę w Mozambiku czy wpływu wiatrów wschodnich na rozwój pantofelka?
Pytania tutaj zostały zadane po stokroć.
Panowie robbo2k i Gerhat je zadali są kilkukrotnie cytowane i nic.
Wela odpowiesz w końcu na te konkretne pytania?
Po kiego grzyba osobny temat na pytania?
Co będziecie pytać?
O pogodę w Mozambiku czy wpływu wiatrów wschodnich na rozwój pantofelka?
Pytania tutaj zostały zadane po stokroć.
Panowie robbo2k i Gerhat je zadali są kilkukrotnie cytowane i nic.
Wela odpowiesz w końcu na te konkretne pytania?
- KevinMitnick
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wela nie raz i nie dwa miałem z takimi gościami do czynienia.
Dużo pięknych ozdobników, odwoływanie się do różnych wartości (każdy znajdzie coś dla siebie), przedstawianie siebie jako wojownika który jest gotów umierać za ten klub.
@robbo2k napisał Ci już kilka razy przedstaw plan.
Bo Twój plan dla mnie to jest chodzenie i ŻEBRANIE o parę zł dla poratowania zdrowia. I mityczne dwa tydnie - dajcie mi trochę czasu...
Czas jest taki, że to pierdzielnie... Dla mnie plan akcjonariuszy jest taki bez urazy...
Nie wkładamy 1zł, ewentualne pożyczki byle dokulać się do końca roku i zdobyć od miasta optymistycznie ze 3mln w sumie bo więcej nie dacie rady, popłacić układ i położyć klub.
A ten post sobie zarchiwizuje. I odkopię go za rok, dwa.
Jeśli faktycznie tak zależy akcjonariuszom na klubie to wyłożą gotówkę na stół a nie pożyczki i uratują ten klub. Jeśli nie dla mnie to będzie wałek stulecia... Wyczekać na kasę z UM i położyć klub. Wtedy to sam napisze donos na władze UM oraz uczestników układu.
Dużo pięknych ozdobników, odwoływanie się do różnych wartości (każdy znajdzie coś dla siebie), przedstawianie siebie jako wojownika który jest gotów umierać za ten klub.
@robbo2k napisał Ci już kilka razy przedstaw plan.
Bo Twój plan dla mnie to jest chodzenie i ŻEBRANIE o parę zł dla poratowania zdrowia. I mityczne dwa tydnie - dajcie mi trochę czasu...
Czas jest taki, że to pierdzielnie... Dla mnie plan akcjonariuszy jest taki bez urazy...
Nie wkładamy 1zł, ewentualne pożyczki byle dokulać się do końca roku i zdobyć od miasta optymistycznie ze 3mln w sumie bo więcej nie dacie rady, popłacić układ i położyć klub.
A ten post sobie zarchiwizuje. I odkopię go za rok, dwa.
Jeśli faktycznie tak zależy akcjonariuszom na klubie to wyłożą gotówkę na stół a nie pożyczki i uratują ten klub. Jeśli nie dla mnie to będzie wałek stulecia... Wyczekać na kasę z UM i położyć klub. Wtedy to sam napisze donos na władze UM oraz uczestników układu.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- mihau
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja tam sobie poczekam na październik - podobno wtedy mamy już nie mieć długów i problemów.
Czekałem tyle lat - to poczekam może nie dwa tygodnie ale dwa miesiące.
Ponawiam ponadto pytanie - 12.08 minął termin wypłat pensji dla pracowników - czy przelewy zostały puszczone, czy ewentualnie znowu czekamy na strajk ich strajk ?
Skoro się sytuacja poprawia i podobno idzie ku lepszemu to powinni dostać nie tylko kasę za 07/19 ale i częściową spłatę zaległości - fajnie by było gdyby ktoś z pracowników się określił czy dostał kasę do wczoraj.
Czekałem tyle lat - to poczekam może nie dwa tygodnie ale dwa miesiące.
Ponawiam ponadto pytanie - 12.08 minął termin wypłat pensji dla pracowników - czy przelewy zostały puszczone, czy ewentualnie znowu czekamy na strajk ich strajk ?
Skoro się sytuacja poprawia i podobno idzie ku lepszemu to powinni dostać nie tylko kasę za 07/19 ale i częściową spłatę zaległości - fajnie by było gdyby ktoś z pracowników się określił czy dostał kasę do wczoraj.
... oddać w ręce Polaków przemysł Śląska, to jak wkładać w łapy małpy zegarek...
David Lloyd George (1863–1945) – premier Wielkiej Brytanii w latach 1916–1922.
David Lloyd George (1863–1945) – premier Wielkiej Brytanii w latach 1916–1922.