dla poziomu pilkarskiego nie chodzi sie w Polsce na mecze. jest na to wiele przykladow.eustachyrakieta pisze: ↑2 lip 2019, o 11:5524 tys. ludzi na meczu trzeciej ligi? Nierealne ani w Chorzowie, ani tym bardziej w Zabrzu. Zejdźcie na ziemię.
Co z tym Ruchem?
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Co z tym Ruchem?
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- ryszardczaban
- Kontakt:
To jeszcze jeden aspekt za derbami z Polonią Bytom na Stadionie Śląskim,a co do kandydatury Szymona to mimo tego,że podejmuje się karkołomnego zadania,ale też wiem,że w przypadku wyboru Jego kandydatury na Prezesa Ruchu Chorzów to ma za sobą jeden atut i to ważny,bo tym atutem są kibice chcący pomóc klubowi przychodząc na mecze.marek79 pisze: ↑2 lip 2019, o 10:07Jest jeden "zakład" do pobicia.
Szczewa mecz z nami będą chciały wykorzystać do pobicia rekordu widzów na meczu 3 ligi. Więc ok. 24 tyś może ich przyjść.
No to trzeba pokazać, że nawet w 3 lidze jesteśmy królami.
Mecz z Polonią na Śląskim na 100-lecie i idziemy na rekord.
Poza tym doskonale wiemy jaka sytuacja finansowa jest w Ruchu Chorzów,ale wkurza mnie to,że wszyscy tracimy dzień za dniem tydzień za tygodniem,miesiąc za miesiącem i wreszcie sezon za sezonem.
Mamy wiedzę,że brakuje pieniędzy na najpilniejsze potrzeby w klubie,ale nie działamy,by poprawić sytuację w klubie czekając na to co Szymon zrobi.
Śmiem twierdzić,że już teraz każdy z kibiców Ruchu mający w sobie to niebieskie seRce powinien to zrobić.
To tak jak z ziarnem rzucanym pod glebę,że najpierw trzeba zasiać,by potem zbierać plony.
Nie myślcie,że Szymon jakiś David Copperfield i nagle wraz Jego objęciem funkcji prezesa w Ruchu Chorzów pojawią się cuda.
Tu trzeba mu przygotować grunt pod działanie i wybaczcie mi co niektórzy,że wracam do tematu,ale poddaje pod dyskusję czy możemy Szymonowi pomóc generując zarobki używając aplikacji komunikatora,który płaci tylko za to,że się go używa?
Bo na mój gust twierdzę,że tonący chwyta się i brzytwy,a Ruch jest w sytuacji tonącego.
Śmiem ponadto twierdzić,że tylko systematyczne działanie(korzystanie z komunikatora dzień w dzień,budowa swego grona znajomych-swej sieci) każdego z kibiców Ruchu Chorzów może najdalej w pół roku postawić finansowo Ruch Chorzów na nogi,a o to przecież chodzi nam wszystkim,by w tym klubie zaczęło się dziać normalnie,a nie brakowało na wodę mineralną dla piłkarzy czy proszki do prania.
Mój pierwszy mecz Ruchu 25 września 1977 roku Ruch Chorzów-Górnik Zabrze 1-1 (0-1) na Stadionie Śląskim.
Mój pierwszy mecz na Cichej 6 2 września 1979 roku Ruch Chorzów-Legia Warszawa 3-2(0-1)
I jak tu nie kochać takiej drużyny,która po 50 minutach przegrywa 0-2,a wygrywa mecz 3-2
Wygrywanie wpisane jest w DNA Ruchu Chorzów i moje.
Pierwszy wyjazd 3 maja 1980 Górnik Zabrze-Ruch Chorzów 1-1 (1-0).
Pierwszy mecz europejskich pucharów oglądany na Cichej 6 1 października 1979 roku Ruch Chorzów-BFC Dynamo Berlin 0-0 I runda Pucharu Europy Mistrzów Krajowych edycji 1979/80.
Mój pierwszy mecz na Cichej 6 2 września 1979 roku Ruch Chorzów-Legia Warszawa 3-2(0-1)
I jak tu nie kochać takiej drużyny,która po 50 minutach przegrywa 0-2,a wygrywa mecz 3-2
Pierwszy mecz europejskich pucharów oglądany na Cichej 6 1 października 1979 roku Ruch Chorzów-BFC Dynamo Berlin 0-0 I runda Pucharu Europy Mistrzów Krajowych edycji 1979/80.
-
- Kontakt:
Rysiu - jesteś nie do zajebania 
Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka

- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
koperniol1984 pisze: ↑2 lip 2019, o 13:40Rysiu - jesteś nie do zajebania
Wysłołbyś to z komunikatora i już bylibymy krok bliżej
-
- Kontakt:
Rysiek, a dałbyś już radę wykupić miejsce na koszulce, ew. na bidonie od Smuga/Lecha? Taki napis przy linku proponuję: "Rysiek już kliknął, a Ty?"
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
chopie, czy tys je normalny? moze niech kazdy zacznie sprzedawac avon albo oriflame i odklada na Ruch z tego? wez odstaw to F16 juz bo ci nie sluzyryszardczaban pisze: ↑2 lip 2019, o 13:29To jeszcze jeden aspekt za derbami z Polonią Bytom na Stadionie Śląskim,a co do kandydatury Szymona to mimo tego,że podejmuje się karkołomnego zadania,ale też wiem,że w przypadku wyboru Jego kandydatury na Prezesa Ruchu Chorzów to ma za sobą jeden atut i to ważny,bo tym atutem są kibice chcący pomóc klubowi przychodząc na mecze.marek79 pisze: ↑2 lip 2019, o 10:07Jest jeden "zakład" do pobicia.
Szczewa mecz z nami będą chciały wykorzystać do pobicia rekordu widzów na meczu 3 ligi. Więc ok. 24 tyś może ich przyjść.
Poza tym doskonale wiemy jaka sytuacja finansowa jest w Ruchu Chorzów,ale wkurza mnie to,że wszyscy tracimy dzień za dniem tydzień za tygodniem,miesiąc za miesiącem i wreszcie sezon za sezonem.
Mamy wiedzę,że brakuje pieniędzy na najpilniejsze potrzeby w klubie,ale nie działamy,by poprawić sytuację w klubie czekając na to co Szymon zrobi.
Śmiem twierdzić,że już teraz każdy z kibiców Ruchu mający w sobie to niebieskie seRce powinien to zrobić.
To tak jak z ziarnem rzucanym pod glebę,że najpierw trzeba zasiać,by potem zbierać plony.
Nie myślcie,że Szymon jakiś David Copperfield i nagle wraz Jego objęciem funkcji prezesa w Ruchu Chorzów pojawią się cuda.
Tu trzeba mu przygotować grunt pod działanie i wybaczcie mi co niektórzy,że wracam do tematu,ale poddaje pod dyskusję czy możemy Szymonowi pomóc generując zarobki używając aplikacji komunikatora,który płaci tylko za to,że się go używa?
Bo na mój gust twierdzę,że tonący chwyta się i brzytwy,a Ruch jest w sytuacji tonącego.
Śmiem ponadto twierdzić,że tylko systematyczne działanie(korzystanie z komunikatora dzień w dzień,budowa swego grona znajomych-swej sieci) każdego z kibiców Ruchu Chorzów może najdalej w pół roku postawić finansowo Ruch Chorzów na nogi,a o to przecież chodzi nam wszystkim,by w tym klubie zaczęło się dziać normalnie,a nie brakowało na wodę mineralną dla piłkarzy czy proszki do prania.
- robbo2k
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Rozwój Katowice prawdopodobnie wycofa się z rozgrywek (dlatego nie ma sparingu z Ruchem)
Akcjonariusz Ruch Chorzów S.A
Współwłaściciel FC United of Manchester
Współwłaściciel FC United of Manchester
-
Prawdopodobnie, bo w Rozwoju są masowe odejścia piłkarzy.
-
- Kontakt:
Katowice pięknie zarżnęly ten klub.
- ryszardczaban
- Kontakt:
Po pierwsze wiela Ty mosz lot,że w taki sposób komentujesz mój wpis?Skowyt pisze: ↑2 lip 2019, o 14:59chopie, czy tys je normalny? moze niech kazdy zacznie sprzedawac avon albo oriflame i odklada na Ruch z tego? wez odstaw to F16 juz bo ci nie sluzyryszardczaban pisze: ↑2 lip 2019, o 13:29To jeszcze jeden aspekt za derbami z Polonią Bytom na Stadionie Śląskim,a co do kandydatury Szymona to mimo tego,że podejmuje się karkołomnego zadania,ale też wiem,że w przypadku wyboru Jego kandydatury na Prezesa Ruchu Chorzów to ma za sobą jeden atut i to ważny,bo tym atutem są kibice chcący pomóc klubowi przychodząc na mecze.marek79 pisze: ↑2 lip 2019, o 10:07Jest jeden "zakład" do pobicia.
Bo jo mom na pewno więcej lot kibicowania ,,niebieskim" niż Ty mosz życia.
A po drugie znosz chyba powiedzenie kto jodo w piątek flaki to myśli,że kożdy taki
Mój pierwszy mecz Ruchu 25 września 1977 roku Ruch Chorzów-Górnik Zabrze 1-1 (0-1) na Stadionie Śląskim.
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ciekawe czy My będziemy następni.
Marco na twitterze dał propozycje, aby rewanż z rezerwami szczew zagrać na Śląskim , termin około 20 kwietnia...
Dla mnie pomysł zdecydowanie chybiony,że najbardziej utytułowany klub w Polsce swój mecz na stulecie zagra z REZERWAMI największego wroga.
Sportowo szorujemy dno a jeszcze na 100 urodziny czekałby Nas sportowy wpi....
Świetować urodziny można na wiele sposób ale napewno nie z nimi
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
oczywiście, że chybiony, po pierwsze taki mecz trzeba odbębnić, a nie robić z niego show. bo sami się wystawiamy, że dla nas jakimś specjalnym meczem jest mecz z ich rezerwami. Po drugie kwestie organizacji i zapewnienia bezpieczeństwa. O ile z Polonią jestem pewny, że da się dogadać to wiadomo, że ze szczewami nie, a nic nam nie jest mniej potrzebne jak kolejna mobilizacja i kolejna akcja "na plus". Po trzecie jestem przekonany, że oni by olali te spotkanie by jeszcze bardziej zdeprecjonować wydarzenie.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- Wilus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie ma dziwne, żeby sie spinać na mecz z jakimiś leszczami z 4 poziomu rozgrywkowego

- ROHAN2
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To jest jakiś dramat z wyborem prezesa. Myślę że pierwszym testem dla Simona jest wyznaczenie konkretnej daty do podjęcia decyzji przez RN. Bo za kilka dni nie będzie to mieć żadnego sensu.
Ostatnio zmieniony 2 lip 2019, o 20:16 przez ROHAN2, łącznie zmieniany 1 raz.