Gryf Wejherowo - Ruch Chorzów 14.04.19 16:00
-
- Kontakt:
Re: Gryf Wejherowo - Ruch Chorzów 14.04.19 16:00
Juz przestalem sie przejmowac. Gracze ze smietnika, trener ze smietnika to ich gra tez nadaje sie do kosza. Tylko kibicow zal.
- Wilus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No i chyba ten mecz pokazał, że spadek staje sie faktem. Nie ma sie co czarować. Naprawdę spektakularny upadek w 3 sezony. W Polsce takiej sytuacji nie było i myślę ze nigdy nie będzie.
Patrząc na zawodników to sprawa jest czysta. Są to słabe grajki, którzy mało co potrafią i wyniki to pokazują. Mnie natomiast już od dwóch lat nie daje spokoju sprawa dlaczego tak u nas sie dzieje, ze nikt nikogo do sądu nie podał aby wyjaśnić co się stało z kasą skąd te długi i gdzie się podziała pożyczka z miasta, która miała te długi spłacić ?
Wisła Sarapatę o milion ściga a w Chorzowie totalna cisza. Znika 18mln i nikogo nic nie dziwi. Aż dziwne ze nowy zarząd nie starał sie tej kwestii wyjaśnić. Dla mnie niepojęte.
Nie wiem czy my sie jeszcze odrodzimy
((
Patrząc na zawodników to sprawa jest czysta. Są to słabe grajki, którzy mało co potrafią i wyniki to pokazują. Mnie natomiast już od dwóch lat nie daje spokoju sprawa dlaczego tak u nas sie dzieje, ze nikt nikogo do sądu nie podał aby wyjaśnić co się stało z kasą skąd te długi i gdzie się podziała pożyczka z miasta, która miała te długi spłacić ?
Wisła Sarapatę o milion ściga a w Chorzowie totalna cisza. Znika 18mln i nikogo nic nie dziwi. Aż dziwne ze nowy zarząd nie starał sie tej kwestii wyjaśnić. Dla mnie niepojęte.
Nie wiem czy my sie jeszcze odrodzimy

- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ty chyba żartujesz?Wilus pisze: ↑14 kwie 2019, o 18:08No i chyba ten mecz pokazał, że spadek staje sie faktem. Nie ma sie co czarować. Naprawdę spektakularny upadek w 3 sezony. W Polsce takiej sytuacji nie było i myślę ze nigdy nie będzie.
Nie wiem czy my sie jeszcze odrodzimy((
-
- Kontakt:
Jak mocie jakieś filmiki, kompilacje itd to pozgrywejcie się na płyta i do filmowej kolekcji wciepcie to bydziecie mieli co pokazywać dzieciom i wnukom. Cza gasic światło i zaorac to wszystko w pi*** bo to nie Mo sensu. No i podziękować smagorowi i tym co z nim czimali i nie dali na niego złego słowa powiedzieć w zamian za garść srebrnikow.
- Lutz
- Kontakt:
Zaroz cia sam niy bydzie na tydziyńcoRny pisze: ↑14 kwie 2019, o 18:10Jak mocie jakieś filmiki, kompilacje itd to pozgrywejcie się na płyta i do filmowej kolekcji wciepcie to bydziecie mieli co pokazywać dzieciom i wnukom. Cza gasic światło i zaorac to wszystko w pi*** bo to nie Mo sensu. No i podziękować smagorowi i tym co z nim czimali i nie dali na niego złego słowa powiedzieć w zamian za garść srebrnikow.

-
- Kontakt:
Wleciał jak mosz odrobina honoru to odejdź i weź ze sobą te cioty co sprowadziłeś zimą z IV ligi.
-
- Kontakt:
Odrodzimy się. Jak ŁKS. Młodzież z regionu szkolić. Nawiązać współpracę z klubami szkolnymi z regionu. Nawet z Gwarkiem Zabrze. wymagać to będzie czasu. Ale wrócimy.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Kiedyś byliśmy jedynym klubem, który nie spadł z ekstraklasy. Teraz będziemy pierwszym, który spadł trzy razy z rzędu.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wlecialowski tłumaczy się błędami sędziego na konferencji... kolejny bez honoru ? Po zarządzie, piłkarzach ?
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
- cisiu
- Kontakt:
Do utrzymania trzeba ok 40pkt z naszym dorobkym to są 4 wygrane na 6 meczów co oznacza że niestety realnie lecymy
co za czasów my doczekali

--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------
-
- Kontakt:
W tym sezonie z 38 wystarczy ale 3 zwycięstwa i remis to i tak utopia.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wlecialowski pi***oli o sedziach na konferencji. IiI liga to III ligowi sedziowie. Trzeba grac o tyle lepiej by sytuacje stykowe nie decydowaly o wynikach. Problemem jest nasza gra. Zmiana Fornalaka na MW byla bledem ktora kosztuje nas utrzymanie.
Bije sie w piers bo tego tez chcialem.
Co sie dzieje z Obstem?
Miasto nie moze dac 4 milionow na tych ciuli!!!
Bije sie w piers bo tego tez chcialem.
Co sie dzieje z Obstem?
Miasto nie moze dac 4 milionow na tych ciuli!!!
-
- Kontakt:
Na sparingu z Podhalem slyszolech że Wleciałowski to najgorszo osoba kero mogła zasiasc na ławce rezerwowych. Wtedy się usmiolech. Teraz widza że ten ktoś mioł 100% racji. Wleciał, Mandla, Chrapek, Bik wy***rdalać i brać ze sobą ten szrot kery mo czelność nazywać się piłkarzami.
-
- Kontakt:
Jednak będę się upierał, nie biadolił. Jest Stadion Chorzów (dzisiaj ładnie grali ze Skrą), jest UKS, chętni do gry chłopcy w Gwarku, Szombierkach. Dobre rozeznanie wśród młodzieżowców to podstawa. Plus trener stawiający na młodzież. Wiem że to Utopia ale może Brosz kiedyś lub jemu podobny?