Kujawiak Włocławek - Ruch Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#31 Post autor: spyru » 4 cze 2005, o 16:43

Coś te dzisiejsze wyniki mi śmierdzą. W związku z tym wyczuwam też jutrzejszą wygraną Ruchu

Stary kibic

#32 Post autor: Stary kibic » 4 cze 2005, o 16:50

Niedobry uklad! Podbeskidzie przegralo to dla Kujawiaka jest wielka szansa podskoczyc w tabeli.

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#33 Post autor: jajo » 4 cze 2005, o 16:55

własnie Spyru nie... Bo w tej sytuacji Kujawiak się coraz mocnie liczy w wlace o 4 plac
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

TomSky
Kontakt:

#34 Post autor: TomSky » 4 cze 2005, o 17:28

A mnie sie wydaje że tak jak jeszcze 2 kolejki temu wszystkie drużyny zagrożone barażami przegrywały swoje mecze tak teraz przegrają wszystkie "zagrożone" barażem o awans, bo tak naprawde to ta tabela jest już dawno ustalona.....
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#35 Post autor: spyru » 4 cze 2005, o 18:49

Jajo to są tylo moje domysły :wink: . Bo czuje nosem że nie poleci Mława, tylko Szczakowianka!!!

Kiełbasa

#36 Post autor: Kiełbasa » 4 cze 2005, o 23:12

czy to bedzie piłkarski poker? Oby nie. Widzew sie dzis potknął i liczymy na zwyciestwo Ruchu które niepozwoliło by Kujawiakowi nas dogoni.

POZDRÓWKI NIEBIESCY

GIF19R20
Kontakt:

#37 Post autor: GIF19R20 » 4 cze 2005, o 23:45

Jak mnie wqrwio tako gadka ze momy cienzki szpil z kujawiakiem!!! jak se pomysla ze jeszcze 3 lata tymu byli my w 1 lidze..... a szkoda godac ... przykre je to ze muszemy walczyc o utrzymanie z jakims tam pierd... kujawiakiem... nawet nie wiecie jako mom kurwi..ca Jo chca jeszcze dorzyc przinajmniyj jednego mistrza Polskii ktorygo zdobycie RUCH nasz kochany RUCH Chorzów....

TIMI Z BATOREGO

#38 Post autor: TIMI Z BATOREGO » 4 cze 2005, o 23:50

2 sprawy
1. Ruch jak niewygRo to momy baraże
2. Jak przegro najprawdopodobniej Widzew niewejdzie

WIEC WIEZYMY WSZYSCY W NASZYCH PIŁKARZYKÓW

Awatar użytkownika
RadiatoR
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#39 Post autor: RadiatoR » 5 cze 2005, o 00:01

Nie wygramy. Dlaczego ?
Zeby nie bylo zbyt podejrzanie wszystkie druzny walczace o baraze badz ich uniekniecie nie moga kupic meczy w tej samej kolejce wiec mysmy kupili ostatnio (Polkowice pewnie tez) a w tej kupil Piast i Mlawa. Ot dlaczego.
Nie kłóć się z idiotami. Sprowadzą dyskusję do swojego poziomu i pobiją cię doświadczeniem.

Pavlique
Kontakt:

#40 Post autor: Pavlique » 5 cze 2005, o 06:43

czy to bedzie piłkarski poker? Oby nie. Widzew sie dzis potknął i liczymy na zwyciestwo Ruchu które niepozwoliło by Kujawiakowi nas dogoni.
ta welko przijaźń juz mi bokiym wyłazi... Widzew nojprzód sprzedoł szpil piastolom i doł im punkty a teroski podłożoł sie młoawie i momy problym z ujawiakiym kerymu zaś woniają baraże ło wejście a z nami jakos bez mrugniyncio wygroł jak chcioł...
take wielkie przijaciele... :twisted:
nic wiyncyj niy powiym ale...
I'm a man who walks alone

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#41 Post autor: heli » 5 cze 2005, o 06:54

Pavlique pisze:
ta welko przijaźń juz mi bokiym wyłazi... Widzew nojprzód sprzedoł szpil piastolom i doł im punkty a teroski podłożoł sie młoawie i momy problym z ujawiakiym kerymu zaś woniają baraże ło wejście a z nami jakos bez mrugniyncio wygroł jak chcioł...
take wielkie przijaciele... :twisted:
nic wiyncyj niy powiym ale...
1. jeśli nawet by to byłą prawda to myślisz, że kibice to sprzedali
2. Sami mogli my wygrać i na Piaście i na Mławie nie zrobily my tego czy to oznacza, że my też spzredali
3. Mława i tak nas nie ma szans dogonić
4. Widzew walczy o baraże i sprzedawałby mecze jeśli tak jest to uważam, ze ta liga naprawdę musiałaby być cała ustawiona bo nikt przy przewadze 2,3 punktów nad rywalami nie straci 5 punktów nie wiedząć że inni też nie wygrają.

Dlkatego jeśli by tak było to dzisiej by musioł Ruch wygrać z Kujawiakiem, a przynajmniej zremisować, a i żeby Ruch był zadowolony to jeszcze powinni przegrać Polkowice.

aRt

#42 Post autor: aRt » 5 cze 2005, o 07:58

pokery czy nie, ale trza WYGRAĆ :!: bo inaczej bedzie cięko z nami :!:

:ruch_gool: :ruch_gool: :ruch_gool:

Tipton

#43 Post autor: Tipton » 5 cze 2005, o 09:15

Jestem kibicem Kujawiaka. Skoro piszecie o piłkarskim pokerze z udziałem Kujawiaka, to sprawdźcie koniecznie statystykę czerwonych kartek w tej rundzie. Ku Waszemu zdumieniu może się okazać, że w ścisłej czołówce jest właśnie Kujawiak! Trzeba przyznać, że to dość dziwny sposób na kupowanie ekstraklasy...granie w osłabieniu:)

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#44 Post autor: wolfik » 5 cze 2005, o 09:44

RadiatoR pisze:Nie wygramy. Dlaczego ?
Zeby nie bylo zbyt podejrzanie wszystkie druzny walczace o baraze badz ich uniekniecie nie moga kupic meczy w tej samej kolejce wiec mysmy kupili ostatnio (Polkowice pewnie tez) a w tej kupil Piast i Mlawa. Ot dlaczego.
ale bezsens :?

Dziobol

#45 Post autor: Dziobol » 5 cze 2005, o 10:01

wolfik pisze:
RadiatoR pisze:Nie wygramy. Dlaczego ?
ale bezsens :?
no fest bezsens

ODPOWIEDZ