Stowarzyszenie Wielki RUCH
-
- Kontakt:
Re: Stowarzyszenie Wielki RUCH
a jak się sprawa ma z tym, że Ci co się do dzisiaj do 19:20 zapiszą dostaną te koszulki rzekomo? jak to będzie załatwione?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Chodzilem na mecze od 87 roku i powiedzialem dosyc patrzenia jak cala Polska, zostawia Chorzow w tyle. Za to pierwszy bede na manifestacji, ktora w koncu uda sie zorganizowac. Ludzie kochani, internety, fejsy i inne ulstwa, a nie mozna skrzyknac ludzi pod UM? Czy ktos sie w koncu ustali termin?szogun pisze: ↑24 lut 2019, o 15:21Jakby tak każdy pomyślał to nikt by nie chodził i tym bardziej nie byłoby potrzeby budowy stadionu. Poza tym idziemy oglądać Ruch a nie trybuny. Zachęcam do przełamania i powrót na stadion. Im nas więcej, tym lepsza atmosfera wokół drużyny, klubu, w końcu ta zła passa się odwróci.chropaczow pisze: ↑24 lut 2019, o 14:58Juz napisalem maila w tej sprawie. Moze byc kurierem platne przy odbiorze, zeby nie obciazac WR.grzej pisze: ↑24 lut 2019, o 14:31@chropaczow - dobry pomysł.
@JoKeRoNŁ - http://www.cashbackzakupy.pl/#home
W zeszlym roku, w przyplywie szalu, po kolejnych porazkach i przesunieciu terminu budowy stadionu, obiecalem sobie, ze moja noga nie stanie na starym stadionie.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wtorek/środę będzie kompletna informacja z naszej strony.Dominik1920 pisze: ↑24 lut 2019, o 15:35a jak się sprawa ma z tym, że Ci co się do dzisiaj do 19:20 zapiszą dostaną te koszulki rzekomo? jak to będzie załatwione?
Na pewno trzeba będzie podać mailem rozmiar i ksywę na rękaw (jeśli ktoś będzie sobie życzył).
Postaramy się to jak najszybciej ogarnąć aby złożyć zamówienie do producenta.
historiaruchu.pl
- _BiADACZ_
- Kontakt:
Spirala się nakręca.
Skusiło i mnie - zapisany!.
Skusiło i mnie - zapisany!.

"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
-
Przy zapisywaniu zakresilem obcje placenia co moesiac ,jutro Ida do banku i chciolbych wplacic zaro za caly rok, jest to ok ?????????
- krzysiu20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Również i ja się zapisałem online.Dostałem email i czekam na sms.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
@ciudu - tak, nie ma problemu. Potwierdź to mailem na [email protected] żeby tak to zaksięgowali.
@krzysiu20 - II tura wysyłek smsów i maili z nr rachunku będzie wysłana w nadchodzącym tygodniu.
@krzysiu20 - II tura wysyłek smsów i maili z nr rachunku będzie wysłana w nadchodzącym tygodniu.
historiaruchu.pl
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jeśli ktoś sie zapisoł i zapłacił 1 składka by dostac koszulkai potem to oleje powinien sam byc z imienia i nazwiska podany.
Cieszy że tak fajnie to sie rozrasto
Cieszy że tak fajnie to sie rozrasto

SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE
- _BiADACZ_
- Kontakt:
Besto jo wpłaca od razu na cały rok, przynajmij byda mioł spokój i nie byda zapominoł. 

"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
- niebieski szatan
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jo żech wpisoł na deklaracji 19,20 pln, a wpłacom co miesionc po 100 pln. Jak opisuja w przelewie, że to składka za miesionc to tak to jest ksiyngowane czy tysz musza do wos łosobno maila pisać?
Ino Ruch!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
Napiszcie Mi jeszcze prosza Co to za Konto Co MO z przodku 45................,jes to IBAN banku w POLSCE.? Bo jak Zech zawsze Geld przelyw Öl do PL to bol zawsze 71 z pzodku. Musza z przodku jeszcze PL wpisac jak przelyw om z niymiec?
- Raider94
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja, w wypadku przelewu z zagranicy przed nr rachunku dopisuje się PL. Swift/BIC u nos to PPABPLPKXXX
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Czekom chopy cierpliwie na swój numer konta widza że musiało być fest dużo zgłoszeń przez niedziela co cieszy.Mom nadzieja że Ci wszyscy "koszulkowi"członkowie się trocha opamiętają.Chopcy nie o koszulka sam chodzi a o "Wielki Ruch"!
29.05.2022 w szatni przed meczem RUCH-MOTOR
T.Foszmańczyk:
"Nie będziemy drużyną o której będą mówić że prawie zrobiła awans bo my go k**** zrobimy!Z Bogiem i po zwycięstwo!Kto wygra mecz?RUCH!
T.Foszmańczyk:
"Nie będziemy drużyną o której będą mówić że prawie zrobiła awans bo my go k**** zrobimy!Z Bogiem i po zwycięstwo!Kto wygra mecz?RUCH!
-
Przelyw poszol!