Zmiany
-
- Kontakt:
I widzisz dlatego tu zacytowałem wypowiedź z forum Grunwaldu , tak jakbym napisał to każdyby wpadł , że to od nazwiska idzie..........nie wziynło się z luftu ino łod nazwiska..gorzi jak jego ksywa to ironia Smile, nic nie mom preciwko takim wzmocnieniom byle synek jako bajtel kibicowol za Ruchym a niy byl jakimśposmolonym żabolem tomoge grac Smile
A może jednak to prawda jest???? ale zapewne My nie potrzebujemy takich zawodników co mogą grać "za wszelką cenę dla dobra Naszego Ruchu" bo takich grajków to My mamy w bród......co dają z sibie wszystko (czasem więcej ) dla dobra klubu .....
Ja wiem że łatwo jest krytykować ale może czasem patrzmy , bardziej optymistycznie , niech to będzie nawet drugi Alex ... źle by było ???
-
- Kontakt:
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
widzisz kajś krytyka w moji ironiczny wypowiedzi? patrzac na to co robiom gorole jezech za tym zeby wziac mloodych ze Ślonska, nie koniecznie wychowankow Ruchu. Przejechac sie np. na Wawel itp. poogladac konkretne talenty a som naperwno duzo z nos lazina spzile swoich nlokalnych klubow i wiy ze umiom tam nikerzy w bala kopac zreszta przipomna ze Wawel w meczu tow. z Ruchem zanotowoł remis i to pora lot temu jak nie byli my jeszcze takom blank padlinom...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: