Łysy mosz dużo racj.Nie wiemy co sie dzieje w kuluarach ,nie wiemy za wiele jaka jest strategia Miasta i władz klubu na rozwój klubu i czy wogóle jest.Lysy pisze: ↑1 gru 2018, o 19:30Z taką grą, z tymi grajkami,w tym mieście.Wybaczcie ale ciężko będzie się utrzymać. W 1973 roku byłem pierwszy raz na meczu. Nie przeżyłem przez te wszystkie lata podobnego upokorzenia jak w tym sezonie. A wydaje mi się,że czary goryczy dopełni brak stadionu. Ktoś za ten stan rzeczy powinien dostać po mordzie. Kto i kiedy, niech sobie każdy z nas odpowie. Jeśli ktokolwiek myśli "jakoś to będzie" to kopie grób temu klubowi ..A wydaje mi się,że myśli tak większość. Do widzenia na wiosnę.
W zeszłym sezonie żeś padoł co sie utrzymomy i niy wyszło.Jak terozki szkryflosz o awansie to już wiym co uja z tego bydzie
Może nie po awans, bo straty są zbyt duże i za mało meczów. Ja już widzę postęp w grze. Gra jest bardziej poukładana, są momentami strasznie wk...e, ale to można wyeliminować. Kilka nazwisk, opracowanie schemat, PRZYGOTOWANIE FIZYCZNE i myślę, że utrzymanie sobie zapewnimy. Pewnie, gdzieś w głębi jest głupia nadzieja, że może uda się coś więcej. 11 punktów to jednak dużo.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 32 gości