Kujawiak Włocławek - Ruch Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#16 Post autor: gerhat » 2 cze 2005, o 19:11

Raul® pisze:mecz trzeba wygrac choc to bedzie bardzo trudne, wogule chyba tylko 3 zwyciestwa dadza utrzymanie bez barazy, bo polkowice maja bardzo fajny uklad gier i calkiem mozliwe ze zdobeda 9 pkt

Polkowice:
-Belchatow(dom)
-Radomsko (wyjazd)
-Szczakowianka (dom)

Szczakowianka:
-Korona (w)
-Belchatow (d)
-Polkowice (w)

Radomiak:
-Arka (d)
-Korona (d)
-Belchatow (w)

Piast:
-Podbeskidzie (d)
-Kszo (w)
-Radomsko (d)
Mie się wydaje że dla nos kluczowe będą wyniki Radomiaka, bo grają z dwoma druzynami przed nami, a te mimo pewnego awansu na dwie porażki pod rząd sobie nie pozwolą. Jak Arka i Korona wygro z Radomiakiem to z nami mogą zagrać ulgowo, bo na wielko forma Ruchu nie licza. W przeciwnym wypadku baraże pewne.

Z kolei największo niespodzianka może zrobić poraz kolejny Piast, bo na poważnie zagrają tylko mecz z Podbeskidziem, jak udo im się wygrać ten mecz to potem mają rywali co grają o nic.
I to by najbardziej mnie bolało jakby zaś Piast nos wyje....
chociaż Lysego chyba by bolało jeszcze bardziej :wink:

Pavlique
Kontakt:

#17 Post autor: Pavlique » 2 cze 2005, o 19:13

No i mie tyż jo wszak teroski z Lysym krajany my som :wink:
I'm a man who walks alone

Gość

#18 Post autor: Gość » 2 cze 2005, o 21:56

Jak z wyjazdem do Włocławka? Można legalnie wpaść ? Kilka osób z Apatora Toruń chciało by wpaśc i nie wiedzą czy beda jakieś ograniczenia co do kibiców przyjezdnych.

Marek Nowak
Kontakt:

#19 Post autor: Marek Nowak » 2 cze 2005, o 23:16

najlatwiejszy uklad gier mo Polkowice i w nim widza glownego rywala w walce o unikniecie barazy , jak w nastepnej kolejce przegromy a oni wygraja to juz chyba bydzie po ptokach ..

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20 Post autor: gerhat » 2 cze 2005, o 23:22

Marek Nowak pisze:najlatwiejszy uklad gier mo Polkowice i w nim widza glownego rywala w walce o unikniecie barazy , jak w nastepnej kolejce przegromy a oni wygraja to juz chyba bydzie po ptokach ..
Nie wydaje mi się
mają dwa ciężkie mecze
Bełchatów trocha punktów już stracił i mimo pewnego awansu nie pozwoli raczej sobie na dalsze odpuszczanie, a ze Ściekami to mecz na śmierć i życie.

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#21 Post autor: Raul22 » 3 cze 2005, o 00:32

gerhat pisze:
Marek Nowak pisze:najlatwiejszy uklad gier mo Polkowice i w nim widza glownego rywala w walce o unikniecie barazy , jak w nastepnej kolejce przegromy a oni wygraja to juz chyba bydzie po ptokach ..
Nie wydaje mi się
mają dwa ciężkie mecze
Bełchatów trocha punktów już stracił i mimo pewnego awansu nie pozwoli raczej sobie na dalsze odpuszczanie, a ze Ściekami to mecz na śmierć i życie.
z drugiej strony ten mecz dla szczakowianki moze tez byc o nic jak predzej straca szanse na utrzymanie (co bardzo prawdopodobne) wiec moga "oszczedzac" pilkarzy z 1 zeby zoltych nie dostali przed barazami jak komus beda grozic a i mobilizacja na ten mecz nie bedzie taka sama, tak wiec tez mi sie zdaje ze jak polkowice wygraja z belchatowem to w kolejnych dwoch meczach pewne 6 pkt beda miec, coz pozyjemy zobaczymy pozdro

Dziobol

#22 Post autor: Dziobol » 3 cze 2005, o 17:18

Peryn pisze:Jak z wyjazdem do Włocławka? Można legalnie wpaść ? Kilka osób z Apatora Toruń chciało by wpaśc i nie wiedzą czy beda jakieś ograniczenia co do kibiców przyjezdnych.
ja wpuszcza tylko 3 tysiace naszych hehe

Tak na serio to 0 ograniczen ze strony wloclawka , ale wyjazd nieorganizowany przez na z wiadomych przyczyn

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#23 Post autor: Scypion » 3 cze 2005, o 17:50

jak nos nie sprzedajom to momy wieksze szanse niz u siebie z jakimis ciulami, tamci musza wygrac my momy szansa na kontra czy cos w tym stylu...takby bylo przinajmi w normalnym fusbalu...

Awatar użytkownika
Neo
Kontakt:

#24 Post autor: Neo » 3 cze 2005, o 21:54

Chciałbym, żeby powtórzył się wynik z jesieni. Jeżeli mecz z ŁKS-em nie był przypadkiem to pewnie tak będzie :) :D

P.S. CHWDP :evil:

Athes

Co z wyjazdem!

#25 Post autor: Athes » 4 cze 2005, o 01:18

Jedzie ktoś od was??Bo wybiera się troche ludzi z Widzew m.in.ja i mam pytanie czy wchodzice do klatki gości czy jakieś inne opcje?????????Ile osób jedzie z Chorzowa tak OK?

Gorny Slask.

#26 Post autor: Gorny Slask. » 4 cze 2005, o 11:23

wyjazdu do Wloclawka nie organizujemy, dalej obowiazuje zakaz wyjazdowy ktory My PF wprowadzilismy (z wiadomych przyczyn). pojedynczym osoba oczywiscie nie zabraniamy jechac. co do wyjazdow to na jesien wszystko wroci do normy.

adam_1910

#27 Post autor: adam_1910 » 4 cze 2005, o 12:27

zycze wam wygranej, sobie pomozecie i nam tyz troszke
8) :niebiescy:

pozdro dla niebieskich

AndRe
Kontakt:

#28 Post autor: AndRe » 4 cze 2005, o 14:05

adam_1910 pisze:zycze wam wygranej, sobie pomozecie i nam tyz troszke
8) :niebiescy:

pozdro dla niebieskich

hyh Adam juz jest nosz :lol:
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#29 Post autor: heli » 4 cze 2005, o 16:15

Widzew, TSP przegrały a oznacza to jedno Kujawiak wraca do gry w walce o awans, będzie ciężko.

Elmer
Kontakt:

#30 Post autor: Elmer » 4 cze 2005, o 16:36

Mam wrażenie, że Widzew i Bielsko musiały pzregrać. Wszystko okaże się jutro ok. 19 :D

ODPOWIEDZ