a ty skończ dupić bery w każdym temacie bo mnie to już wk***ia.. :twisted:paul1920 pisze:Napisalem coraz bliżej baraży ponie waż nie wiem jak inne drużyny zagrały!
A dałem przykład Śląsk Wrocław bo np. może nie wejdzie od razu do 2 ligii tylko będą musieli grać w barażach o 2 ligę!
Z kim baraże?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Anmael
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A jo napisza ino nie z Polonią !! a dlaczego??? bo chcioł bych sie z nimi spodkać w 2 lidze
A czy przejdymy w barażach to już inno sprawa bo po dzisiejszym meczu już nie wiem co otym myśleć ale muszymy sie fest postarać bo z taką grą to by wdupili z ostatnimi drużynami 3 ligi NIESTETY
za***iste było ochoćcie donas a łoni jak te ci*** podeszli :shock: a potem pitali
:lol:

za***iste było ochoćcie donas a łoni jak te ci*** podeszli :shock: a potem pitali
:lol:
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]
-
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
ciezko pedziec na kogo trefimy! wszystko zalezy od tego na kogo chce trefic szczakowa w barazach i piast! piast mimo wszystko nos lyknie bo gro u siebie z radomskiem wiec na 99% nie ebdziemy grac z unia janikowo! i teraz zostaje opcja szczakowej:czy szczakowa bedzie chciala grac z polonia (:)))) czy ze zniczem pruszkow!jesli ze zniczem to nos tyz lyknie, bo gro w ostatniej kolejce z polkowicami a ze gornik jzu sie utrzymol nie bydzie robiol przeszkod i odpusci szpil szczakowej!a ze im styknie remis zeby nos lyknac to tez tak bedzie, liczac nasze 0 na koronie!
takze po ostatniej kolejce spadamy 2 miejsca nizej i gromy z polonia bytom:)
chce sie ktos wetnac??????
takze po ostatniej kolejce spadamy 2 miejsca nizej i gromy z polonia bytom:)
chce sie ktos wetnac??????
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
radzion jo też tak typuja że zagromy z Bytomiem
to mo same dobre strony:
- jak wygormy baraże - to utrzemy im nosa
- jak przegormy baraże - to przynajmniej nie z wiochą, a to że ich kibice bedą z nas drwić dla mnie nie mo znaczenia bo i tak z nas drwia tak jak my z nich
- bliski wyjazd i sa sznse że kibice się zmobilizują
to mo same dobre strony:
- jak wygormy baraże - to utrzemy im nosa
- jak przegormy baraże - to przynajmniej nie z wiochą, a to że ich kibice bedą z nas drwić dla mnie nie mo znaczenia bo i tak z nas drwia tak jak my z nich
- bliski wyjazd i sa sznse że kibice się zmobilizują
- Patton
- Kontakt:
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
www.janikowo.com.pl ,wszyscy kapielówki i se impreza walnemy plenerowo :lol: swiezego luftu sie nawdychomy,moze jakos rusalka sie znojdzie i ja wy... , no co moze byc fajnie