Powiedzcie mi, czy normalnie powinienem dostać dla niej plastik czy teraz jest nabijany na kartę kibica? Nie zauważyłem że dostałem spowrotem ino jej i moją KK i papierowy wydruk

Wszystkie karnety są nabijane od tego sezonu na karte kibica. Warto zatrzymać sobie wydruk z potwierdzeniem zakupu karnetu
bogusz mo kontrakt do konca sezonu,,,,a w przerwie zimowy moze odejsc za ,,DARMO,, obejzymy czy ta jego godka o milosci do klubu cos znaczy czy pitnie jak helikjajo pisze: ↑28 sie 2018, o 14:23jak ktos by mial Bogusza drogo kupic, to dzieki zaprezentowaniu sie w mlodziezowce (zwlaszcza jakby sie gdzie zakwalifikowali), a nie dzieki wystepom na 3 poziomie rozgrywkowym w Polsce. Inna sprawa ze w takiej 1 lidze to potem prawie cala kolejka byla przelozona. Nie wiem jak to bedzie wygladalo w 2 lidze, ale moze warto byloby robic podczas przerw reprezentacyjnych pauze na calym poziomie centralnym, a nie tylko w Ekstraklasie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bamboleo1, Google Adsense [Bot], HullCityFC i 34 gości