Zmiany
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
a jo uważom, że jeśli mają mieć tako forma jak tera to odejść powinni prawie wszyscy może poza modymi, natomiast jeżeli ta gra jes ino spowodowana złym przygotowaniem to uważpm, że zostać powinni,
Rafał Franke, Sebastian Nowak, Aleksander Kutschma, Dariusz Mrózek (nie wiem jak tam bedzie po tej kontuzji), Mariusz Unierzyski, Artur Błażejewski, Tomasz Foszmańczyk, Marcin Molek, Wojciech Musiał
, Paweł Sibik, Michał Smarzyński, Rafał Wawrzyńczok, Krzysztof Bizacki, Piotr Ćwielong, Łukasz Janoszka, Mariusz Śrutwa,
z tych co są wypisani jako potencjalne wzmocnienia:
to Lech (szczególnie przy odejściu Nowaka), Grzyb i Woś (jeżeli będzie choć trochę mioł tako forma jak mioł u nos).
Wywrzyczek uważom, że na pewno nie powinno się z nim podpisywać w ciemno kontraktu, a przyjrzeć mu sie bo jednak tako przerwa w grze na wysokim poziomie na pewno nie powoduje, ze chop jest w formie.
Wiśniewski to jakieś nie porozumienie, to samo co pisołech przy Wawrzyczku + oczywiście sprawy pozaboiskowe i jego nie chęć do naszego klubu, w żadnym wypadku.
Rafał Franke, Sebastian Nowak, Aleksander Kutschma, Dariusz Mrózek (nie wiem jak tam bedzie po tej kontuzji), Mariusz Unierzyski, Artur Błażejewski, Tomasz Foszmańczyk, Marcin Molek, Wojciech Musiał
, Paweł Sibik, Michał Smarzyński, Rafał Wawrzyńczok, Krzysztof Bizacki, Piotr Ćwielong, Łukasz Janoszka, Mariusz Śrutwa,
z tych co są wypisani jako potencjalne wzmocnienia:
to Lech (szczególnie przy odejściu Nowaka), Grzyb i Woś (jeżeli będzie choć trochę mioł tako forma jak mioł u nos).
Wywrzyczek uważom, że na pewno nie powinno się z nim podpisywać w ciemno kontraktu, a przyjrzeć mu sie bo jednak tako przerwa w grze na wysokim poziomie na pewno nie powoduje, ze chop jest w formie.
Wiśniewski to jakieś nie porozumienie, to samo co pisołech przy Wawrzyczku + oczywiście sprawy pozaboiskowe i jego nie chęć do naszego klubu, w żadnym wypadku.
-
- Kontakt:
Rafał Franke
Sebastian Nowak
Obrońcy:
Tomasz Balul
Dawid Bartos
Aleksander Kutschma
Piotr Mosór
Dariusz Mrózek
Leszek Pokładowski
Mariusz Unierzyski
Pomocnicy:
Łukasz Adamski
Artur Błażejewski
Tomasz Foszmańczyk
Maciej Kaczorowski
Marcin Molek
Wojciech Musiał
Paweł Sibik
Michał Smarzyński
Edward Stanford
Artur Toborek
Rafał Wawrzyńczok
Napastnicy:
Krzysztof Bizacki
Piotr Ćwielong
Łukasz Janoszka
Mariusz Śrutwa
Tylu zawodników a w rezerwach nie mioł kto grać! dziwne kiedyś kto groł słabo albo sie nie łapoł ciupoł w rezerwach i to ich mobilizowało, ale to było kiedyś teraz grają gwiazdy
Sebastian Nowak
Obrońcy:
Tomasz Balul
Dawid Bartos
Aleksander Kutschma
Piotr Mosór
Dariusz Mrózek
Leszek Pokładowski
Mariusz Unierzyski
Pomocnicy:
Łukasz Adamski
Artur Błażejewski
Tomasz Foszmańczyk
Maciej Kaczorowski
Marcin Molek
Wojciech Musiał
Paweł Sibik
Michał Smarzyński
Edward Stanford
Artur Toborek
Rafał Wawrzyńczok
Napastnicy:
Krzysztof Bizacki
Piotr Ćwielong
Łukasz Janoszka
Mariusz Śrutwa
Tylu zawodników a w rezerwach nie mioł kto grać! dziwne kiedyś kto groł słabo albo sie nie łapoł ciupoł w rezerwach i to ich mobilizowało, ale to było kiedyś teraz grają gwiazdy

[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jo mom zdanie jakie mom, kożdy moze mieć prawo do swojego zdania, prawda jest taka, że niekerzy byli do nie uprzedzeni jeszcze nim on pierwszy roz u nos bala tyknął, a jak ktoś tak patrzy to wiadomo, że widzi ino złe zagrania i choby nie wiem ile mioł dobrych interwencji w meczu to i tak każdy mu wypomni te jeden czy dwa błędy, ale tak jak pisza kożdy mo do tego prawo. Wiem, że to jest nie popularny pogląd wśród kibiców obecnych tu na forum i nie tylko, ale wybacz jo nie beda uważoł coś za prowda tylko dlatego, ze tak godo większość. Ponieważ jo mojego zdania nie zmienia Ty raczej też nie, więc na tym poście kończa yskusja w tej sprawie.spyru pisze:Molek i Franke mają nas głęboko w życi. I to jest najbardziej bolesne bo są wychowankami Ruchu. A do tego beznadziejnymi.
Molek - gabarytowe przeciwieństwo piłkarza, technika: brak, szybkość: brak
Franke - po prostu kelner
OBOJE RAUSSSSSSSS
Heli nie kompromituj sie z tym Sibikiem :? :roll:
Co do Molka to tak jakżech pisoł w stosunku do wszystkich jeśli powodem jego słabej gry są złe przygotowania to powinien dostać szansa, jak nie to wypad, ale to musi określić ktoś fachowy.
Co to Frankego, to jest mniej więcej ta sama sytuacja jak z Sibikiem może trocha w mniejszej skali, że jak bronił to zdarzały się mu błędy jednak miał również wiele kapitalnych interwencji, których nie kerzy ju.z nigdy nie widzieli, a zawsze wypominają błędy i niski wzrost. Coś chyba jednak musi sobą synek reprezentować skoro wśród tylu bramkarzy wychowanków co sie przewijało on jako pierwszy od downa znalozł miejsce choby na ławie, a i zaliczył kilka meczy jak Nowak mioł kontuzja. A ilu takich naszych tormanów wychowanków było od czasów Kołodziejczyka. Bo jo szczerze nie umia się przypomnieć ani jednego. A oznacza to, że jeśli był to raczej nic nie zwojowoł. Jakoś na wielu turniejach juniorskich był on wybierany najlepszym tormanem.
Nie wiem, ale czyż tyś Spyru nie psioł o nich o sytuacji przed tym hipermarketem, bo jeśli ja to wiadomo, że oceniosz ich gre przez pryzmat tamtej godki. Oczywiście mosz do tego prawo i rozumia cie akurat w takim toku rozumowania.
Według mnie to trochę za wczesnie na gatki o wzmocnieniach, teraz sie trzeba utrzymac w 2 lidze a to nie będzie proste. Nadal uważam,że baraży nie unikniemy a jesli w nich trafimy na zespól ktoremu zależy na awansie to będzie niestety po nas. Jesli sie utrzymiemy to jak narazie z prognoz wynika,że żadne wnioski nie wyciaglismy z obecnego sezonu nadal chcemy miec klub pilkarskiej emerytury RUCH Chorzów. Pozdrawiam
- Neo
- Kontakt:
Zgodzę się z Tobą, że wielu kibiców jeszcze przed rundą wiosenną skreśliło Sibika. Ja gdy się dowiedziałem, że on przyszedł do Ruchu miałem mieszane uczucia. Dałem mu szanse, ale stracił ją w pierwszym meczu. Porusza się jak małpa, nie ma pomysłu na gre, ogólnie jest cienki. Dostaje piłke i nie wie co z nią zrobić. Boi się podać! Jak już się zdecyduje na dalsze podanie to szkoda gadać. Yao Ming miałby problemy żeby doskoczyć :shock: Czas Sibika minął po mistrzostwach. Kiedyś był dobry, ale kiedyś! Nie nadaje się już na 1 i 2 lige. Podobna sytuacja z Mosórem, tyle że Moskit myśli że jest Bogiem! Dziwię się, że oni jeszcze grają.heli pisze:jo mom zdanie jakie mom, kożdy moze mieć prawo do swojego zdania, prawda jest taka, że niekerzy byli do nie uprzedzeni jeszcze nim on pierwszy roz u nos bala tyknął, a jak ktoś tak patrzy to wiadomo, że widzi ino złe zagrania i choby nie wiem ile mioł dobrych interwencji w meczu to i tak każdy mu wypomni te jeden czy dwa błędy, ale tak jak pisza kożdy mo do tego prawo. Wiem, że to jest nie popularny pogląd wśród kibiców obecnych tu na forum i nie tylko, ale wybacz jo nie beda uważoł coś za prowda tylko dlatego, ze tak godo większość. Ponieważ jo mojego zdania nie zmienia Ty raczej też nie, więc na tym poście kończa yskusja w tej sprawie.spyru pisze:Molek i Franke mają nas głęboko w życi. I to jest najbardziej bolesne bo są wychowankami Ruchu. A do tego beznadziejnymi.
Molek - gabarytowe przeciwieństwo piłkarza, technika: brak, szybkość: brak
Franke - po prostu kelner
OBOJE RAUSSSSSSSS
Heli nie kompromituj sie z tym Sibikiem :? :roll:
Co do Molka to tak jakżech pisoł w stosunku do wszystkich jeśli powodem jego słabej gry są złe przygotowania to powinien dostać szansa, jak nie to wypad, ale to musi określić ktoś fachowy.
Co to Frankego, to jest mniej więcej ta sama sytuacja jak z Sibikiem może trocha w mniejszej skali, że jak bronił to zdarzały się mu błędy jednak miał również wiele kapitalnych interwencji, których nie kerzy ju.z nigdy nie widzieli, a zawsze wypominają błędy i niski wzrost. Coś chyba jednak musi sobą synek reprezentować skoro wśród tylu bramkarzy wychowanków co sie przewijało on jako pierwszy od downa znalozł miejsce choby na ławie, a i zaliczył kilka meczy jak Nowak mioł kontuzja. A ilu takich naszych tormanów wychowanków było od czasów Kołodziejczyka. Bo jo szczerze nie umia się przypomnieć ani jednego. A oznacza to, że jeśli był to raczej nic nie zwojowoł. Jakoś na wielu turniejach juniorskich był on wybierany najlepszym tormanem.
Nie wiem, ale czyż tyś Spyru nie psioł o nich o sytuacji przed tym hipermarketem, bo jeśli ja to wiadomo, że oceniosz ich gre przez pryzmat tamtej godki. Oczywiście mosz do tego prawo i rozumia cie akurat w takim toku rozumowania.
- Anmael
- Kontakt:
-
wiekszosc klubow stara sie teraz zbierac zawodnikow z kartami na reku- nic w tym zlego ani dziwnego, tylko to trzeba ku*** przeprowadzaqc z glowa... duuuzo wczesniej trzeba miec upatrzonych ludzi z konczacymi sie kontraktami i gadac z nimi, przekonywac ze w Rucho bedzie im najlepiej:D a my ku*** zanim sie zabierzemy do podpisywania kontraktow to na rynku zostaja juz same sciepy co nikt ich nie chcial, w wieku przedemerytalnym, albo z umiejetnosciami jakie widac u naszych kopaczyAnmael pisze:Wiadomo jakie beda zmiany - znow wedlug sprawdzonej na zime reguly :
"Zeby grac w Ruchu nie wystarczy ze jestes ch***m - musisz miec jeszcze karte na reku"
-
- Kontakt: