Ruch Chorzów - Arka Gdynia

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
aRt

#106 Post autor: aRt » 9 cze 2005, o 08:56

orzesz mać.. niema jak zdupiony humor przez tych jeb*** grajkw, no ale plus tego że w meczu z Korona Kielce jest mi jedno bo i tak BARAŻE :!:
A taka wielka nadzieja byla przed tą runda :(

SERCEM i DUCHEM na ZAWSZE JESTEŚMY z RUCHEM

RUCH to MY

WOJTEKK

#107 Post autor: WOJTEKK » 9 cze 2005, o 09:25

my z Volkiem jak wracali do Tychów,tak my se godali,ze jakby sie zebralo paka 14 chopa tak jak my przed lub po 30-tce,przynajmniej w I polowie chyba by my im jebli,abo przynajmniej pokozali jak grac.Oficjalnie niech powiedza.którzy wypisali sie z druzyny!!!!!!!!!!!Kaczorowski z Klimkiem w lozy!!!no albo mnie juz jeblo,albo jest wszystko ok?? to ze nos robili w ciula caly sezon to wiadomo,ale za ten mecz z Arka ,za ten kabaret dla mnie jestescie poprostu nikim wy co sie nazywacie zawodnikami Chorzowskiego Ruchu?????? myslolech,ze uslyszycie moje "z arka przegracie po meczu juz wpeidol macie",ale nawet takie cos was nie ruszylo zero ambicji i honoru,zero jakiegokolwiek poszanowania barw klubowych i NIEBIESKIEJ eRki ,zero szacunku dla nas kibiców ,którzy mimo waszych nieudolnych prób grania w pilke,zawsze sie stawiali na meczu wierzac w zwyciestwo,"Wiara nasza wiara niezachwiana....." gdzie wasza wiara w zwyciestwo???? w du*** ja macie gleboko schowana :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#108 Post autor: 19r20 » 9 cze 2005, o 09:32

co wy się czepiacie?
mecz na bardzo dobrym poziomie w ciągu pierwszych 3 minut! mogliśmy nawet bramkę strzelić!

ogólnie były jeszcze dwa fajne momenty meczu:
- jak schodził Unieżyński - i skandowanie wy***rdalaj! wy***rdalaj!
- oraz po meczu: Chodźcie do nas! Chodźcie do nas! i jak te ch*** przyszły to: wy***rdalać! wy***rdalać!

dla tego warto było przyjść na mecz :lol:
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

piechol
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#109 Post autor: piechol » 9 cze 2005, o 09:43

Pavlique, a co Ty byś zrobił ? Łazisz do roboty, jako jeden z niewielu robisz, chce Ci się, nie olewasz. Inni mają robotę głęboko w du***. A gdyby Ci na dodatek nie płacili ? Co byś zrobił ?

A wracając do gry - mam nadzieję, że ktoś się opamięta, bo Ruch w chwili obecnej nie ma drużyny. Jak zwykle najwięcej do gadania mają ci, co na boisku nic sobą nie zaprezentowali (Boski Mario, Biza). Nie ma drużyny, a ci grajkowie pokazali padlinę. Całe szczęście, bo gdyby Arka nie miała jeszcze pewnego awansu i o niego walczyła mecz by się skończył wyższym wynikiem. I wydaje mi się, że winni rozpadu drużyny są ci, których nazwiska wcześniej już padały - ci, którzy są już w Ruchu długo. Za długo. Potrzeba radykalnych zmian. Zmian, do których dojdzie. A nie - jak zawsze skończy się na gadaniu.

Jedyny plus szpilu to to, że żech się uśmioł jak nigdy :) FAJNY KABARET, NIEBIESCY FAJNY KABARET... A jeszcze fajniej będzie, jak spadniemy do III ligi - sielanka, mecze o 13.00, brak obaw o nieprzydzielenie licencji...
od małego NIEBIESKI

marcyk
Kontakt:

#110 Post autor: marcyk » 9 cze 2005, o 10:03

zal serce sciska. 85 lat tradycji poszlo w pi***.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#111 Post autor: gerhat » 9 cze 2005, o 10:08

19r20 był jeszcze jeden moment nie wiem czy zabanwy czy do płaczu:
- jak schodzili po meczu do szatni to nad tunelem stał v-ce prezes Śliwiński i ..... im klaskał :shock:

piechol - mosz racja, w dodatku jak słysza takie słowa do kamer z ust kapitana to mi się nóz w kabzi otwiero. Co by było jakby jakiś R.Kean stanął przed kamerą i biadolił, że mu się zawodnicy rozleźli, że się nie wysilają. Kibice MU by mu paczka podpasek wysłali za tako wypowiedź. Do hu** wafla kapitan mo trzymać paka, jak som dzieli na lepszych, gorszych i tych z rodziny to potem sa takie efekty że maja go w du***.

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#112 Post autor: spyru » 9 cze 2005, o 10:10

Piechol co ty dupisz? Grajki, mimo że nie powinni, kase jakąś tam dostają. W miare regularnie. Premii nie dostają bo niby ku*** za co??
Wiec osobiście nie wierze w to żeby Błażejewski sie "wypisał" z powodu zaległości. Mamy w klubie już od wielu lat piłkarza który potrafi wszystko obrócić kota ogonem, a nie od dziś wiadomo że nie jest mu po drodze z kimkolwiek, kto mu podskoczy. W tym przypadku z Błażejewskim. Jak sie tej zasranej niebieskiej rodzinki nie rozpiździ to tu nigdy nie będzie normalnie. Najwięcej do powiedzenia mają Śrutwa, gruby Bizacki i alkoholik Bartos. Ja bym sie też nie zgodził na takie traktowanie tylko szkoda że dzieje sie to kosztem Ruchu
Ostatnio zmieniony 9 cze 2005, o 10:12 przez spyru, łącznie zmieniany 1 raz.

Dziobol

#113 Post autor: Dziobol » 9 cze 2005, o 10:11

Tak dalej byc niemoze . MUSZYMY COS ZROBIC ku*** !!!!!!! . MY KIBICE

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#114 Post autor: Slawko » 9 cze 2005, o 10:11

Ja jestem ciekawy czy wogole wystartujemy w 3 lidze.....
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

Esiu.

#115 Post autor: Esiu. » 9 cze 2005, o 11:26

Jak nos wy***rdolą do B-klasy to bydymy mieć nojlepszy stadion w okolicy.
A tak na marginesie to co my mogymy zrobić, mogymy ich wyzywać ,ciulać, mogymy sie nawet na zebranie zarządu
wdupić i im pedzieć co o nich myślimy. I co to do??
Powiem Wom
hu**- bo wszystkich tam na wierchu ten klub je***, mają go w du*** i po sezonie sie stąd pódom w pi*** !!!!

Nie byda bronić Błażejewskiego ale jakbych mioł podować na boisku bale Bizackiemu co nie umie z metra na pusty tor trefić to tyż bych nie groł. Jak to jest prowda że łon i Kaczorowski siedzieli obok p.Klimka na trybunie to znaczy że w ty klubie jest jakos dwówładza. Klimek z jednej strony i niebieska rodzina (czyt. Bartoś , Śrutwa , Bizak) z drugiej.
Śrutwa niech sie idzie kominy czyścić , Bartos niech sie do szynku na piwo idzie, a Bizacki niech spierdalo do tej Grecji reczniki podować.
JAk spadnymy do III ligi to tyn klub kożdy sponsor oleje.
Podobno pan Klimek pedzioł zew Ruchu zostaje i jeszzce akcji dokupi, ino nie wiem czy to sie tyczylo tyż III ligi.
ku*** jeszzce żch w życiu taki zły nie był !!!!!!

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#116 Post autor: 19r20 » 9 cze 2005, o 11:46

Gerhat co Śliwiński robił tego nie widziałem oczywiście

śmiech na sali, szkoda ze przez łzy
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

LoLo

#117 Post autor: LoLo » 9 cze 2005, o 12:15

według mnie to srutwa moci strasznie,bo jak pamietom jak szlismy na majstra pora lot tymu to srutwa groł w legi i wszystko fajnie szło(wygrywali my z karzdym)ino przyloz nazot to zaczło sie dupic i skonczyło sie chyba na 3 placu jak pamiyntom!a co do Błarzeja to mu sie wcale nie dziwia!INO ZEBY PRZED BARARZAMI TAK POŁOWA SKŁADU NIE ZROBILA!! :evil:

stan01
Kontakt:

#118 Post autor: stan01 » 9 cze 2005, o 13:43

Panowie! Przestańcie juz pi***olić na temat naszych grajków. Każdy kto chodzi na szpile z udziałem Niebieskich widzi, że te "CHOPY" nie wiedzą o co w fusbalu chodzi, po prostu nie mają pomysła na grę. Ale czy to tylko Ich wina?.
Taktykę gry ustala trener i Jego ludzie i Oni powinni być równiez odpowiedzialni za wyniki i grę zespołu.
Jak ktos coś sp***doli w robocie to za to płaci, albo wylatuje z roboty.

A to wozenie się po Mariuszu, Bizaku i innych (gerhat, Łysy i inni), jest po prostu, wg mnie, bezsensowne i nudne.
stan

Esiu.

#119 Post autor: Esiu. » 9 cze 2005, o 13:45

Nie wiem czy zwrot "naszych grajków" jest na miejscu. Byli by nasi jakby grali dla nas.

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#120 Post autor: spyru » 9 cze 2005, o 14:12

Lysy to nie do ciebie tylo do Łysego :wink:
Pomysł na gre ,taktyka to jedno, a zwykłe chęci to drugie. I z tym sie nie moge pogodzić

ODPOWIEDZ