Re: Co z tym Ruchem?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
paszeko

Re: Wela - Wice Prezes Zarządu SA

#226 Post autor: paszeko » 23 lip 2019, o 10:08

a co jo mom zrobic jak chca chodzic na mecze? :zalamany:

gipcu
Kontakt:

#227 Post autor: gipcu » 23 lip 2019, o 10:16

paszeko pisze:
23 lip 2019, o 10:08
a co jo mom zrobic jak chca chodzic na mecze? :zalamany:
chodzić na UKS

Awatar użytkownika
JPeeF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#228 Post autor: JPeeF » 23 lip 2019, o 10:24

Tym by sie musioł zająć jakis dziennikarz śledczy jak CBA narazie nie chce, to moze by my sie trocha wiyncyj dowiedzieli. Moze by my w koncu poznali te układziki pomiendzy UM a żBikiem.

chropaczow
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#229 Post autor: chropaczow » 23 lip 2019, o 10:43

Jaki to problem zglosic do prokuratury o podejrzeniu przestepstwa ?

Wela

#230 Post autor: Wela » 23 lip 2019, o 11:19

Nigdzie nie wyjechałem. Jestem od rana do nocy w robocie i normalnie padam na pysk po powrocie do domu. O życiu rodzinnym nie mówię. Nie użalam się, bo wiedziałem w co wchodzę, ale przepraszam, że chwilowo, te parę dni mnie nie było. Nie unikam dyskusji, wręcz o nią zabiegam z Wami. Jednak najbliższe dni, to być albo nie być dla Ruchu.

Było wielu, którzy byli szkodnikami dla Ruchu, ale nie zamierzam poddawać się, choćby nie wiem jak było ciężko. Jeśli pracownicy mi jutro nie wrócą do roboty, a jeszcze piłkarze i sztab trenerski wróci zaś do strajku, to wszystko może dupnąć, a ta spirala upadku może się rozpocząć z dnia na dzień.

Nie chcecie rozmawiać i połączyć sił, trudno... Ubolewam nad tym, bo ja tu nikogo nie oszukałem, ani nie okłamałem. Nie zgadzam się z kierunkiem do upadku klubu i startu od zera. Zwolennicy tego kierunku nie mają pojęcia jak szkodzą klubowi i jakie schody będą stały przed nimi...
W mojej skromnej opinii - lista grabarzy Ruchu, którą przygotowali Kibice, powinna nazywać się listą szkodników i niszczycieli Ruchu...
Jeżeli tego razem nie poskładamy, to już wkrótce pojawi się nowa lista i to będzie lista faktycznych grabarzy Ruchu, czyli tych, którzy ostatni dołożyli się do "zgaszenia światła"! I to w przede dniu 100 lecia takiego Klubu!!!

TYLKO ZGODA I WSPÓŁPRACA URATUJE TEN KLUB!
A za dwa dni może tu już nikogo nie być...

Na co czekacie Liderzy Kibiców? Przyjdźcie do mnie porozmawiać, albo ja przyjadę do Was!

Jadę do akcjonariuszy, bo za kilka dni może być bardzo dramatycznie!

CZEKAM NA WAS I NIGDY NIE ZROZUMIEM, DLACZEGO TAK BOICIE SIĘ TEGO SPOTKANIA...
WG MNIE, KOMU NAPRAWDĘ ZALEŻY NA RUCHU, POWINIEN PRZYJŚĆ I WYSŁUCHAĆ, A POTEM OCENIAĆ I PODEJMOWAĆ DECYZJE...

Przemyślcie to, bo za chwilę będzie za późno...

Boli mnie to co piszę, ale taka jest surowa prawda! Obudźcie się w końcu i sprawdźcie co mam do powiedzenia!
W rzici mam hejt jaki leje się na mnie, ale w drugą stronę, może przestaniecie zachowywać się jak obrażone panienki i przyjdziecie ROZMAWIAĆ o przyszłości klubu? Korona chyba nikomu z głowy nie spadnie?

Czy to nie były żale Kibiców, że kolejne zarządy miały Kibiców w d... i nie chciały rozmawiać?
To teraz jest sytuacja odwrotna, że Kibice mają zarząd w d... , który chce rozmawiać z Kibicami i wręcz nie widzi innej drogi, jak tylko z Kibicami?

Chcemy prawdy, to walimy ją prosto w oczy...
Będę odpowiadać na te konstruktywne komentarze, bo wiem, że jeszcze się taki nie urodził, który by wszystkim dogodził i tu też tak jest - nie piszę, to niykierzy piszom, że mam ich w d..., a jak napiszę, to czytam, że głupotami się zajmuję itd., zamiast tyrać na Ruch...

Jeśli RUCH upadnie, to będąc teraz BIERNYMI - dołączycie do listy tych grabarzy! WALCZY SIĘ DO KOŃCA!
TYM BARDZIEJ, ŻE JA CZEKAM NA WAS, ŻEBYŚMY ZAWIĄZALI KOALICJĘ i RAZEM WALCZYLI O URATOWANIE KLUBU UI POTEM O SILNY RUCH!

ZAPRASZAM PO RAZ ENTY! A za parę dni może być już za późno...

pyRsk!

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#231 Post autor: Mirek » 23 lip 2019, o 11:22

A główni akcjonariusze już kasę wyłożyli? Czy czekają na "skonsumowanie" kasy kibiców?

Awatar użytkownika
niebieski szatan
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#232 Post autor: niebieski szatan » 23 lip 2019, o 11:31

Zazwyczaj starom sie za dużo niy łodzywać, ale tym razym jusz nie wytrzymołch..., weź wela sp...aj!
Tak na marginesie, to znom twoigo bracika i niy powołuj sie sam na niego, bo dobrze wiysz, że łon mo cie za ciula...
Ino Ruch!

Rafał19R20
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#233 Post autor: Rafał19R20 » 23 lip 2019, o 11:33

Wela nie probuj teraz odwracac kota ogonem...
Za chwile to wedlug Ciebie kibice beda winni upadku jprdl...
Nasi Liderze przedstawili swoje warunki i wrocimy do rozmow po ich spelnieniu proste...
Moze pochwal sie 1 sukcesem ktory osiagnales?
Gdzie ten sponsor?
Gdzie kasa od Akcjonariuszy?
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie

gipcu
Kontakt:

#234 Post autor: gipcu » 23 lip 2019, o 11:34

Wela pisze:
23 lip 2019, o 11:19
Nie chcecie rozmawiać i połączyć sił, trudno... Ubolewam nad tym, bo ja tu nikogo nie oszukałem, ani nie okłamałem. Nie zgadzam się z kierunkiem do upadku klubu i startu od zera. Zwolennicy tego kierunku nie mają pojęcia jak szkodzą klubowi i jakie schody będą stały przed nimi...
W mojej skromnej opinii - lista grabarzy Ruchu, którą przygotowali Kibice, powinna nazywać się listą szkodników i niszczycieli Ruchu...
Jeżeli tego razem nie poskładamy, to już wkrótce pojawi się nowa lista i to będzie lista faktycznych grabarzy Ruchu, czyli tych, którzy ostatni dołożyli się do "zgaszenia światła"! I to w przede dniu 100 lecia takiego Klubu!!!

TYLKO ZGODA I WSPÓŁPRACA URATUJE TEN KLUB!
A za dwa dni może tu już nikogo nie być...

Na co czekacie Liderzy Kibiców? Przyjdźcie do mnie porozmawiać, albo ja przyjadę do Was!
przecież wszystko zostało dokładne powiedziane. Tak trudno przyjąć do wiadomości w jakiej sytuacji bojkot się skończy?
Czarno na białym, czekamy na ruch akcjonariuszy!

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#235 Post autor: Ozor » 23 lip 2019, o 11:34

czekam, czekam i dalej nie mam odpowiedzi kto napisał to oświadczenie lub jak kto woli kto je dyktował .

tito
Kontakt:

#236 Post autor: tito » 23 lip 2019, o 11:35

naprawdę podziwiam Cię Wela jesteś fest zarobiony prawie nie śpisz a teraz proste pytanie do Ciebie napisz chociaż jedną rzecz którą Ci się udało zrobić dla Ruchu .Pisanie postów na forum sie nie liczy Pyrsk :hyhy: :hyhy:

TheEnd

#237 Post autor: TheEnd » 23 lip 2019, o 11:48

No to było do przewidzenia.... ze winni będą kibice..... czysta polityka,
Panie Prezesie to chyba koniec...

Awatar użytkownika
sgR
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#238 Post autor: sgR » 23 lip 2019, o 11:55

Wela skończ już pilnować interesu tych oszustów, dej se spokój. Ta burdel spółka wkrótce upadnie i odrodzeniem Ruchu zajmą się osoby, które się na tym znają a Ty wylądujesz tam gdzie się nadajesz czyli góra na trybunach. Albo do armii sobie wróć choć jak będziesz tam takie farmazony cisnął to szybko Cie rozczytają.

kickers
Kontakt:

#239 Post autor: kickers » 23 lip 2019, o 12:02

Wela A kaj w te trudnej sytuacji głos właścicieli,akcjonariuszy, kotali itd? Czy ty nie widzisz jakimi to jest nićmi szyte? Że cały zarząd od początku mo wyje...
NOWY [R] BYTOM

Awatar użytkownika
Niebieska81
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#240 Post autor: Niebieska81 » 23 lip 2019, o 12:15

Wela pisze:
23 lip 2019, o 11:19

1. Nie chcecie rozmawiać i połączyć sił, trudno...

2. Na co czekacie Liderzy Kibiców?

3. A za parę dni może być już za późno...
AD. 1 My nie chcemy rozmawiać? Toć żeśmy rozmawiali to zrobiliście nas w ciula... Traktujecie nas jak zło konieczne. Jak kogoś gorszego..
Skoro Wy do nas macie takie podejście to sorry ale dzień dziecka się skończył.

AD. 2 Jak to na co czekamy? Aż to wszystko pieprznie z hukiem...

AD. 3 No i fajnie... O to chodzi.

Nic mnie bardziej nie wkurza od zwalania winy na innych. Myśmy ten klub rozpieprzyli? Czy Wy? Z naszej strony szła pomoc i dialog. Ale skoro Wy wyciągniętą rękę opluliście to wybacz.. Winni tego wszystkiego jesteście Wy. Tylko i wyłącznie.
Nie jeździj nam po uczuciach i po sumieniu.

Zablokowany