Ruch Chorzów - Arka Gdynia
- Patton
- Kontakt:
Bo to jesz szefostwo tej calek kliki. A te bramy strzelili bo dostowali fajne bale. Sie lepij policz wiela nie strzelili. KArnych setek itd. Z tych sytuacji co oni brama strzelili to by moja oma ten bal do tora
CO od asyst to mi sie fest niezgadzają te z naszej strony. Coś ich za mało Smarzyk ma i Błażej, ale moge sie oczywiście mylić.
Na temat Sibika nie byda sie wypowiadoł bo wszyscy wiedzą jakie z niego dżewo
A Mosóra to powinni za jajca do góry nogami powiesić.
CO od asyst to mi sie fest niezgadzają te z naszej strony. Coś ich za mało Smarzyk ma i Błażej, ale moge sie oczywiście mylić.
Na temat Sibika nie byda sie wypowiadoł bo wszyscy wiedzą jakie z niego dżewo

A Mosóra to powinni za jajca do góry nogami powiesić.
- Rejon
- Kontakt:
racja panowie, pomoc to jest klucz wszystkiego a ta niestety momy dupiato
"Od piłkarzy wymagam wyłącznie respektu. Tak jak w szkole musisz mieć szacunek do nauczyciela, w domu do ojca i matki, tak w szatni do trenera. I ten respekt musi być zawsze, a nie tylko wtedy, kiedy trener zrobi awanturę." - J. Kocian
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jakoś ani mosór, ani Sibik nie grali w meczu z Arką, a gra była chyba najbardziej ch***wa ze wszystkich meczy na jakich byłech w tej rundzie, a byłech prawie na wszystkich po za Radomiakiem i Bełchatowem.
Przecież kożdy chyba sie zdaje sprawa, że to nie jest wina ino jednego czy dwóch zawodników, ale całej drużyny, bo gdyby tak było to już dawno byliby wyrzuceni tak jak ostatecznie stało się z mosórem, ale Sibik gro jak może praktycznie w kożdym meczu bo po prostu nie momy nikogo obecnie lepszego, tako jest sytuacja, a że kożdy by chcioł kogoś lepszego na kożdo pozycja to inno sprawa
Tu nie kerzy strasznue spłytczają cały problem, a potem wielki zawód, czy myślicie, że jak wy***ie sie Sibika to co od razu lepiej zaczniemy grać i kto go zastąpi może Musiał, abo Bartos tak jak w środa. To samo do tych co tak często piszą, zeby wpuścić samych modych, albo samych Hanysów i od razu zaczniemy grać lepiej.
Przecież kożdy chyba sie zdaje sprawa, że to nie jest wina ino jednego czy dwóch zawodników, ale całej drużyny, bo gdyby tak było to już dawno byliby wyrzuceni tak jak ostatecznie stało się z mosórem, ale Sibik gro jak może praktycznie w kożdym meczu bo po prostu nie momy nikogo obecnie lepszego, tako jest sytuacja, a że kożdy by chcioł kogoś lepszego na kożdo pozycja to inno sprawa
Tu nie kerzy strasznue spłytczają cały problem, a potem wielki zawód, czy myślicie, że jak wy***ie sie Sibika to co od razu lepiej zaczniemy grać i kto go zastąpi może Musiał, abo Bartos tak jak w środa. To samo do tych co tak często piszą, zeby wpuścić samych modych, albo samych Hanysów i od razu zaczniemy grać lepiej.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jo niestety takiego sposobu nie znom, bo jakbych wiedzioł jak to zrobić to bych staroł się to zrealizować, według mnie wyjscie z takiej sytuacji jaką mamy obecnie nie jest takie proste dlatego tylko to napisałem, bo wielu ludziom sie zdaje, że wywali sie jednego czy drugiego i od razu wrócimy na należne nam miejsce, co zresztą przechodziliśmy jak usuwaliśmy Rogale, wielu myślało, że od razu bedzie lepiej. Kibice są tak nie zadowoleni z tego co jest teraz właśnie dlatego, że rozbudzono wielkie nadzieje, że w końcu bedzie dobrze, odejście obozu rogali, SSA, Klimek, zapowiedzi walki o awans. Rozbudzono wielkie nadzieje, dlatego tak jest wielki zawód.Lysy pisze:Wiela w tym racji ale oświeć nas heli jak bydzie dobrze?heli pisze:jakoś ani mosór, ani Sibik nie grali w meczu z Arką, a gra była chyba najbardziej ch***wa ze wszystkich meczy na jakich byłech w tej rundzie, a byłech prawie na wszystkich po za Radomiakiem i Bełchatowem.
oczywiście moga napisać, ze najlepiej to by było mieć pieniądze kupić najlepszych graczy na świecie, a moze przynajmniej z regionu, płacić im niskie płace, a wysoko za zwycięstwa, ale dobrze wiem, ze łatwo sie pisze, a o wiele trudniej coś zrobić. jedno jes pewne we współczesnym świecie, we współczesnej piłce duże znaczenie, a może i jedyne mają pieniądze, wiem, że ameryki tym nie odkryłem, zresztą widać to np. naszej ligi, gdzie jakieś drużyny z niewielkich miast grają w pierwszej lidze dzięki zamożnym sponsorom. A gdzie znaleźć kapitał to już to powinni wiedzieć działacze.