Ruch Chorzów - Arka Gdynia

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
nudny

#91 Post autor: nudny » 8 cze 2005, o 22:32

starszycie straszycie a potem im przyklaskujecie a co niektorzy to juz calkiem zglupieli i wrzucajom swoim co powiedzieli na glos prawde (na trybunie dzis bylo to widac) jak spadniemy zajebiemy heheheheheh czym smiechem chyba bo wtedy to bedzie a) za pozno b) ciezko znalezc tych ktorym sie takim dziecinnym glosem odgrazacie

piechol
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#92 Post autor: piechol » 8 cze 2005, o 22:34

Patton pisze:kaczorowski i blazej. Przeszli obok meczu.
obaj siedzieli w loży honorowej. podobnie jak mariusz klimek.
od małego NIEBIESKI

blizniak

#93 Post autor: blizniak » 8 cze 2005, o 22:47

Mik20 pisze:Dla mnie DNO!!
nie bede nazekal bo juz mi sie nie chce poprostu bezsensu.
wiem tylko jedno czy bedziemy grali w 2,3 lidze czy w A-klasie bede z uporem maniaka lazil na Ruch i wierzyl ze jeszcze nadejda zlote czasy :roll:
A co do kopaczy dzialaczy trenerow wy***rdalac !! wtym sezonie najbardziej rozdupilo mnie nie ze nie umia grac w bala i ze na Aks Chorzowiance szpile stoja na lepszym poziomie tylko to dupna zmiana trenera :lol: Czlowiek ktoremu nie wyszlo kompletnie nic wybiera swego nastepce a zarzad mu przyklaskuje ze tak wielki trener wskazal swego nastepce echh smieszne.
Ps. Nie mialem zamiaru obrazac p.Wyrobka bo napewno za poprzednia dekada nalezy mu sie szacunek
Mosz racja chopie

Ruda Śląska

#94 Post autor: Ruda Śląska » 8 cze 2005, o 22:52

PANOWIE!!!! NASI GRAJKI ROBIĄ WSZYSTKO ŻEBY W BARAŻACH GRAĆ Z PRUSZKOWEM
(sorki za wielkie litery , ale nerwy puszczają , swoją drogą który to raz w tym sezonie??? , i po co ma być wyjazd na Korone??? JEDZIEMY NA BARAŻE !!!) PozdRo dla Was , którzy jeszcze wieRzycie ..... Boję sie tego że kupi się bilet miesięczny na woj Śląskie i będe miał 3/4 wyjazdów zrobionych???

RUCH W 3 LIDZE A JA SIĘ RUCHU NIGDY NIE WSTYDZĘ

blizniak

Re: Mill

#95 Post autor: blizniak » 8 cze 2005, o 22:52

mill pisze:do maciek 73

Ale dałeś chłopie do pieca: Lwowski gorolu hehe
W sumie jestem gorolem,ale nie mów mi, że stadion Ruchu to stadion wogóle jest.
Zresztą nie ma ani jednego w Polsce.
No może teraz ten co będzie w Kielcach: całkowicie zbudowany od podstaw kryty w 100% podgrzewana murawa, światła podwieszane.
nie mówię tutaj o atmosferze, tradycji itd. związanych z danym obiektem.
Stadion Piasta to na 3 Ligę jest, ale widzisz Piast ma oprócz tego ładne boisko z małymi trybunkami, gdzie grają rezerwy; dwa boiska trawiaste z zapleczem dla juniorów+boisko do minipiłki, a Ruch?
Mówię o tym, że trzeba od bazy zacząć.
A tak wogóle to jestem kibicem Widzewa :)
pzdr
No i super za***isty sektor dla gości ha ha . pora supków siatka i drut kolczasty pozazdrościć!!!

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#96 Post autor: Lutz » 8 cze 2005, o 23:09

Pierwsza połowa w naszym wykonaniu była wręcz kompromitacją - uważa Krzysztof Bizacki. - Wstyd, wielki wstyd! Mogę tylko i wyłącznie przeprosić za taką postawę - dodał Dawid Bartos.
Wroźcie sie swoje przeprosiny do życi szmaciorze i wypierdalejcie z Ruchu , w III lidze , ale bez wos wy ku*** :!: :!:

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#97 Post autor: gerhat » 8 cze 2005, o 23:09

ksR pisze:na głownej stronie jest wypowiedz Srutwy i Fornalaka ze 2 pilkarzy "wypisalo sie" ze składu. O kogo chodzi?
Co do meczu i calej rundy - dramat. najlepsze podsumowanie to chyba to co zrobil mlyn na koncu. z tym ze z pilkarzami powinni podbiec trenerzy i dzialacze.
Ponoć Ronaldinho i Szewczenko odmówili gry z Arką i oslabili nasz klub. :lol:

A tak na marginesie, niech nie płacze że ktoś się wypioł, jak z Moskitem, Bizą i Bartosem rządzili druzyna i innych rozstawiali po kątach to im się teraz odpłacili. Teraz najwięcej płaczą Ci co sami do tych podziałów doprowadzili.
W druzynie jak nie ma jeden za wszystkich - wszyscy za jednego to leci się z ligi. Nawet gorole potrafia, jak wszyscy tworzą paka, przykład arki ktora wcale nie musiała dziś wygrać, ale tworzyli pakę i się im chciało.

Pavlique
Kontakt:

#98 Post autor: Pavlique » 8 cze 2005, o 23:36

A mie jest wszysko, jedno mom to w rzici jak grali i co grali, powiym tela jo już prawie jest jedyn krok łod tegho coby przestać byc kibicym; nie te grajki, niy tyn klimat niy tako konina...
Jo sie na to niy zasłużył....rzić rzić rzić.....
I skończcie co poniyftorzy pi***olić Ruch to My a niy Wy...co to ku*** znaczy....kożdy tak może pedzieć i co z tego, że słysza taki bełkot od śpików co majom mlyko pod knarom....
Mom dość ...auif!!!!!
I'm a man who walks alone

Esiu.

#99 Post autor: Esiu. » 8 cze 2005, o 23:46

Tyż bych sie wypisoł jakbych mioł z takimi ciulami grać, wcale tego nie pochwalom że w "meczu o życie" (a tak na serio to o nic) nie grali i to olali, ale do Błażejewskiego jakoś nie miołech w tej rundzie mega pretensji bo sie staroł a czasami mu nawet cos wylaziło ale widać sie wqrwił i pedzioł NIE.
Pseudograjką godom NIE !!!!!!!!!

RUCH TO MY A NIE wy !!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
RadiatoR
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#100 Post autor: RadiatoR » 8 cze 2005, o 23:47

A mie sie podobalo bo oni chyba walcza zeby z meczu na mecz bylo smieszniej 8)
Sedzia jak sie wydupil to miodzio, grajki to srednia 3 razy w jednej minucie musieli sie poslizgnac, do tego co zrobil Stanford przy koncowej... Poza tym okrzyki goroli na boisku i bajtel od pilek przy prostej ktory se zjezdzal glowa w dol po reklamach... To sie powinno pokazywac w Kabaretowej Lidze Dwojki czy jak to sie tam zwie. Ciekawe czy po barazach dalej im do smiechu bedzie 8)
Nie kłóć się z idiotami. Sprowadzą dyskusję do swojego poziomu i pobiją cię doświadczeniem.

Esiu.

#101 Post autor: Esiu. » 8 cze 2005, o 23:47

I nie mom mlyka ino wons i broda :D.

Dziobol

#102 Post autor: Dziobol » 8 cze 2005, o 23:48

stracilem nadzieje i tak mi sie wydaje ze wybiore sie na trening "naszych pilkarzy" chopy co wy na to aby ich odwiedzic ?? lo kerej oni trenuja , jak wogole trenuja ??

hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#103 Post autor: hanys1920 » 9 cze 2005, o 00:00

no właśnie mi tez się tak wydaje że te ku*** chyba wogole już chyba nie trenują
a do tego co napisal pavlique...zgadzam się...ale warto wrzucić kamyk też do naszego kibicowskiego ogródka.. co myśmy zrobili by niedopuścić do tej sytuacji..bo jak dla mnie to tego klubu już nie ma... na ku*** biegające po murawie nie ma co liczyć... na wspanialcyh naszych dzialaczy także nie.. co myśmy jako kibice ale zrobili?? niestety też nic... czesto sie powolujemy na przyklady lechii lecha klubów które upadaly powstaly- jednak tam zaczeli w którymś momencie dzialać kibice, nikt do nich nie przyszedl pewnie sam a co mysmy wlasciwie zrobili?...cisza... sa osoby które coś probowaly zdzialać ale w pojedynke sie nic nie da zrobić...eh pozdrawiam.
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów

www.wolnyposredni.pl

Pavlique
Kontakt:

#104 Post autor: Pavlique » 9 cze 2005, o 00:36

Błażejewski - jeźli richtog poszło ło szmal co Ci Ruch jest winiyn to wy***rdalaj ty pomiocie gorolski ZERO SZACUNKU!!!!!!!
toch sie wcurwił na dobranoc... takie coś.... :twisted: :twisted: :twisted:
I'm a man who walks alone

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#105 Post autor: gerhat » 9 cze 2005, o 08:29

Pavlique
napisałeś to w temcie obok
Rzić rzić rzić... niy jada szkoda mi urlopu z roboty brać... jak bydom grać z lwowiokami to mozno sie wybiera ale piechty i tela.....
Dla mnie to to samo co zrobił Błazejewski. Znaczy sie wypisałeś.
Co innego nie mieć szcunku do kopaczy, a co innego dla naszego klubu.

ODPOWIEDZ