Sponsorzy
-
- Kontakt:
Re: Sponsorzy
czy ten fryzjer jest członkiem WR? Fajnie by się to układało, chop na pewno chce pomóc!
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- RNK95
- Wspiera "Wielki Ruch"
No ja podobnie chodzę do barbera, tyle że w Bytomiu i za obcięcie płacę 40 zł. Jeśli się chce, żeby ktoś się przyłożył do waszej fryzury i obciął was schludnie i estetycznie to czasem trzeba więcej zapłacić. Także nie ma co się śmiać i szkalować, jak dla mnie wspierać Ruch może nawet sklep warzywny Pani Jadzi Goździkowej. Każda pomoc jest ważna. Jakby takich małych firm z Chorzowa i okolic zainwestowało 10-15 to byłoby super.MaRko22 pisze: ↑9 maja 2019, o 11:22A ja płacę 80 zł, też chodzę do barbera. Boże Święty, rozumiem kontekst z fryzjerem, ale to jest jednak sponsor lub też partner, czyli firma, która chce wspierać klub! Zrobiliście taka antyreklame w internecie, że nie zdziwi się jak inne, mniejsze podmioty zainteresowane wsparciem dla klubu odmówia.
-
- Kontakt:
K..a jakich czasów dożyłem

PS50 (40? 80?) zł za zwykłe (schludne, ładne- jak wszędzie) męskie obcięcie- jakby 30zł z tego szło na Ruch, też bym się obcinał na bogato

Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
- pRedatoR
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Chodzi o sam profil działalności w chujni, w której jesteśmy, który wydal sie smieszy i tyle. Równie dobrze Alba może być sponsorem tytularnym stadionu. Musi się kasa zgadzać a u Nas nic się nie zgadza.MaRko22 pisze: ↑9 maja 2019, o 11:22A ja płacę 80 zł, też chodzę do barbera. Boże Święty, rozumiem kontekst z fryzjerem, ale to jest jednak sponsor lub też partner, czyli firma, która chce wspierać klub! Zrobiliście taka antyreklame w internecie, że nie zdziwi się jak inne, mniejsze podmioty zainteresowane wsparciem dla klubu odmówia.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Barber obcino brody. Tako sie moda zrobiła na brody, że co drugi pizduś-żelus mo broda, że jo co mom broda od 17 roku życia cbyba sie ogola w koncu. Ps łaza do Barbershop Silesia. Srednio jak mi sie przypomni co 2 miesiace.RNK95 pisze: ↑9 maja 2019, o 13:07No ja podobnie chodzę do barbera, tyle że w Bytomiu i za obcięcie płacę 40 zł. Jeśli się chce, żeby ktoś się przyłożył do waszej fryzury i obciął was schludnie i estetycznie to czasem trzeba więcej zapłacić. Także nie ma co się śmiać i szkalować, jak dla mnie wspierać Ruch może nawet sklep warzywny Pani Jadzi Goździkowej. Każda pomoc jest ważna. Jakby takich małych firm z Chorzowa i okolic zainwestowało 10-15 to byłoby super.MaRko22 pisze: ↑9 maja 2019, o 11:22A ja płacę 80 zł, też chodzę do barbera. Boże Święty, rozumiem kontekst z fryzjerem, ale to jest jednak sponsor lub też partner, czyli firma, która chce wspierać klub! Zrobiliście taka antyreklame w internecie, że nie zdziwi się jak inne, mniejsze podmioty zainteresowane wsparciem dla klubu odmówia.
- Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A co to je barber?
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Golibroda
- Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No Golibroda to rozumia co to jest. To samo cyrulik, balwierz i golarz.
I momy tyla pięknych słów na ten rodzaj zawodu to wypierdalają z jakimiś barberami.
Ps Golarza.
Epicki czarny charakter to Golarz Filip grany przez Leona Niemczyka...
I momy tyla pięknych słów na ten rodzaj zawodu to wypierdalają z jakimiś barberami.
Ps Golarza.
Epicki czarny charakter to Golarz Filip grany przez Leona Niemczyka...
- Radvan138
- Kontakt:
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Baby brodów nie mają.
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A Conchita Wurst ? Ma brodę....
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!
-
- Kontakt:
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Dzięki za komplement.
-
- Kontakt:
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
sponsorami są rodzice dzieciaków z akademii bo dają żywą gotówkę, jedyny plan dla spółki jest prosty podnieść składki i organizować obozy co miesiąc, wstyd panie BIK wraz z resztą , a przedstawiciel miasta co na taką propozycję