Stowarzyszenie Wielki RUCH
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Stowarzyszenie Wielki RUCH
Zaplacone, zlecenie stałe jest. Prośba do adminów o złoty kolor nicka.
ZAWSZE NIYBIESKI
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ode mnie równiez przelew poszedł. W kupie raźniej
Również prosze o złoty kolor adminów i mom nadzieja że tu 90 % takich ludzi bydzie.

SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja tez prosze o zlotko 

- atleticomadryt
- Kontakt:
Jakie macie podejscie do osob zapisanych ktore po okresie regularnych wplat nie beda w stanie zaplacic w terminie skladek przez rozne problemy zyciowe?
„Naszym HonoRem WieRnosc jeeeeeesst - Naszym Klubem (H)KS RUCH”
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mysle, ze taka osoba znajdzie tu wsparcie. Tworzy sie ciekawa spolecznosc. Brakowalo tego.atleticomadryt pisze: ↑23 lut 2019, o 08:54Jakie macie podejscie do osob zapisanych ktore po okresie regularnych wplat nie beda w stanie zaplacic w terminie skladek przez rozne problemy zyciowe?
- Roch1920
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jeśli chcecie złoty kolor nicka musicie napisać do osób z zarządu PW i podać indywidualny numer bankowy. Ten, na który wysyłacie składki. W taki sposób to działało kiedy się zapisałem do WR.
- _BiADACZ_
- Kontakt:
Koszulka gratis to jak dla mnie trochę chybiony pomysł, ale wiadomo to Wasza decyzja (WR). 

"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
pi***olić koszulki to fakt, ale jak widzisz było to impulsem do podwojenia, a może potrojenia liczby zapisanych. Jeśli 25% "koszulkowiczów" odpadnie to i tak jest dla stowarzyszenia i jego budżetu duży sukces. Ważne żeby przypominać o regularnych wpłatach, podawać liczbę stałych członków i aktywnie się prezentować w różnych akcjach pro-Ruch, mediach społecznościowych etc.
-
- Kontakt:
Dużo osób płaci za caly rok z góry.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Do kogo konkretnie pisac w sprawie zlotego WR?
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
mi sie wydaje, ze glownym powodem byla mozliwosc rejestracji online.wojt pisze: ↑23 lut 2019, o 10:25pi***olić koszulki to fakt, ale jak widzisz było to impulsem do podwojenia, a może potrojenia liczby zapisanych. Jeśli 25% "koszulkowiczów" odpadnie to i tak jest dla stowarzyszenia i jego budżetu duży sukces. Ważne żeby przypominać o regularnych wpłatach, podawać liczbę stałych członków i aktywnie się prezentować w różnych akcjach pro-Ruch, mediach społecznościowych etc.
a tak naprawde pewnie wszystko sie zlozylo. Koszulki, wywiad na Niebiescy.pl, akcja wspieram WR, promocja koszulkowa. i nawet nie chodzi o jakos tych 4 rzeczy, a o to, ze ludzie zaczeli widziec, ze cos sie dzieje. to jak z frekwencja. czasem wywolana jest taka pozytywna korba wsrod ludzi.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jest jeszcze jeden powód - to jedyne środowisko które jest w stanie skupić kibiców i walczyć o nowy stadion
-
- Kontakt:
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Utworzylem kiedys ten temat i miałem trochę uwag, pytań i sugestii.
Dziś jest ten czas. Wpisalem się. Skladka roczna i do przodu. Mam nadzieję na czlonkowski nr 1000
.
Socios Realu jest ok. 90 000, Barcelony 140 000.
Gonimy ich. Z taką dynamiką damy radę się
.
Kilka propozycji.
1. Odpalcie tą drużynę biznesu
2. Zbierzcie propozycje od członków jakie glowne dzialania powinny być prowadzone przez WR, moze z glosowaniem na niebiescy.pl. Wtedy glosujacy czlonkowie poczują się ważni i docenieni że mają coś w WR do powiedzenia.
Powodzenia
Może Kamil Grabara, Bogusz i Bargiel by nagrali 10 sekundowy klip promujący WR. Może W. Grzyb w tym pomoże.
3. Może stworzyć czlonkostwo honorowe - bez płacenia skladek i uhonorować naszych bylych Mistrzów. O niektórych klub zapomniał, a bedzi z tego dodatkowa otoczka ...
Taki K. Grabara gdyby dostał taką zlotą lub platynową kartę może się pochwali ...
Podobnie Gucio Warzycha itp...
No i Ci trochę zapomniani z lat 70, 60 ....
Póki żyją, czasem w biedzie i chorobie, zapomniani ...
Dziś jest ten czas. Wpisalem się. Skladka roczna i do przodu. Mam nadzieję na czlonkowski nr 1000

Socios Realu jest ok. 90 000, Barcelony 140 000.
Gonimy ich. Z taką dynamiką damy radę się

Kilka propozycji.
1. Odpalcie tą drużynę biznesu
2. Zbierzcie propozycje od członków jakie glowne dzialania powinny być prowadzone przez WR, moze z glosowaniem na niebiescy.pl. Wtedy glosujacy czlonkowie poczują się ważni i docenieni że mają coś w WR do powiedzenia.
Powodzenia
Może Kamil Grabara, Bogusz i Bargiel by nagrali 10 sekundowy klip promujący WR. Może W. Grzyb w tym pomoże.
3. Może stworzyć czlonkostwo honorowe - bez płacenia skladek i uhonorować naszych bylych Mistrzów. O niektórych klub zapomniał, a bedzi z tego dodatkowa otoczka ...
Taki K. Grabara gdyby dostał taką zlotą lub platynową kartę może się pochwali ...
Podobnie Gucio Warzycha itp...
No i Ci trochę zapomniani z lat 70, 60 ....
Póki żyją, czasem w biedzie i chorobie, zapomniani ...
- somebody_correct
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak byk Ci pisze ze kazdy kto sie zapisze..maly KLZ pisze: ↑23 lut 2019, o 04:43Drogi kolego chciałem tylko się dowiedzieć jak to wygląda odnosząc się do tej wiadomości na niebiescy.pl i tyle a ty mi tu hipotezy wykładasz. "Dodatkową atrakcją dla osób, które zapiszą się do niedzieli 24 lutego do godziny 19:20 będzie do odbioru koszulka polo z herbem WR i autografem Wojtka Grzyba, którą ufunduje partner Stowarzyszenia Wielki Ruch."somebody_correct pisze: ↑22 lut 2019, o 21:19A niby czemu byku?
Rozumiem ze tak se wymysliles i reguly ustalasz bo.Ty je rozdajesz?
Czyli ze jak.ktos zadeklaruje wplate 500zl miesiecznie to nie dostanie bo Ty tak.zadecydowales ale idac inna droga Ty(hipotetycznie) deklarujac 230,4 zl na rok koszulke mozesz dostac?
Biadacz a czemu chybiony? Przeca chopy to sponsor rozdaje nie my za naszo kasa ani kasa WR
Wszyscy - #wspieram WR - WIELKI RUCH
Kto nie daje ten z policji hej!
Kto nie daje ten z policji hej!