Zmiany

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Kobold
Kontakt:

#61 Post autor: Kobold » 8 cze 2005, o 22:45

A Twardawa nie jest czasem naszym wychowankiem ?? Bo mi sie wydaje, że on juz wczesniej wystepował w Ruchu ( w rezerwach) i jak na obronce zdobywał tam dosyc dużo bramek. Potem chyba trafił do Myszkowa i przez Sosnowiec i Rude Śl. wraca do nas. Ale może coś mi się pomyliło ...

Ruda Śląska

#62 Post autor: Ruda Śląska » 8 cze 2005, o 23:07

nie wziynło się z luftu ino łod nazwiska..gorzi jak jego ksywa to ironia Smile, nic nie mom preciwko takim wzmocnieniom byle synek jako bajtel kibicowol za Ruchym a niy byl jakimśposmolonym żabolem tomoge grac Smile
I widzisz dlatego tu zacytowałem wypowiedź z forum Grunwaldu , tak jakbym napisał to każdyby wpadł , że to od nazwiska idzie..........

A może jednak to prawda jest???? ale zapewne My nie potrzebujemy takich zawodników co mogą grać "za wszelką cenę dla dobra Naszego Ruchu" bo takich grajków to My mamy w bród......co dają z sibie wszystko (czasem więcej ) dla dobra klubu .....

Ja wiem że łatwo jest krytykować ale może czasem patrzmy , bardziej optymistycznie , niech to będzie nawet drugi Alex ... źle by było ???

Pavlique
Kontakt:

#63 Post autor: Pavlique » 8 cze 2005, o 23:42

Ja wiem że łatwo jest krytykować ale może czasem patrzmy , bardziej optymistycznie , niech to będzie nawet drugi Alex ... źle by było ???
na III liga wsam raz... :wink:
I'm a man who walks alone

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#64 Post autor: Scypion » 9 cze 2005, o 09:13

widzisz kajś krytyka w moji ironiczny wypowiedzi? patrzac na to co robiom gorole jezech za tym zeby wziac mloodych ze Ślonska, nie koniecznie wychowankow Ruchu. Przejechac sie np. na Wawel itp. poogladac konkretne talenty a som naperwno duzo z nos lazina spzile swoich nlokalnych klubow i wiy ze umiom tam nikerzy w bala kopac zreszta przipomna ze Wawel w meczu tow. z Ruchem zanotowoł remis i to pora lot temu jak nie byli my jeszcze takom blank padlinom...

juan21

#65 Post autor: juan21 » 9 cze 2005, o 15:32

Kobold masz racje to nasz wychowanek.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#66 Post autor: gerhat » 9 cze 2005, o 15:37

czy Twardawa może zgrać w barażach?
zdaje się że na baraże można się wzmocnić zawodnikami z niższych klas

ODPOWIEDZ