Benefis Gucia.

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#181 Post autor: Ozor » 2 cze 2005, o 20:36

Nie wiem czy widzieliśćie Edka na trybunie jak był wzruszony coś jednak niebieskiego w nim drzemie,myslę że te gadki o tym że tylko kasa się dla niego liczy w wypadku Ruchu się nie sprawdzają.Brawa dla Jozy Nowaka pokazał w TV co powinna znaczyc niebieska R-ka dla piłkarza.Było super wielkie dzięki dla wszystkich obecnych dzięki wam bylo tak jak to sobie wymarzyłem.
BRAWO :D

Marik
Kontakt:

#182 Post autor: Marik » 2 cze 2005, o 20:40

Już chyba wszystko zostało tu napisane, więc nie będę się powtarzał. Dziwi mnie jedynie narzekanie co poniektórych a to na niby słaby doping, to znowu na oprawę itp. Dajcie se juz z tym spokój. Jak dla mnie doping OK, a jeśli chodzi o oprawę to niby za co maja ją chopcy robić??!! Czy któryś z tu nazekających wrzucił coś do puszki??? Krytykować jest łatwo, trudniej coś zrobić.

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#183 Post autor: wolfik » 2 cze 2005, o 20:49

No zakręciła sie łezka w oku Edkowi, na mnie ten widok zrobil niesamowite wrazenie

OLSZA
Kontakt:

#184 Post autor: OLSZA » 2 cze 2005, o 20:53

MI tez sie zakrecila :!:
My musimy zapewnić przetrwanie naszym ludziom i przyszłość dla naszych białych dzieci!

Patrico

#185 Post autor: Patrico » 2 cze 2005, o 21:10

Doping i oprawa jak na taki szpil była dosyc fajno :wink: mi sie szpil ogolnie podoboł ino fajnie by było jak tyla ludzi by przyłaziło co szpil na Ruch :) ale to se moga ino pomarzyc :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Anmael
Kontakt:

#186 Post autor: Anmael » 2 cze 2005, o 21:10

Prawda jak zobaczylem Edka w telewizji jak uronil lze to az mi sie nogi ugiely i tak zaraz sie na seRcu zrobilo
...::: Z pol popiolow dwa feniksy - jezdzcy APOKALIPSY :::...

[img]http://i11.tinypic.com/47wdag1.jpg[/img]

Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#187 Post autor: KOSTA » 2 cze 2005, o 21:14

bylo extra. Joza Nowak nojlepszy.Pedziol ze do kibicow Ruchu moze grac zawsze , i to jak pocalowol eRka !!!
( i fajno zabawa po szpilu 8) )
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte

Pavlique
Kontakt:

#188 Post autor: Pavlique » 2 cze 2005, o 21:22

Ech jo tyz prawie, że sie popłakoł jakech wloz na szpila,te ludziska, no i te gracze po kolei Józa, Waleczszczyk, Fornalik, Wiluś, Wrona i cało reszta... siedziołch sie na 10 a potym żech sie poszoł pod omega; doprowdy wielki chwile łod razu sie spominały, i takech siedzioł śpiywoł i spominoł;
Wydumołch jeszcze i to, że zaś my wszyscy pokozali jaki potencjał mo RUCH w kibicach i wystarczyłoby yno coby grajki w ciula nos niy robiyli;
A swojom drogom pokożcie mi drugi klub u Poloków kaj byłaby tako legenda; ftory klub w łostatniym 20 leciu mioł takigo szpilmachera, tak cołkiym prziwonzanego do jedego klubu i kery jeszcze za granicom osiongnoł tak wiele;
i kaj som wszyskie gieksiki, żabole, wiślaczki ciulaczki, warszawioki i inne,
po namysle :wink: ... drugim :wink: możno by tak ło Bońku pedzieć ale kaj mu do Gucia jako człowieka prawdziwie wielkigo, kery mo zasady i wg nich żyje na boisku i poza niym...
Pozdr
I'm a man who walks alone

Dzyn

#189 Post autor: Dzyn » 2 cze 2005, o 21:37

Podobnie jak AndRe, wróciłem na Cichą pierwszy raz od meczu ze Szczakowianką. Po pierwszym spotkaniu Niebieskich w tej rundzie, wiedziałem co się święci i zadecydowałem, że kilka lat od mego stałego kibicowania co mecz przy Cichej i na niektórych wyjazdach dam sobie spokój z "tymi" ludźmi, którzy nie są warci, aby poświęcić dla nich czas.

Na Benefisie nie mogło mnie oczywiście zabraknąć, w końcu zagrało dla nas jeszcze raz to pokolenie, które wiedziało czym jest Ruch, dla kogo grają, co sobą reprezentują. Mimo, że miałem wtedy kilka lat i niewiele pamiętam z mistrzostwa '89 to takie spotkania, takich piłkarzy, którzy mimo swego wieku są wstanie coś sobą zaprezentować możnaby oglądać bez końca.

Na samym spotkaniu zjawiłem się z całym pokoleniem wieku XX, czyli opa, fater i Jo

Zobaczymy jak do końca tej rundy potoczą się losy Niebieskich, ale po Benefisie zmieniłem zdanie i na wzgląd Ruchu '89 zjawie się na szpilu z Arką, przekonamy się czy mecz z ŁKS-em był przypadkiem, meczem "przekręconym" czy nasi piłkarze pomimo słabszej dyspozycji w całej rundzie pokażą nam walkę, ambicję i zdołają w ostanich meczach pokazać, że być Niebieskim to powód do dumy ...

Wie ktoś z wos co z tym Magazynem Niebiescy ? kaj jeszcze można zakupić, przegapiłech to kajś na forum, stronce ?

ps. było mie widać przez 15 sekund na PS, stołech na trybunie z teczką uczelnianą pod pachą (ostatnie kadry z Benefisu :lol: )

Panteros
Kontakt:

#190 Post autor: Panteros » 2 cze 2005, o 22:29

Lorens jednak jest Niebieski - my z nim po szplu godali. Pytali my się go kiedy sie wezmie za ten chłam i zrobi porządek to powiedzioł, że bardzo by chcioł ale dwa razy nam powtórzył że go tu poprostu nie chcą i tyla :(
"Bronić Śląskiej ziemi gotów każdy z nas"

Awatar użytkownika
KOCHŁOWICE
Kontakt:

#191 Post autor: KOCHŁOWICE » 2 cze 2005, o 22:35

Jednym slowem SWIETO :!: Wszystko bylo za***iste a szczegolnie festyn po szpilu,bawili sie mlodzi jak i starsi.Ah jakie to bylo piekne.Dla Takich Chwil Warto Zyc :!: PozdRawiam wszytkich Niebieskich.
[img]http://i13.tinypic.com/878d09k.jpg%20%20[/img]

Awatar użytkownika
Anmael
Kontakt:

#192 Post autor: Anmael » 2 cze 2005, o 22:56

Czytajac te wszystkie wpisy a jednoczsnie z wlasnego doswiadczenia i rozmow z starszymi kibicami widac jak nam brakuje takich rzeczy - eh szkoda gadac jka pieknie moze byc na naszym kochanym Ruchu .....
Boze zeby takie czasy powrocily na Cicha 6 za niedlugo
...::: Z pol popiolow dwa feniksy - jezdzcy APOKALIPSY :::...

[img]http://i11.tinypic.com/47wdag1.jpg[/img]

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#193 Post autor: wojt » 3 cze 2005, o 04:53

Własnie skończyłem ogladać po raz drugi mecz benefisowy Gucia tym razem na polsacie. Miałem tylko zamiar włączyc video i isć spać ale nie mogłem sie powstrzymac i ogladnalem caly szpil choc jest 5 rano. W telewizji mecz wypadł równie okazale jak na zywo, bardzo fajnie mecz komentowali Borek i Strejlau, doping słychac bylo tez calkiem, calkiem, a nasz staruszek stadion wygladal świetnie wypelniony ludzmi. Łzy Lorensa, gesty Nowaka tego nie widziałem na stadionie i każdemu polecam obejrzenie tego jescze raz. Szpil mom nagrany i bedzie okazja wracać po latach do tego wydarzenia.

blumen

EDEK a RUCH

#194 Post autor: blumen » 3 cze 2005, o 14:31

TOWARZYSTWO WZAJEMNEJ ADORACJI NIE CHCE EDKA BO ON BARDZO LUBI DYSCYPLINĘ A JAK TRZEBA CIĘZKO PRACOWAĆ TO NAWET SENTYMENTY IDĄ NA BOK - BO MUSZĄ BYĆ EFEKTY !!!

HBSiwy
Kontakt:

#195 Post autor: HBSiwy » 3 cze 2005, o 15:23

Czesc Lysy. Jo z tobom godol na spielu i po spielu, my sie spiywali 1 gol 2 gol 3 leci a jo nie wiedziol ze to ty :D :D :D
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]

ODPOWIEDZ