Ruch Chorzów - Rozwój Katowice --> 24 marca 2019, 13:05

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
markomaniak
Kontakt:

Re: Ruch Chorzów - Rozwój Katowice --> 24 marca 2019, 13:05

#106 Post autor: markomaniak » 25 mar 2019, o 00:09

Pytanie czy grafiti i oprawy sprawiaja ze Ruch odnosi sukcesy (bo ostatecznie tylko o to chodzi), bo narazie jest coraz gorzej (a bedzie jeszcze gorzej).

Awatar użytkownika
Rogal
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#107 Post autor: Rogal » 25 mar 2019, o 00:13

Może chodzi o to że pewne PDW wisiało długo dla pewnego "szczupłego". Wszyscy wiemy kim się okazał...
[b]Niebieskie Łaziska[/b]

Awatar użytkownika
Darth Kabut
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#108 Post autor: Darth Kabut » 25 mar 2019, o 02:04

Rogal pisze:
25 mar 2019, o 00:13
Może chodzi o to że pewne PDW wisiało długo dla pewnego "szczupłego". Wszyscy wiemy kim się okazał...
I o to w tym wszystkim chodzi.
Jutro się okaże że ktoś inny też ma gumowe ucho.
A naprawdę rozpierdalajace jest dla mnie to że ktokolwiek ma młnowego pouczać co ma zapodawać.
Skoro nie wie co jest na dziś priorytetem dla klubu i jego kibiców to nie mam więcej pytań.
Skoro priorytetem jest je***ć PDW a nie zapodać nic o stadionie to tak samo jak zapytać czy się nie zapomniał wycedzić albo klocka postawić...
Boże dokąd to zmierza...

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#109 Post autor: Goscioo » 25 mar 2019, o 06:16

A z innej beczki trener Rozwoju gratuluje nam, że my ciężkie warunki postawili, o ja pi***ole

manek67
Kontakt:

#110 Post autor: manek67 » 25 mar 2019, o 06:29

Darth Kabut pisze:
25 mar 2019, o 02:04
Rogal pisze:
25 mar 2019, o 00:13
I o to w tym wszystkim chodzi.
Jutro się okaże że ktoś inny też ma gumowe ucho.
A naprawdę rozpierdalajace jest dla mnie to że ktokolwiek ma młnowego pouczać co ma zapodawać.
Skoro nie wie co jest na dziś priorytetem dla klubu i jego kibiców to nie mam więcej pytań.
Skoro priorytetem jest je***ć PDW a nie zapodać nic o stadionie to tak samo jak zapytać czy się nie zapomniał wycedzić albo klocka postawić...
Boże dokąd to zmierza...
8

Spoko, zgadzam się z tym, że cały mecz i cały płot to może być dla niektórych za długo. Zgadzam się, że brakło przyśpiewki czy transu nt stadionu. Tylko wiesz jaka jest różnica? Ja jak mnie coś kluje w oczy albo mi na czymś zależy to działam, a Tobie było ciężko podejść z 10 i zwrócić uwagę mlynowemu i wolisz teraz klikać w klawiaturę.
FAN CLUB KATOWICE

niebieski73
Kontakt:

#111 Post autor: niebieski73 » 25 mar 2019, o 07:21

Powieszenie transu o stadionie i pora okrzyków by sie przidało, ale prowda jest tako, że na hamulcowych budowy stadionu ( m.in. Kotali ) nie robi to żodnego wrażenia. Bez radykalnych ruchów my mogymy nawet płakać i głodować na stadionie i NIC to nie do.
Co do przeciwników transu PDW powiem ino tyla, wielu tych synków co som na wakacjach zrobiło dlo tego Klubu dużo więcej niż połowa tego forum, a to że wśród nich znolozły sie czorne owce to nie powód, żeby wszystkich wrzucać do jednego wora.
Chopy mogymy sie ze sobą nie zgadzać, ale nie obrażejmy sie na wzajem, trocha szacunku, wszyscy somy kibicami RUCHU!!!
Trans o tych zbokach z lgbt na dupny plus

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#112 Post autor: Ozor » 25 mar 2019, o 07:27

a myślisz ze ten trans o lgbt na kimś decyzyjnym w tej sprawie zrobi wrażenie ? Przyjebią karę i jedyne wrażenie to wywrze na księgowej klubu.

scaneRboy
Kontakt:

#113 Post autor: scaneRboy » 25 mar 2019, o 07:39

manek67 pisze:
25 mar 2019, o 06:29
Ja jak mnie coś kluje w oczy albo mi na czymś zależy to działam,
czyli nasz obecny stadion najwyraźniej Ci pasi.

też mnie wkurza, że cyganeczki już pozwalają sobie na mazanie po murach na Klimzowcu, ale receptą na to jest silny klub sportowo i kibicowsko. Do tego potrzebujemy stadionu. Dyskusja na ten temat trwa 25 lat. Temat na forum ma 1200 stron. Gadanie, że trzeba komuś o tym jeszcze przypominać jest nie do przyjęcia, to tylko rodzi niezdrowe domysły i konflikty.

PDW to jest gest czytelny tylko dla części kibiców, moją ocenę sobie daruje. Rozłożenie akcentów w kwestiach kibicowskich, światopoglądowych i stadionu jest moim zdaniem zupełnie postawione na głowie.

Widze też, że niektórzy się jarają tematem układu napędowego do rowerów. Przypomnę, że za PO braliśmy forsę od gazociągów, węglokoksu, owsiaka mieliśmy na klacie, a stadion oblepiony wyraźnie lewicującym rasiem (temat autonomii dziwnie umarł, nie?). Wtedy nikt nikogo od lewaków i żydków nie wyzywał. Zmierzam do tego, że bez przerwy dajemy się na coś nabierać. Przy pomocy makietki stadionu za 500 złoty można w Chorzowie wygrać wybory. Można zlikwidować przemysł i rządzić 20 lat. Przyglądać się ruinie klubu istniejącemu od stu lat... luzik, nie? Na makietkę już sie nikt nie nabiera, to dostaliśmy następny kawał mięcha w postaci LGTB!!! Kolejne 1000 stron postów na temat z którym nie mamy za wiele wspólnego?

Na chwilę obecną tylko stadion nas jednoczy, a wszystko inne niszczy.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

niebieski73
Kontakt:

#114 Post autor: niebieski73 » 25 mar 2019, o 07:53

Ozor pisze:
25 mar 2019, o 07:27
a myślisz ze ten trans o lgbt na kimś decyzyjnym w tej sprawie zrobi wrażenie ? Przyjebią karę i jedyne wrażenie to wywrze na księgowej klubu.
Księgowo pewnie już robiła dużo przelewów niekorzystnych dlo Ruchu i to takich nie z winy kibiców...

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#115 Post autor: Ozor » 25 mar 2019, o 07:59

dla rozluźnienia atmosfery są przygotowywane fajne akcje w sprawie stadionu każdy będzie się mógł wykazać, dobre, mocne trafiające prosto w oczy ,będzie potrzebna pomoc wszystkich kibiców.

fRoś

#116 Post autor: fRoś » 25 mar 2019, o 08:05

@Ozor A co przeszkadzał Ci ten trans?

Bardzo dobrze, że wisiał. Powinien wisiec na każdym meczu. Jeszcze większy.

Miałem nie pisać tu już więcej - bo nie ma sensu, ale jak czytam wpisy o tym wielkim PDW to ch** strzela... chropo i kyjol powinni z miejsca bana dostać, za pisanie bzdur. Jesteście zwykłymi chorągiewkami, takimi samymi jak ci, co bili na prostej swoich braci, za jebanie smagora. Też mam wiele pretensji czy to zlikwidowanej NU, UN czy PF, ale na wyrażenie ich są lepsze opcje, niż wylewanie nic nie dającego żalu w internecie.

Tak jak napisał ktoś wyżej, gdy palono szmaty, gdy po necie latają filmy jak R komuś wpie^doli to brawo, ale gdy zawiną DOBRYCH chłopaków i wisi plótno, bo oni oglądają, wiedzą, że na C6 pamiętają, to już ku*** źle.

A ten zarzut o trans o nowym stadionie i śpiewanie o nim, możecie sobie w pizdy włożyć. Ile lat o nim śpiewacie? Pomogło coś? Jesteście jebnięci, tak samo jak ci, co malują na chodnikach obrazki(dla protestu) i np. tańczyli na dworcu w Sosnowcu, żeby zwrócić uwagę na problemy kobiet.

WSTYD!

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#117 Post autor: Ozor » 25 mar 2019, o 08:14

@Ozor A co przeszkadzał Ci ten trans?
wszystko co nie jest związane ze sportem i klubem a polityką uważam za złe jeśli jest eksponowane na trybunach.Polityka to śmierdząca sprawa jak kolega Scaner napisał była nagonka na Tuska gdy niewiele się działo przyszła inna opcja i puchy się zapełniły a podobno kibole mieli mieć się lepiej za nowej władzy.
Szanuję każdego kibica Ruchu obojętnie jakie ma prywatne sympatie polityczne to tyle gwoli wyjaśnienia.

scaneRboy
Kontakt:

#118 Post autor: scaneRboy » 25 mar 2019, o 08:38

na każdym szpilu powinien być trans nt stadionu. Od poniedziałku do piątku powinien wisieć na estakadzie, żeby go było dobrze widać z sali obrad Rady Miasta.

Wlepka czy okrzyk nic nie znaczy, ale najważniejsze to nie dać odczuć, że zapomnieliśmy albo mamy w to gdzieś.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

Awatar użytkownika
markomaniak
Kontakt:

#119 Post autor: markomaniak » 25 mar 2019, o 08:38

Co do flag wywieszanych na plocie to konstruktywna krytyka z mojej strony:
- niech se wisi PDW, ale priorytemem powinny byc fany Ruchu Chorzów i te powinny wisiec na srodku (powinny byc najbardziej widoczne). Inne (sztamy, PDW powinny wisiec gdzies obok)
- co do politycznych manifestacji, to moim zdaniem nie powinno byc ani prawackich, ani lewackich hasel politycznych, bo Ruch to Klub Sportowy, a nie kolejna byle jaka partia polityczna. Chyba ze tematy polityczne sa zwiazane bezposrednio z tematami sportowymi lub kibicowskimi.

marek79
Kontakt:

#120 Post autor: marek79 » 25 mar 2019, o 08:52

Cieszy 9 stron w temacie meczowym.

Szkoda, że 6 stron to walka między sobą. To nie wróży nic dobrego.

Zablokowany