Co z tym Ruchem?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Co z tym Ruchem?
Wela to jak z ta pozyczka....? Ze niby zalatwieles 40 tys.....
Ale sk***ysyn z tego Kurczyka....
Wielki darczynca pozyczyl laskawie 40tys..
Najwiekszy udzialowiec od 7 bolesci.... Ja prdl...
Kwestie finansowe odrobinę drgnęły w poniedziałek. Przesądzone jest, że klub zasilą środki z firmy Ecoexpress24, która reklamowała się na przodzie meczowych koszulek Ruchu w rundzie wiosennej. Stosowny komunikat pojawił się już na giełdzie. Ich wysokość ma wynieść 250 tys. zł. To może nie kropla w morzu, ale tylko część dzisiejszych doraźnych potrzeb - zwłaszcza że 40 tys. z tej kwoty wróci do Aleksandra Kurczyka. Biznesmen, będący obecnie wraz ze swoją firmą Ado-Med największym akcjonariuszem Niebieskich, w poprzednim tygodniu pożyczył środki na wypłaty dla pracowników
Kwestie finansowe odrobinę drgnęły w poniedziałek. Przesądzone jest, że klub zasilą środki z firmy Ecoexpress24, która reklamowała się na przodzie meczowych koszulek Ruchu w rundzie wiosennej. Stosowny komunikat pojawił się już na giełdzie. Ich wysokość ma wynieść 250 tys. zł. To może nie kropla w morzu, ale tylko część dzisiejszych doraźnych potrzeb - zwłaszcza że 40 tys. z tej kwoty wróci do Aleksandra Kurczyka. Biznesmen, będący obecnie wraz ze swoją firmą Ado-Med największym akcjonariuszem Niebieskich, w poprzednim tygodniu pożyczył środki na wypłaty dla pracowników
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
- ryszardczaban
- Kontakt:
po 1000 złotych jak zalegają za 6 miesięcy ale pomoc.Rafał19R20 pisze: ↑30 lip 2019, o 23:50Wela to jak z ta pozyczka....? Ze niby zalatwieles 40 tys.....
Kurczyk,Bik,Krawiec won z Cichej 6!!!
Mój pierwszy mecz Ruchu 25 września 1977 roku Ruch Chorzów-Górnik Zabrze 1-1 (0-1) na Stadionie Śląskim.
Mój pierwszy mecz na Cichej 6 2 września 1979 roku Ruch Chorzów-Legia Warszawa 3-2(0-1)
I jak tu nie kochać takiej drużyny,która po 50 minutach przegrywa 0-2,a wygrywa mecz 3-2
Wygrywanie wpisane jest w DNA Ruchu Chorzów i moje.
Pierwszy wyjazd 3 maja 1980 Górnik Zabrze-Ruch Chorzów 1-1 (1-0).
Pierwszy mecz europejskich pucharów oglądany na Cichej 6 1 października 1979 roku Ruch Chorzów-BFC Dynamo Berlin 0-0 I runda Pucharu Europy Mistrzów Krajowych edycji 1979/80.
Mój pierwszy mecz na Cichej 6 2 września 1979 roku Ruch Chorzów-Legia Warszawa 3-2(0-1)
I jak tu nie kochać takiej drużyny,która po 50 minutach przegrywa 0-2,a wygrywa mecz 3-2
Wygrywanie wpisane jest w DNA Ruchu Chorzów i moje.
Pierwszy wyjazd 3 maja 1980 Górnik Zabrze-Ruch Chorzów 1-1 (1-0).
Pierwszy mecz europejskich pucharów oglądany na Cichej 6 1 października 1979 roku Ruch Chorzów-BFC Dynamo Berlin 0-0 I runda Pucharu Europy Mistrzów Krajowych edycji 1979/80.
- Roch1920
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wela, nie jest Ci wstyd pisać o Bogu oraz że udało się zorganizować pieniądze dla pracowników nie z pożyczki, gdzie rzeczywistość jest zgoła inna?
Dalej chcesz prowadzić interes na pożyczkach!
Jeszcze jedno, przeprosiłeś krawca? Bo jednak znowu nam kłamałeś, że teraz tylko od ciebie zależą przelewy.
Takich jak wy to do wora i do Rawy!
Dalej chcesz prowadzić interes na pożyczkach!
Jeszcze jedno, przeprosiłeś krawca? Bo jednak znowu nam kłamałeś, że teraz tylko od ciebie zależą przelewy.
Takich jak wy to do wora i do Rawy!
-
- Kontakt:
Wela je dupny 3 dni na forum i juz tako wtopa....inni to przynajmniej nos zmiękczali z ambony a ty chopie już pokozołeś swoje oblicze . Mom jedno przesłanie dla Ciebie ...bier żbika krawca i tego złodzieja jebanego kurczyka i wypierdalajcie jak najdalej od chorzowa
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Może mi ktoś powiedzieć jako cinza sie wziął wielmożny nasz dobroczyńca Aleksander za pozyczka dla swojego Ruchu? Bo chciołbych się nowy komp na grania kupić i szukom taniego kredytu. To jest straszne w rękach jakich kanalii znalazł się nasz Ruch.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jeżeli powstanie nowy Ruch bez długów zapisałbym w statucie lub pobierał zobowiązanie na piśmie o zakazie finansowania klubu pożyczkami akcjonariuszy. Mogliby tylko finansować klub poprzez wykup akcji.
Dość już mam „filantropów” za %
Dość już mam „filantropów” za %
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
I idąc za modelem z BuLi prywatny właściciel nie może posiadać więcej jak 49% akcji klubu.
Reszta ma należeć do kibiców.
- Czemps
- Kontakt:
Panowie pytanie za 100 ptk orientuje się ktoś gdzie jest jakaś dobra KRAWCOWA w Będzinie/Czeladzi . Proszę o PW MOM GALOTY DO ZACEROWANIA .

-
- Kontakt:
profil tego krawca na linked in.
taki smród się stawia ?
https://www.linkedin.com/in/adam-krawiec-83a89160/
taki smród się stawia ?
https://www.linkedin.com/in/adam-krawiec-83a89160/
-
- Kontakt:
Kilka wpisów z tt.
https://twitter.com/krzysztofsmuls2/sta ... 45856?s=20
https://twitter.com/krzysztofsmuls2/sta ... 31878?s=20
https://twitter.com/rafal_musiol/status ... 29888?s=20
PS. Załatwiłem klubowi milion. Tylko jutro trzeba oddać 1,5 mln. Co nie wela.
"Dobroczyńcy", "sponsorzy". Wyp... kłamcy.
https://twitter.com/krzysztofsmuls2/sta ... 45856?s=20
https://twitter.com/krzysztofsmuls2/sta ... 31878?s=20
https://twitter.com/rafal_musiol/status ... 29888?s=20
PS. Załatwiłem klubowi milion. Tylko jutro trzeba oddać 1,5 mln. Co nie wela.
"Dobroczyńcy", "sponsorzy". Wyp... kłamcy.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ufff, moze nie bedzie pudrowania trupa!
- markomaniak
- Kontakt:
Tomasz Ferens
@TomekFerens
Jednych to zmartwi, innych ucieszy:
Koniec już blisko...
1:03 AM - 31 Jul 2019
@TomekFerens
Jednych to zmartwi, innych ucieszy:
Koniec już blisko...
1:03 AM - 31 Jul 2019
- RNK95
- Wspiera "Wielki Ruch"
To się nasz towarzysz Wela nagadał, napisał, naudzielał wywiadów do prasy, a na końcu się zesrało.
Prawdziwego mężczyznę poznaje się po tym nie jak zaczyna, ale jak kończy.
Prawdziwego mężczyznę poznaje się po tym nie jak zaczyna, ale jak kończy.
-
- Kontakt:
i 2k od dziadków w piach