Benefis Gucia.
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
".Fajnie było znowu być z chopcami w młynie.Fajnie było śpiewać przez cołki szpil.Szkoda ,że już nie wszyscy pamiętajom niektóre przyśpiewki(Fto to boł ...czy, Jedyn gol ,drugi gol trzeci leci....) no ale zmiana pokoleń i inno moda. "
mie nojbardzi zol spiywanego choralnie "a heja ho" i podczas wyczytywanio skladu przi kozdym z naszych glosne "jest"
mie nojbardzi zol spiywanego choralnie "a heja ho" i podczas wyczytywanio skladu przi kozdym z naszych glosne "jest"
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dwa pytania odnośnie Benefisu:
1. Kto ma i może mi przegrać lub pożyczyć do przegrania kasetę z meczem, chciałabym go zobaczyć jeszcze raz, tym bardziej, że na meczu latałam jak zakręcona z aparatem (i tak po prawdzie niewiele widziałam
) KONTAKT NA PRYW.
2. Czy i jeśli tak to gdzie można jeszcze kupić książkę o Guciu.
Bardzo mi zależy, proszę o odpowiedź zorientowanych.
A jeśli chodzi o Benefis, ledwo się zwlokłam następnego dnia do pracy, ale zabawa i atmosfera super. Za mojej kadencji jeszcze nie widziałam tak zapełnionego stadionu, nie licząc mszy, chciałabym wreszcie tego doczekać, nie w meczu wspomnień, a w meczu 1-szo ligowym decydującym o mistrzostwie Polski
ale się rozmarzyłam :roll:
PozdRowienia dla wszystkich co byli, a zwłaszcza tych, z którymi się bawiłam.
1. Kto ma i może mi przegrać lub pożyczyć do przegrania kasetę z meczem, chciałabym go zobaczyć jeszcze raz, tym bardziej, że na meczu latałam jak zakręcona z aparatem (i tak po prawdzie niewiele widziałam

2. Czy i jeśli tak to gdzie można jeszcze kupić książkę o Guciu.
Bardzo mi zależy, proszę o odpowiedź zorientowanych.
A jeśli chodzi o Benefis, ledwo się zwlokłam następnego dnia do pracy, ale zabawa i atmosfera super. Za mojej kadencji jeszcze nie widziałam tak zapełnionego stadionu, nie licząc mszy, chciałabym wreszcie tego doczekać, nie w meczu wspomnień, a w meczu 1-szo ligowym decydującym o mistrzostwie Polski

PozdRowienia dla wszystkich co byli, a zwłaszcza tych, z którymi się bawiłam.
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października
Książkę o Guciu możesz kupić w księgarni Św.Jacka w Chorzowie ale powinna być też dostępna w innych księgarniach w Chorzowie.Być może podczas meczu z Arką również będzie dostępna na stadionie ale tego nie jestem pewien na 100%.Niebieska pisze:2. Czy i jeśli tak to gdzie można jeszcze kupić książkę o Guciu.
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wklejom sam tekst z komentarzy ze stronki : "
Jestem kibicem Śląska Wrocław i jadąc na mecz do Bytomia trochę procentów było.I to chyba główny powód tego ,że wylądowałem na stadionie Ruchu.Szal gdzieś wsiąkł,ale nie wiadomo w jakich okolicznościach.Więc znalazłem się w Chorzowie.Ale jak,z kim i przede wszystkim dlaczego nie wiem.Faktem jest że doszłem do siebie na stadionie[ jak mnie wpuścili?? :-) ]kilkanaście minut przed meczem i już zostałem czego absolutnie nie żałuję.Było super.Atmosfera za***ista.Życzę pozostania w 2 lidze,bo chętnie odwiedziłbym stadion Ruchu podczas rozgrywek.Pozdrawiam chorzowskich kibiców"
:lol: :lol: :lol: :lol: pozdRawiom cie karlus :lol:
Jestem kibicem Śląska Wrocław i jadąc na mecz do Bytomia trochę procentów było.I to chyba główny powód tego ,że wylądowałem na stadionie Ruchu.Szal gdzieś wsiąkł,ale nie wiadomo w jakich okolicznościach.Więc znalazłem się w Chorzowie.Ale jak,z kim i przede wszystkim dlaczego nie wiem.Faktem jest że doszłem do siebie na stadionie[ jak mnie wpuścili?? :-) ]kilkanaście minut przed meczem i już zostałem czego absolutnie nie żałuję.Było super.Atmosfera za***ista.Życzę pozostania w 2 lidze,bo chętnie odwiedziłbym stadion Ruchu podczas rozgrywek.Pozdrawiam chorzowskich kibiców"
:lol: :lol: :lol: :lol: pozdRawiom cie karlus :lol:
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte
Kattowitz Boerschachte
-
- Kontakt:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: