Znicz Pruszków - RUCH Chorzów 29.03.2019 19:00
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Znicz Pruszków - RUCH Chorzów 29.03.2019 19:00
Pora znanych nazwisk co nie grajom nic, emeryty i ci***, powtórka z rozrywki z 2 ostatnich lot. Każdy mysli, ze jakos to bedzie i spadek i spadek .... Przeca my z 1 ligi mieli awansowac od razu albo bez problemu sie utrzymac i budowac druzyna, to samo teraz w II. Kaj są teraz ci wszyscy przeciwnicy IV ligi bez dlugow. Zaroz bedzie to samo z dlugami. Ja pi***ole to jest ganba i upadek wszechczasów. Ruch leci tam kaj jest organizacyjnie od lat. Kolejne wklady do tresek. Powinni byc je***i na kazdym kroku
Podsumowanie Ruchu z ostatnich kilku lat:
- wklady do koszulek 100%
- makieta zamiast stadionu 100%
- kibice pikole żyjący historią i H interesiki - uwaga tu 99% - ten 1% i colki nadzieja w sektorze "1"
- zarząd i prezesiki z nazwy i nieudaczniki 100%
- bierność wszystkich 100000000%
Dla wszystkich w/w Ruch to my a nie wy! I jeszcze jedno: To my to my chorzowskie psy, pozjadomy sie nawzajem....
Pozdro dla kumatych, PDW, pozdrowienia dla pikoli z prostej i starej gwardii z dychy, pozdrowienia dla pilkarzykow pajacykow (tych ex tez szczegolnie ciebie PEPE i pozdro dla wszystkich tu obecnych, zaboli tyz). Czas zgasic swiatlo, Pani Reniu mom nadzieja ze nie odetna wody ani sztromu nie byda nosic w kiblach z piwnicy coby miol kto stroje przygotowac dla dzieciakow... bez odbioru
Podsumowanie Ruchu z ostatnich kilku lat:
- wklady do koszulek 100%
- makieta zamiast stadionu 100%
- kibice pikole żyjący historią i H interesiki - uwaga tu 99% - ten 1% i colki nadzieja w sektorze "1"
- zarząd i prezesiki z nazwy i nieudaczniki 100%
- bierność wszystkich 100000000%
Dla wszystkich w/w Ruch to my a nie wy! I jeszcze jedno: To my to my chorzowskie psy, pozjadomy sie nawzajem....
Pozdro dla kumatych, PDW, pozdrowienia dla pikoli z prostej i starej gwardii z dychy, pozdrowienia dla pilkarzykow pajacykow (tych ex tez szczegolnie ciebie PEPE i pozdro dla wszystkich tu obecnych, zaboli tyz). Czas zgasic swiatlo, Pani Reniu mom nadzieja ze nie odetna wody ani sztromu nie byda nosic w kiblach z piwnicy coby miol kto stroje przygotowac dla dzieciakow... bez odbioru
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
a to wedlug Ciebie bylby lepszy z tym skladem?!
Wlecial ma wiedze,umiejetnosci i raz sie sprawdzil... nie szukajmy tutaj problemu
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
- bergmon
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Podgórski po szpilu:wiem że nikt w klubie nie przejdzie nad tym do porządku dziennego,może potrzeba jest wstrząsu,to co te gamonie przeciwko trenerowi grają jo niy rozumia,jak może jedyn z bardziej doświadczonych szpilerów takie coś pierniczyć!
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
szukajmy tutaj problemRafał19R20 pisze: ↑29 mar 2019, o 21:45a to wedlug Ciebie bylby lepszy z tym skladem?!
Wlecial ma wiedze,umiejetnosci i raz sie sprawdzil... nie szukajmy tutaj problemu

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A co wleciał osiągnoł??Rafał19R20 pisze: ↑29 mar 2019, o 21:45a to wedlug Ciebie bylby lepszy z tym skladem?!
Ruch zrobił awans z nim na ławce to pokazuje jakich piłkarzy my wted mieli. Piłkarzy nie trenera ...
Wleciał Raus. Jak z Darkiem my sie pożegnali to z Markiem tyż mogymy.
-
- Kontakt:
Doszło do tego, że od 1,5 roku:
1. Po jednej wygranej płaczemy ze szczęścia, cieszymy się jakbyśmy mistrzostwo Polski zdobyli.
2. Ta wygrana ma być właśnie TYM przełamaniem, które spowoduje, że ruszymy w tabeli.
3. Na początku sezonu liczymy punkty do miejsc premiowanych awansem, przy okazji po wygranej podkreślając, że czołówkę już właściwie mamy. Po kolejnych agrowp...ch okazuje się, że pukamy od spodu w dno i zaczynamy liczyć szanse na utrzymanie. Później są to matematyczne i potem to co zawsze. Pro junior system idzie się walić, jesteśmy szczebel niżej, zaczyna się przebudowa i nowe nadzieje, tylko w lidze dużo niższej.
Sparingi dały nadzieję. Tyle, że graliśmy z III ligą (za wyjątkiem Tychów). Mamy zawodników z III ligi lub niższych. Do tego juniorzy, którzy 2 lata temu nie mieli szans znalezienia się w kadrze rezerw.
To co widzimy sportowo jest odbiciem tego, co dzieje się w gabinetach. Bezpłciowy prezes, itd... Mam wrażenie, że zarząd myślał, że Wleciałowski z g... coś ukręci. Ja też miałem takie nadzieje. Niestety, materiał który jest to towar z Biedronki, Lidla i Netto.
Po kolejnej porażce piłkarze są mentalnie zdołowani, każde potknięcie w kolejnym meczu sprawi, że morale spada. Być może wygrana da nadzieję, ale... (patrz pkt. 2).
1. Po jednej wygranej płaczemy ze szczęścia, cieszymy się jakbyśmy mistrzostwo Polski zdobyli.
2. Ta wygrana ma być właśnie TYM przełamaniem, które spowoduje, że ruszymy w tabeli.
3. Na początku sezonu liczymy punkty do miejsc premiowanych awansem, przy okazji po wygranej podkreślając, że czołówkę już właściwie mamy. Po kolejnych agrowp...ch okazuje się, że pukamy od spodu w dno i zaczynamy liczyć szanse na utrzymanie. Później są to matematyczne i potem to co zawsze. Pro junior system idzie się walić, jesteśmy szczebel niżej, zaczyna się przebudowa i nowe nadzieje, tylko w lidze dużo niższej.
Sparingi dały nadzieję. Tyle, że graliśmy z III ligą (za wyjątkiem Tychów). Mamy zawodników z III ligi lub niższych. Do tego juniorzy, którzy 2 lata temu nie mieli szans znalezienia się w kadrze rezerw.
To co widzimy sportowo jest odbiciem tego, co dzieje się w gabinetach. Bezpłciowy prezes, itd... Mam wrażenie, że zarząd myślał, że Wleciałowski z g... coś ukręci. Ja też miałem takie nadzieje. Niestety, materiał który jest to towar z Biedronki, Lidla i Netto.
Po kolejnej porażce piłkarze są mentalnie zdołowani, każde potknięcie w kolejnym meczu sprawi, że morale spada. Być może wygrana da nadzieję, ale... (patrz pkt. 2).
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Wielki Ruch = nie dziękuję.
Lepiej patrzec na Rozwój, pon-pt gruba, weekend wpier dol Ruchowi.
Lepiej patrzec na Rozwój, pon-pt gruba, weekend wpier dol Ruchowi.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
coo ma do tego wszystkiego WR?
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Okno transferowe zamkniete. Nawet nie ma kogo sprowadzic. Zreszta i tak nie ma to sensu.
Za rok gornik II - Ruch. Nie chce widziec tej szydery ze strony szczew.
8 kolejek do konca w tym murowany wp***dol z Elana, Widzewem, Resovia i Wejcherowem
Za rok gornik II - Ruch. Nie chce widziec tej szydery ze strony szczew.
8 kolejek do konca w tym murowany wp***dol z Elana, Widzewem, Resovia i Wejcherowem
- WolnyLogin
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dla zarządu i miasta degrengolada Ruchu jest na rękę. Ci pseudkopacze nie czują presji ani od trenera, ani od zarządu, ani od kibiców. Każda grupa ma w du*** klub, grunt, że się interesy zgadzają. Jestem niemal pewny, że ze Stalą też nie wygramy. Jedyna szansa na normalność to przewrót i rozwalenie układu Miasto-ludzie ZB. Dopóki to nie nastąpi, będziemy nadal ulegać autodestrukcji. Pytanie całkiem poważne - czy na III lidze się zatrzymamy czy będziemy lecieć dalej w dół? Tu trzeba natychmiast ruszyć tłumy, bo Ruch za chwilę będziemy oglądać tylko w albumach.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Niestety bez napastnika nie da sie wygrywac meczów.Bez dobrego bramkarza nie da sie zremisowac 0-0.Niewidzialem meczu ale jezeli Znicz oddal 1 celny strzal i padł gol to o czym my mowimy.Moim zdaniem ci dzialacze robia wszystko zeby Ruch spadl sprzedajac Bogusza,Balickiego nieliczni ktorzy cos tam strzelali.Nieprzedluzajac kontraktu z Kowalskim puszczeniem Urbanczyka a niesprowadzajac nikogo wartosciowego wzamian.Łykaja kase ze sprzedazy w/w do wlasnych kieszeni obnizajac maksymaknie koszty utrzymania skladu.Jak odrobia to co wlożyli w Ruch to uciekna w p....zdu.Ale My juz bedziemy wtedy głęboko w czarnej d...pie.I o to moge sie zalozyc,tak juz zreszta zrobilkurczyk lykajac kase za Stepla.
- markus7820
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
.... nimom nic przeciwko Fosie, ale jaki boł syns pozbywanio sie Kowalskigo za darmo, a chwila potym ściągać Kogoś na nowy kontrakt, bo niby potrzeba doświadczenio w dRużynie?
"z BOGIEM po Zwycięstwo"
-
- Kontakt:
Nie, bo znowu będzie przebudowa i przyjdą z IV ligi.tynbydziedobry pisze: ↑29 mar 2019, o 22:15może jak zaś zlecemy to bedemy mieć pewnosc ze tym razem na bank awansujemy skoro 3 ligowcy nam leza
Mam wrażenie, że w klubie mamy konia trojańskiego. Kto go opłaca, kto nim jest, do tego w końcu dojdziemy.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To jest cała stadnina.Elmer pisze: ↑29 mar 2019, o 22:25Nie, bo znowu będzie przebudowa i przyjdą z IV ligi.tynbydziedobry pisze: ↑29 mar 2019, o 22:15może jak zaś zlecemy to bedemy mieć pewnosc ze tym razem na bank awansujemy skoro 3 ligowcy nam leza
Mam wrażenie, że w klubie mamy konia trojańskiego. Kto go opłaca, kto nim jest, do tego w końcu dojdziemy.