Co z tym Ruchem?
- Renegat1988
- Kontakt:
Re: Co z tym Ruchem?
Na samą p. Renie potrzebujesz ze 40 000 rocznie
-
- Kontakt:
Dziolcha na tyle zasluzyla.
- Renegat1988
- Kontakt:
To wyloz
-
- Kontakt:
No i wlasnie takim mysleniem nie dojdziemy nigdy do niczego:)
-
- Kontakt:
na tym poziomie raczej trudno o etaty poza trenerem który i tak będzie dorabiać w szkole albo gdzieś w jakieś szkółce. to samo grajki będą trenować po robocie.
nasz obecny trener też pracował na dwóch frontach chyba, wspominał coś o juniorskich drużynach Ruchu
nasz obecny trener też pracował na dwóch frontach chyba, wspominał coś o juniorskich drużynach Ruchu
- Renegat1988
- Kontakt:
I to Mu chciałem uświadomić, liczyłem ze sam do tego dojdzie
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Po dzisiejszym dniu serio czuje jakby to byl koniec....
Gorsze uczucie niz spadek z ligi...
Czlowiek caly czas zyl nadzieja, tym bardziej ze wszystko szlo w miare w dobra strone a tu taki cios...Zarzad pokazal Nam srodkowy plac , zrobil z Nas durniow tym oswiadczenien , wycierajac jednoczesnie swoja dupe Simonem....
ku*** mac!
Sytuacja jest patowa i powiem szczerze nie wierzylem ze RN pojdzie na wojne z Nami....
Niestety na tej wojnie boje sie ze tez My duzo stracimy... zostal tylko bojkot, ciezko mi to sobie wyobrazic ale pierwszy raz od 23 lat bede zmuszony odpuscic chodzenie na mecze
...
Gorsze uczucie niz spadek z ligi...
Czlowiek caly czas zyl nadzieja, tym bardziej ze wszystko szlo w miare w dobra strone a tu taki cios...Zarzad pokazal Nam srodkowy plac , zrobil z Nas durniow tym oswiadczenien , wycierajac jednoczesnie swoja dupe Simonem....
ku*** mac!
Sytuacja jest patowa i powiem szczerze nie wierzylem ze RN pojdzie na wojne z Nami....
Niestety na tej wojnie boje sie ze tez My duzo stracimy... zostal tylko bojkot, ciezko mi to sobie wyobrazic ale pierwszy raz od 23 lat bede zmuszony odpuscic chodzenie na mecze

SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
-
- Kontakt:
Właśnie zostałem fanatykiem bez klubu
Pierwszy raz w życiu nie pojadę na Cichą.
sk***ysyny odebrali mi część mojego życia.

Pierwszy raz w życiu nie pojadę na Cichą.
sk***ysyny odebrali mi część mojego życia.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie zdziwiłbym się gdyby mieli innego mocnego kandydata i od razu RN by go klepnęła ale szopka jaką odpierdolili świadczy że dna jeszcze nie osiągnęliśmy i zmarnowano energię jedynego człowieka, który mógłby wnieść nową jakość.
Zagadkowe jest milczenie miasta które jest udziałowcem klubu, póki co ich przedstawiciel w RN nie zgłosił zdania odrębnego do tego kuriozalnego oświadczenia. Zatem klika Kotali i Bika ?
Zagadkowe jest milczenie miasta które jest udziałowcem klubu, póki co ich przedstawiciel w RN nie zgłosił zdania odrębnego do tego kuriozalnego oświadczenia. Zatem klika Kotali i Bika ?
-
- Kontakt:
Szczerze to dziwi mnie pchanie się Simona na Prezesa po oświadczeniach na pikniku na ostatnim szpilu. Tam padały hasła zero współpracy i Ruch to My. Nagle po 2 tyg. zmiana kierunku i rozmowy. Stracony czas.
- Jano99
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Może te ich rozmowy dotyczyły tego jak skonstruować budżet bez pomocy kibiców?! Chyba mają świadomość co te oświadczenie powoduje...WOJNE. To się w głowie nie mieści co Ci pseudo działacze zrobiły z naszym ukochanym klubem.
- krzysiu20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
https://m.interia.pl/biznes/news,2622548
Marcin Waszczuk-wiceprezesem zarządu
Jan Chrapek złożył rezygnację z funkcji prezesa zarzadu
Marcin Waszczuk-wiceprezesem zarządu
Jan Chrapek złożył rezygnację z funkcji prezesa zarzadu
- robbo2k
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Czyli Waszczuk jest teraz jakby prezesem. Czyli kolejny cios w mordę. Chrapek był na przesłuchaniu Waszczuka to nie dziwne iż 8lipca odleciał z klubu. Jak ktoś chce dalej chodzić na Cichą to niech odbierze mundurek odrazu.
Akcjonariusz Ruch Chorzów S.A
Współwłaściciel FC United of Manchester
Współwłaściciel FC United of Manchester
-
- Kontakt:
sprawy ideologiczne jeżeli chodzi o Ruch mam w du***
mam nadzieję natomiast, że nikt z osób naprawdę zaangażowanych nie wyobraża sobie dalszej współpracy z tymi osobami, a pozostali raczej nie będą chodzić na III ligę bez odpowiedniego nakręcania pozostałych.
Dla mnie by wręcz dziwne było jakby teraz miałyby być jakiekolwiek dalsze rozmowy na temat jakiejkolwiek współpracy jeżeli chodzi o ten podmiot.
Zapamiętajcie. To jest koniec tej spółki, to jest koniec tych ludzi, ale nie koniec Ruchu, który być może będzie potrzebował czasu, ale wróci na miejsce na jakie zasługuje, a ci Panowie też skończą tam gdzie ich miejsce patrząc na ich "zasługi i działania".
mam nadzieję natomiast, że nikt z osób naprawdę zaangażowanych nie wyobraża sobie dalszej współpracy z tymi osobami, a pozostali raczej nie będą chodzić na III ligę bez odpowiedniego nakręcania pozostałych.
Dla mnie by wręcz dziwne było jakby teraz miałyby być jakiekolwiek dalsze rozmowy na temat jakiejkolwiek współpracy jeżeli chodzi o ten podmiot.
Zapamiętajcie. To jest koniec tej spółki, to jest koniec tych ludzi, ale nie koniec Ruchu, który być może będzie potrzebował czasu, ale wróci na miejsce na jakie zasługuje, a ci Panowie też skończą tam gdzie ich miejsce patrząc na ich "zasługi i działania".
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A szkoda bo już chciałem wycofać moje akcje z CDProjekt (w najgorszym momencie bo przed największym hypem) przenieść mój kapitał w akcje Ruchu a kupiłem przed premierą Wiedzmina więc troche się nazbierało, oczywiście nie dla zarobku . Teraz już wiem co to za złodzieje i widać jak patrzą tylko na swoją kieszeń. Nic nie dam na te ku***. Dążą do upadłości i podzielenia reszty dywidendy miedzy sobą.
Ostatnio zmieniony 9 lip 2019, o 07:45 przez Gebeels, łącznie zmieniany 1 raz.
Pamiętaj, ślubowałeś KS Ruch.