Re: Co z tym Ruchem?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Dedi
Kontakt:

Re: Wela - Wice Prezes Zarządu SA

#196 Post autor: Dedi » 21 lip 2019, o 14:54

Roch1920 pisze:
21 lip 2019, o 13:36
zero rozmów dopóki nie spłacą zadłużenia!
Obudźmy się ! Nikt niczego nie spłaci, bo jest to najnormalniej w świecie NIEMOŻLIWE. Kibice mogą sobie bojkotować, pracownicy (żal mi ich ogromnie) i piłkarze strajkować, a pan Waszczuk (wierzę w jego dobre intencje) stawać na głowie. Mogła powstać galeria handlowa "AKS", może powstać i "Ruch". To oczywiście czarna wizja, ale na razie wszystko dryfuje w tym właśnie kierunku :(

Awatar użytkownika
_BiADACZ_
Kontakt:

#197 Post autor: _BiADACZ_ » 21 lip 2019, o 15:04

wiadomo, że tereny wokół Ruchu są atrakcyjne dla wszelkiego gatunku biznesowych kurew, Ruch nie jest na rękę miastu, tym dziwadłom (delikatnie) z zarządu i innym deweloperom. kotala najchętniej wdupiłby tam następne tesco albo inne nowobogackie osiedle.
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."

fRoś

#198 Post autor: fRoś » 21 lip 2019, o 15:23

grzej pisze:
21 lip 2019, o 11:53
Akcjonariusze Bik i Kurczyk nie dają - tylko pożyczają. Szymon parę stron wcześniej wyjaśnił wszystko. I warto od jego wpisu zacząć ten wątek.
Nie będzie żadnego ustępstwa, nie będzie rozmów z obecnym wiceprezesem ani akcjonariuszami.
kamień z serca! - chociaż, tutaj pytanie, co w przypadku, jeśli - teoretycznie oczywiście, nagle ktoś wyłoży kasę oczekiwaną przez kibiców, czyli zadłużenie + budżet na najbliższy sezon? czy ma to jakieś znaczenie czy bojkot jest już nastawiony tylko na upadek spółki lub odejście wiadomo kogo?

Awatar użytkownika
niebieski19962
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#199 Post autor: niebieski19962 » 21 lip 2019, o 17:30

Roch1920 - masz rację - ja to zrozumiałem i wiem o tym. Napisałem " Musi to być również poparte finansowaniem P. Bika i reszty akcjonariuszy. Bez tego nie mamy szans i lepiej zacząć od 4 ligi bez długów (czy nawet B-klasy)." - Bez większego wsparcia P.Bika i akcjonariuszy napisałem wyraźnie że to nie ma sensu. Jasne kibice mogą zapewnić te 5.5 mln, ale to nic nie daje w perspektywie nie wspierania akcjonariuszy.. Ta kasa miejska była by wyrzucona w błoto..

_BiADACZ_ - nie jestem jakiś mega chętny i nie piszę że w ciemno mamy za tym lecieć, ale mówie aby nie skreślać od razu.. Przez takie osoby jak Ty nie ma dyskusji. Moim zdaniem gdyby doszło do ugadania wszystkich 4 członów kibice-zarząd-miasto-akcjonariusze, obsadziło by się RN i prezesurę dobrymi osobami z Simonem i ludzmi którymi zależy na Ruchu można by było osiągnąć wiele w obecnej sytuacji. Spadek do B - klasy nie jest też idealnym rozwiązaniem. Popieram postulaty kibiców i sam nie mam zamiaru dopóki tak jak napisałem nie będzie normalności finansować tego bagna.

Tutaj chodzi głównie o mądrych, pochytanych ludzi w zarządzie i chęci włożenia kasy przez właścicieli..
Pierwszy mecz: Ruch Chorzów - Jagiellonia Białystok 4:0 10.05.2008
https://www.youtube.com/watch?v=bTE1ru0GVD4 --> ;)

Awatar użytkownika
viRo_BJJ
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#200 Post autor: viRo_BJJ » 21 lip 2019, o 17:35

Niebieski to o czym piszesz wszystko Już się stało, bulu rozmowy wizję i propozycje , na koniec niz w plecy - poczytaj post, fb itp. Tu już nie ma miejsca na krok w tyl- kazdy opisany przez Ciebie punkt mial juz miejsce. Pzdr
JIU JITSU ZNACZY MIEKKA SZTUKA - JESTESMY MIECZAKAMI, KTORZY LEJA TWARDZIELI
RODOWICI KATOWICZANIE KS RUCH CHORZOW

Awatar użytkownika
_BiADACZ_
Kontakt:

#201 Post autor: _BiADACZ_ » 21 lip 2019, o 17:44

Sam Simon też już wyjaśniał, a Ty dalej swoje niebieski.
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#202 Post autor: Ozor » 21 lip 2019, o 18:03

wszystko już zostało powiedziane i wyjaśnione.

Awatar użytkownika
tedeus63
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#203 Post autor: tedeus63 » 21 lip 2019, o 18:32

Nic nie zostało powiedziane i wyjaśnione.
BOJKOT I CO DALEJ !!!!!!

DZIAŁO KTOŚ COS ? startujemy w przyszłym sezonie od b klasy ? Bo tyn SEZON zas szlag trefil !! tworzymy jakos drużyna? .
i co bojkot i czekomy co sie bydzie działo ?
ku*** jestesmy w czornyj du*** i tyla.
JAK PISOŁECH JUZ NIE WIEM 3-4LATA TEMU ZODNYJ KASY (18ML) SMAGOROWI ZACZNIJMY OD NOWA OD 4 LIGI. ZACZNIJMY TAK JAK NASI BRACIA Z ŁODZI
TOŚCIE MNIE JEBALI TU NA FORUM JAK PSA.
dzis mom jedynie satysfakcja ze miołech 100% racji.
i szlag mnie trafio bo wolołbych jej nie mieć i by RUCH BYŁ TAM KAJ JEST JEGO MIEJSCE .

POWIYDZCIE CO DALIJ JAK SIE OKAZE ZE BIK kURCZYK NIE ZROBIĄ NIC ???

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#204 Post autor: Ozor » 21 lip 2019, o 18:36

spółka upada Ruch jest odtworzony na bazie UKS .

Elmer
Kontakt:

#205 Post autor: Elmer » 21 lip 2019, o 18:58

W statucie nowego Ruchu trzeba od razu zapisać, że Stalowa Twarz i jego najbliższa rodzina mają zakaz pojawiania się w okolicach stadionu Ruchu na 500 metrów. Do tego zakaz myślenia o klubie, wypowiadania jego nazwy.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

TheEnd

#206 Post autor: TheEnd » 21 lip 2019, o 19:21

Ozor i Biadacz... pisalem o tym w temacie "co z tym ruchem" muszymy miec plan jak to pierd..nie
Jaka forma prawna, kto bedzie udzialowcem.... (Bik i Smagor....🤣)
Jak to mocie pochytane to super !!!
Tadeus63 mosz racja,
mnie tez mozecie zjeb..c na forum ale oni nos wruchajom...
a może trza powolac cos a la Wielki Ruch?
a może inny twór prawny bez tych ludzi którzy przerąbali 100 letnią tradycję Ruchu Pzdr

Dorcia
Kontakt:

#207 Post autor: Dorcia » 21 lip 2019, o 19:58

Czarna wizja też jest taka, że w obecnym sezonie SA nie przystępuje do rozgrywek ale też nie upada. I po roku przerwy zamierza wystartowac w okręgówce. Mam nadzieję, że wtedy miasto nie wymysli nowej nazwy przetargu na promocje (za 4 mln) np. rozpowszechnianie kultury fizycznej wśród dzieci i młodzieży poprzez uczestnictwo w rozgrywkach pod egidą PZPN (CLJ) i ŚlZPN (LW). Ale mnie w tym "układzie zamkniętym" już nic nie zdziwi.

TheEnd

#208 Post autor: TheEnd » 21 lip 2019, o 20:26

No fakt , dlatego PLAN !!!!

Awatar użytkownika
viRo_BJJ
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#209 Post autor: viRo_BJJ » 22 lip 2019, o 00:31

Tede nie czytasz , nie rozumiesz czegoś? Jakby polozenie klubu zależało od nas to już go nie ma, a my przygotowujemy się do sezonu w 4 lidze. Spotkania w ozpn czy nawet w Ministerstwie Sportu byly, bo tylko kibice wykazują inicjatywę. Niestety sami nasza decyzja nie dołożymy i nie zaczniemy od 4 ligi , a na pytania jakie zadajesz dawno padła odpowiedź.
JIU JITSU ZNACZY MIEKKA SZTUKA - JESTESMY MIECZAKAMI, KTORZY LEJA TWARDZIELI
RODOWICI KATOWICZANIE KS RUCH CHORZOW

Skowyt
Kontakt:

#210 Post autor: Skowyt » 22 lip 2019, o 09:25

Wela pisze:
19 lip 2019, o 12:33
Mihau, dyć tak nie jest!

Odpiszę Ci później szerzej, ale... Moim zadaniem jest aktywizować akcjonariuszy i pozyskiwać nowych inwestorów, ale przeca Kibice też dołożą sytą cegiełkę z karnetów, biletów, gadżetów, etc. - w tym sensie ujmuję udział Kibiców - zakładając, że nie będzie już bojkotu...

Później więcej. Muszę jechać dopinać zapowiedziane działania. Myślę, że dzisiaj do wieczora dowiecie się już więcej z innych źródeł.

pyRsk
i kaj te info? cos zalatwil? zas ino pi***olicie...

Zablokowany