Naprawdę nie można było wywiesić "jakiejkolwiek" wzmianki o stadionie? Ani razu nie było to skandowane. Reszty komentował nie będę, bo i tak się nie dogadamy w tych kwestiach.jakimamnick? pisze: ↑24 mar 2019, o 19:05Nie chcemy twoich pieniędzy. Trzeba było zebrać tych fanatyków i przyjść a nie znowu pisać na neciebergmon pisze: ↑24 mar 2019, o 18:45Kaj jest tym co się tu tak ciepoł na forum,że jak chce ktoś coś wiedzieć to trza podlyjś na prosto.To mu powiem na prosto jakby dzisiej przyszli te prawdziwe fanatyki z lot powiedzmy 80-tych 90-tych,to te gupki co zakryli fana Ruchu tymi wypocinami spierdalali by w podskokach,i on mi powie przidż do nos.Tyś jest chopuś śmieszny!!!!!W życiu nie wciepna grosza do ich puszki,wola dać łochlaptusowi pod sklepem na browara!!!jak wisiały flagi gieksy rowu i rakowa skrojone przez chłopaków to każdy pi***olił że jesteśmy najlepsi i brawo, a teraz siedzą przez pomówienia grubego ciula i już jest źle bo wisi trans na środku hehe. Trans wisiał bo mieliśmy info że wielu chłopaków będzie oglądać ten mecz za kratami i
dlatego tak wyeksponowane dla nich były pozdrowienia.
Tyle, piszcie dalej na necie ciulstwa, a na stadionie bójcie się podejść FANATYCY
Ps. Trans NSDR przechodzi przymusową renowacje dlatego go zabrakło
Ruch Chorzów - Rozwój Katowice --> 24 marca 2019, 13:05
-
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzów - Rozwój Katowice --> 24 marca 2019, 13:05
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- jakimamnick?
- Kontakt:
Ja nie prowadzę dopingu, więc nie będę odpowiadal. Myślę, że sprawa że stadionem wygląda ostatnio trochę inaczej i skandowanie oraz transy nic już nie dadzą. Czas na inne działania, o których będzie pisał Sajmon

-
- Kontakt:
Rozumiem, niemniej Fantomas powinien się bać i przy obiedzie usłyszeć to co powinien. Chociaż wątpię, że on był świadomy, że Ruch w niedzielę grał. Raczej pasjonował się wyścigami żaglówek w Pierdziszewie.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
- jakimamnick?
- Kontakt:
No wlasnie. Łysy ma na to wyjebane czy będzie trans czy nie oraz czy będzie okrzyk że mokniemy jak pada. Było po meczu spotkanie Simon-WR-UN na którym zostaly wybrane inne metody działania o których zostaniecie poinformowani. Będzie to bardziej widoczne niz trans czy okrzyk na meczu. Fakt faktem trans mógł wisieć - nasz błąd. Ale czepianie się że wisi trans PDW dla naszych kolegów to przesada i nie powinno to w ogóle podlegać jakiejkolwiek dyskusji. Ci wszyscy fanatycy z lat 80 których tak dużo na 10 i którzy tak bardzo cisną na nas gdyby w swoich latach powiedzieli na stadionie to co tutaj wypisują to Dziura by ich szybko sprowadził na ziemię i meczu by nie dokończyli. Cieszcie się ze macie internet i tu się możecie wyżyć

-
- Kontakt:
bermon tak było a teraz jakieś grzyby ,kowboje dla niektórych są idolami.Zobacz gdzie jest twoja drużyna dzięki takim osobą i strażokowi ,szmaty podarte na pół mam gdzieś wolę stadion i klub w ekstraklasie a nie gwiazdorów którzy nie znają składu drużyny a wolą hajs dla siebiejakimamnick? pisze: ↑24 mar 2019, o 19:05Nie chcemy twoich pieniędzy. Trzeba było zebrać tych fanatyków i przyjść a nie znowu pisać na neciebergmon pisze: ↑24 mar 2019, o 18:45Kaj jest tym co się tu tak ciepoł na forum,że jak chce ktoś coś wiedzieć to trza podlyjś na prosto.To mu powiem na prosto jakby dzisiej przyszli te prawdziwe fanatyki z lot powiedzmy 80-tych 90-tych,to te gupki co zakryli fana Ruchu tymi wypocinami spierdalali by w podskokach,i on mi powie przidż do nos.Tyś jest chopuś śmieszny!!!!!W życiu nie wciepna grosza do ich puszki,wola dać łochlaptusowi pod sklepem na browara!!!jak wisiały flagi gieksy rowu i rakowa skrojone przez chłopaków to każdy pi***olił że jesteśmy najlepsi i brawo, a teraz siedzą przez pomówienia grubego ciula i już jest źle bo wisi trans na środku hehe. Trans wisiał bo mieliśmy info że wielu chłopaków będzie oglądać ten mecz za kratami i
Tyle, piszcie dalej na necie ciulstwa, a na stadionie bójcie się podejść FANATYCY
zbyszek
-
- Kontakt:
Ty pajacu bedziesz sp***dalac jak dalej bedziesz pisac ciulstwa na forum. Co do stadionu j/w, będzie podane odpowiednie info. A komu nie pasuje PDW, niech sie mocno nad soba zastanowi, bo chyba Wam sie w glowach pi***oli. Bez odioru.bergmon pisze: ↑24 mar 2019, o 18:45Kaj jest tym co się tu tak ciepoł na forum,że jak chce ktoś coś wiedzieć to trza podlyjś na prosto.To mu powiem na prosto jakby dzisiej przyszli te prawdziwe fanatyki z lot powiedzmy 80-tych 90-tych,to te gupki co zakryli fana Ruchu tymi wypocinami spierdalali by w podskokach,i on mi powie przidż do nos.Tyś jest chopuś śmieszny!!!!!W życiu nie wciepna grosza do ich puszki,wola dać łochlaptusowi pod sklepem na browara!!!
UN'08
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To moze im pocztowke wyslijcie albo pod lipo podjedzcie. Wstyd panowie! W du*** macie ten klub. Licza sie tylko wasze interesy.Elmer pisze: ↑24 mar 2019, o 19:16Naprawdę nie można było wywiesić "jakiejkolwiek" wzmianki o stadionie? Ani razu nie było to skandowane. Reszty komentował nie będę, bo i tak się nie dogadamy w tych kwestiach.jakimamnick? pisze: ↑24 mar 2019, o 19:05Nie chcemy twoich pieniędzy. Trzeba było zebrać tych fanatyków i przyjść a nie znowu pisać na neciebergmon pisze: ↑24 mar 2019, o 18:45Kaj jest tym co się tu tak ciepoł na forum,że jak chce ktoś coś wiedzieć to trza podlyjś na prosto.To mu powiem na prosto jakby dzisiej przyszli te prawdziwe fanatyki z lot powiedzmy 80-tych 90-tych,to te gupki co zakryli fana Ruchu tymi wypocinami spierdalali by w podskokach,i on mi powie przidż do nos.Tyś jest chopuś śmieszny!!!!!W życiu nie wciepna grosza do ich puszki,wola dać łochlaptusowi pod sklepem na browara!!!jak wisiały flagi gieksy rowu i rakowa skrojone przez chłopaków to każdy pi***olił że jesteśmy najlepsi i brawo, a teraz siedzą przez pomówienia grubego ciula i już jest źle bo wisi trans na środku hehe. Trans wisiał bo mieliśmy info że wielu chłopaków będzie oglądać ten mecz za kratami i
- E
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Obrażanie ludzi którzy w latach 90 i na początku 2000 jeździli na wyjazdy, które nie były wycieczkami krajoznawczymi, wypadami samochodami, tylko długimi pociągowymi wyprawami z licznymi przygodami a teraz z racji odpierdalania maniany przez rządzących KIBICAMI, sobie wszystko odpuścili jest szczytem wszystkiego.
Sorry dla wszystkich ale panowie spod znaku R w latach 90 byli w stanie zrobić dla tego klubu WSZYSTKO bez względu na koszty finansowe i prawne byle wyprostować co się da. Teraz zarabianie kasy na klubie i biznesy wokół jego barw są przez KUMATYCH traktowane jako działanie dla dobra klubu. My się z tym nie zgadzamy, nie będziemy z Wami o tym rozmawiali bo przecież kumaci wiedzą. My jesteśmy niekumaci bo biliśmy się za ten klub nie za pieniądze i korzyści, za nami przemawiały pięści, charakter i siła woli a nie PDW i interesy.
Pewnie chopy z roczników 10 lot starszych to samo pisali o nas urodzonych w latach 80-tych ale nas się bali wszyscy i na boisku i poza nim i byli my w ekstraklasie albo w 1 lidze, w której potrafiliśmy zmobilizować 10k ludzi na mecze.
Wywieszacie na meczach ikonę mojego Przyjaciela HERMANA. To był mój człowiek a ja byłem jego przyjacielem, gość nigdy nikomu nie zrobił krzywdy nie bił się za ten klub ale miał go w sercu, robił wszytko żeby pomóc na każdym możliwym polu, Synek się w grobie przewraca widząc co się dzieje na trybunach. Żądacie szacunku i rozmowy, o czym my mamy z Wami rozmawiać kiedy robicie w opinii nas starych fanatyków wszystko żeby ustawić siebie a nie pomóc klubowi.
Przepraszam wszystkich którzy mają w sercu klub a poczuli się urażeni ale po latach kibicowskich klęsk w końcu przyszła pora na moją refleksję.
Sorry dla wszystkich ale panowie spod znaku R w latach 90 byli w stanie zrobić dla tego klubu WSZYSTKO bez względu na koszty finansowe i prawne byle wyprostować co się da. Teraz zarabianie kasy na klubie i biznesy wokół jego barw są przez KUMATYCH traktowane jako działanie dla dobra klubu. My się z tym nie zgadzamy, nie będziemy z Wami o tym rozmawiali bo przecież kumaci wiedzą. My jesteśmy niekumaci bo biliśmy się za ten klub nie za pieniądze i korzyści, za nami przemawiały pięści, charakter i siła woli a nie PDW i interesy.
Pewnie chopy z roczników 10 lot starszych to samo pisali o nas urodzonych w latach 80-tych ale nas się bali wszyscy i na boisku i poza nim i byli my w ekstraklasie albo w 1 lidze, w której potrafiliśmy zmobilizować 10k ludzi na mecze.
Wywieszacie na meczach ikonę mojego Przyjaciela HERMANA. To był mój człowiek a ja byłem jego przyjacielem, gość nigdy nikomu nie zrobił krzywdy nie bił się za ten klub ale miał go w sercu, robił wszytko żeby pomóc na każdym możliwym polu, Synek się w grobie przewraca widząc co się dzieje na trybunach. Żądacie szacunku i rozmowy, o czym my mamy z Wami rozmawiać kiedy robicie w opinii nas starych fanatyków wszystko żeby ustawić siebie a nie pomóc klubowi.
Przepraszam wszystkich którzy mają w sercu klub a poczuli się urażeni ale po latach kibicowskich klęsk w końcu przyszła pora na moją refleksję.
Tylko umarli widzieli koniec wojny
-
- Kontakt:
Tez nie bardzo sobie wyobrazam taka rozwowe i wcale nie chodzi o strach. Temat stadionu przewija sie od minimum 25 LAT(!!!) i mam uwierzyc ze mlynowy czy inna osoba organizujaca doping tego jeszcze nie obczaiła?
Dzialania takie, czy inne...
Ja nikomu do porfela nie zagladam, ale stadion to kwestia przedluzenia naszego gatunku. Dalsza egzystencja.
Dzialania takie, czy inne...
Ja nikomu do porfela nie zagladam, ale stadion to kwestia przedluzenia naszego gatunku. Dalsza egzystencja.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
Renowacja transu tego jeszcze nie grali nikajjakimamnick? pisze: ↑24 mar 2019, o 19:05Nie chcemy twoich pieniędzy. Trzeba było zebrać tych fanatyków i przyjść a nie znowu pisać na neciebergmon pisze: ↑24 mar 2019, o 18:45Kaj jest tym co się tu tak ciepoł na forum,że jak chce ktoś coś wiedzieć to trza podlyjś na prosto.To mu powiem na prosto jakby dzisiej przyszli te prawdziwe fanatyki z lot powiedzmy 80-tych 90-tych,to te gupki co zakryli fana Ruchu tymi wypocinami spierdalali by w podskokach,i on mi powie przidż do nos.Tyś jest chopuś śmieszny!!!!!W życiu nie wciepna grosza do ich puszki,wola dać łochlaptusowi pod sklepem na browara!!!jak wisiały flagi gieksy rowu i rakowa skrojone przez chłopaków to każdy pi***olił że jesteśmy najlepsi i brawo, a teraz siedzą przez pomówienia grubego ciula i już jest źle bo wisi trans na środku hehe. Trans wisiał bo mieliśmy info że wielu chłopaków będzie oglądać ten mecz za kratami i

-
- Kontakt:
To ja poruszę jeszcze temat chodzenia w Pitbulach PDW Śmierć konfidentom itp i ten post kieruje szczególnie do tych młodszych osób. U nas na Ruchu już większość zapomniala jak wyglądają barwy naszego Klubu czy może wstydza się zakładać barwy swojej ukochanej drużyny?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Renowacja transu skończy sie zaraz po tym jak skończą renowacje Kaplicy Sykstyńskiej.
Wstyd
Wstyd
-
- Kontakt:
Kilka słów od Jednego z mlynowych:
"brakuje nam do tego calego burdelu jaki się dzieje w około klubu stadionu itd tego abyśmy się wadzili między sobą. Dużo osób tutaj zarzut ma o to, że było dużo pdw a o stadionie nic.
-Transu nie było bo się zj***l tak jak to napisał ktoś wyżej.
- co do tego, że nie było okrzykow ws stadionu. Zapomnieliśmy po prostu w ciągu tych 90 minut zapomnieliśmy tego zarzucić za co jedyne co możemy powiedzieć to sory. Ale to, że my krzykniemy to czy tamto niestety już nie działa. I możecie nam wierzyć lub nie(pewno nie:)) ale robimy wszystko aby powstał ten stadion. Chodzimy na spotkania czy to z Miastem czy to z klubem czy to z wszystkimi kompetentnymi osobami które mogą coś pomóc ws stadionu. Jeżeli myślicie że rykniemy że chcemy stadionu to niestety ale to już nie działa. Ale macie racje ze powinno Byc(jak zapomnimy to proszę przyjść i nam to przypomnieć, my nie gryziemy ani nie bijemy:))
-jeżeli ktos ma do nas mlynowych jakiś zarzut lub uważa że lepiej stworzy odpowiednią atmosferę na Cichej gdzie wszyscy będą szczęśliwi i spiewali ze wszystkich sił- zapraszamy. My dajemy z siebie 100procent a to jak każdy się dokłada do tego dopingu niech sobie już odpowie sam."
"brakuje nam do tego calego burdelu jaki się dzieje w około klubu stadionu itd tego abyśmy się wadzili między sobą. Dużo osób tutaj zarzut ma o to, że było dużo pdw a o stadionie nic.
-Transu nie było bo się zj***l tak jak to napisał ktoś wyżej.
- co do tego, że nie było okrzykow ws stadionu. Zapomnieliśmy po prostu w ciągu tych 90 minut zapomnieliśmy tego zarzucić za co jedyne co możemy powiedzieć to sory. Ale to, że my krzykniemy to czy tamto niestety już nie działa. I możecie nam wierzyć lub nie(pewno nie:)) ale robimy wszystko aby powstał ten stadion. Chodzimy na spotkania czy to z Miastem czy to z klubem czy to z wszystkimi kompetentnymi osobami które mogą coś pomóc ws stadionu. Jeżeli myślicie że rykniemy że chcemy stadionu to niestety ale to już nie działa. Ale macie racje ze powinno Byc(jak zapomnimy to proszę przyjść i nam to przypomnieć, my nie gryziemy ani nie bijemy:))
-jeżeli ktos ma do nas mlynowych jakiś zarzut lub uważa że lepiej stworzy odpowiednią atmosferę na Cichej gdzie wszyscy będą szczęśliwi i spiewali ze wszystkich sił- zapraszamy. My dajemy z siebie 100procent a to jak każdy się dokłada do tego dopingu niech sobie już odpowie sam."
UN'08
- kyjool
jakimamnick? pisze: ↑24 mar 2019, o 19:05Trans wisiał bo mieliśmy info że wielu chłopaków będzie oglądać ten mecz za kratami i
Fajnie, że wspieracie kilku/nastu nieudaczników którzy trafili za kratki (mniemam, że z własnej głupoty), ale wystawianie takiego ogromnego transparentu i to w meczu który idzie w otwartej TV to skrajny debilizm. Robicie debili z siebie i z tych "pikników" którzy z waszymi pozdrowieniami nie mają nic wspólnego.
Klub jest w najtrudniejszym momencie w historii, walczymy o utrzymanie na szczeblu centralnym a wy robicie takie coś. Użyjcie czasem mózgu, to nie boli.
- jakimamnick?
- Kontakt:
A Ty co robisz, żeby uratować klub z tej sytuacji? Puknijcie sie wszyscy w głowę. Zmienimy zasady działania tego forum, bo to co się tu dzieje przechodzi ludzkie pojęcie.