Ruch Chorzów - Arka Gdynia
-
- Kontakt:
cy by dzis wygrali 1:0 cy 10:0 to z moji strony podziekowan niy bydzie, jedynie to moga im w ryj napluc abo do zici nakopac.
A jak slecom do III ligi to godom to jus tu i teraz na RUCH pojada dopiyro ja bydom tam kaj jest ich miejsce czyli PIYRSZO LIGA.
"Danke" grajkom a wynik mie dzis pi***oli. przijada porycec co mysla lo ty bandzie ciyniasow (z wylonczyniym PEPE, SEBY, MODEGO ECIKA)
A jak slecom do III ligi to godom to jus tu i teraz na RUCH pojada dopiyro ja bydom tam kaj jest ich miejsce czyli PIYRSZO LIGA.
"Danke" grajkom a wynik mie dzis pi***oli. przijada porycec co mysla lo ty bandzie ciyniasow (z wylonczyniym PEPE, SEBY, MODEGO ECIKA)
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Osłabiajom mie te wasze pewne informacje o kupowaniu meczy. Niych ktoś mi powie jaki jest sens kupienia jakiegokolwiek z dwóch następnych meczy. Zoden. Gromy baraze i pozamiatane. Ważne żeby niy nachytac kartek i kontuzji i bez zufal przejść baraże. Od sierpna wszystko zaczyno sie od nowa. Nowe nadzieje, nowe stresy....
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
- Patton
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wkur#io mie jak czytom ze co poniektórych wali wynik meczu z Arką. MAJĄ WYGRAĆ CHOBY NIE WIEM CO i to z Arką i Koroną. A czuja że Polkowice w tych dwóch ostatnich szpilach zdobedzie 4 pkt!!!Zoboczycie, ino potem bedzie wkurwienie ze my nie wygrali tych dwóch szpilów.
........:::::::: 19 R 20 ::::::::.........
-
- Kontakt:
- Anmael
- Kontakt:
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
maja wygrac choby nie wiem co - a ku*** z mlawa, kujawiakiem i ku*** wszystkimi innymi nie mieli??? praktycznie z nikim nie wygrali, a teraz nagle wygraja z druzynami w ci*** lepszymi, a i polkowice nam przegraja z ciulami i bedzie wszystko pieknie hahaha - smiech na saliAcid pisze:Wkur#io mie jak czytom ze co poniektórych wali wynik meczu z Arką. MAJĄ WYGRAĆ CHOBY NIE WIEM CO i to z Arką i Koroną. A czuja że Polkowice w tych dwóch ostatnich szpilach zdobedzie 4 pkt!!!Zoboczycie, ino potem bedzie wkurwienie ze my nie wygrali tych dwóch szpilów.
-
- Kontakt:
Kolend jasne ze mieli wygrać, ale mie chodzi o to ze juz wiekszość sam jest pewno ze gromy w barażach, a som jeszcze dwa szpile, kiere mozna wygrać a i wcale nie jest powiedziane ze Polkowice tez te dwa ostatnie szpile wygrają. Puki jest szansa to cza wierzyc do konca a nie pi***olic ze je*** mie wynik z tym i z tym. I zdaja sie sprawa z tego ze jest to wersja bardzo optymistyczno. A teraz pitom z czwiczen i wydupiom na szpil 

........:::::::: 19 R 20 ::::::::.........
-
- Kontakt: